-
Mała.
-
Absolwent przybywa!!!
Jak tam zmieniło się co uwas (u nas :) ?
Jak sie Kuśtyk miewa? A ochroniarze z prowincjii? A Kowalczuk i wąsy jego piękne?
Ach jakie to piękne czasy były... :) -
Anonim
Kowalczuk wymiatał z tymi swoimi wasami(w naszej klasie miał przezwisko stalin)
ale pastuszkotez byl niczrgo sobie z tym tepym wzrokim i z txt do kolegi "synku...'
wf chyba przerobułam z kazdym nauczycielem
(kowalczuk pastuszko gorka pani viola jarochowska-sks) -
Mała.
Teraz my, koffana I B uprzykrzamy im życie.
Widzieliście zdjęcia z Białki?? =] -
-
Was też do białki wywieżli - widze że w starym dobrym gim nic się niezmienia :)
Niesądziłam że jeszcze będę za nim tęsknić...
A tak w ogóle to jest jakaś stronka szkoły ze zdjęciami i wogóle? -
Mała.
-
kofeina my love
Kurcze, tak wielu jest ludzi z tego gimnazjum a na tym gronie tak nas malo :( Gdzie sa ludzie chcacy sie podzielic wspomnieniami albo opowiedziec absolwentom jak jest teraz... -
Holá monola
Zaraz się znajdą, nie bój się. Trzeba to grono tylko nieco rozpropagować;] -
No powysyłalam wszystkim kogo znalazlam z naszego gim zeby dołaczali..
Magdosia weż wsród obecnych uczniów nagłosnij sprawe bo musi siem cos dziac zacząć :P -
marcy$
Przybywam na wezwanie i staje sie nowym czlonkiem grona! hi hi absolwentka jestem :) -
Anonim
-
marcy$
-
Anonim
-
Jarek
-
oluś mała
hihi, a kiedy ja mialam przyjemnosc uczeszczac do gim 36, to kowalczuk mial ksywe husajn...:)
a sp. pani gorka... to byla super kobieta po prostu! pamietam ze kazala nam robic cwiczenia na biust:) -
Anonim
nas górka uczyła w 2 klasie, bhyła fajna
a kowalczuk(stalin:P) w 1klasie i to był bardzo fajny wf...nuiestety później nawet w liceum już takich lekcji nie było(chociaż może i lepiej dla mnie że nie było wymyku i odmyku- czy jaoś tak:>) -
Anonim
jeszcze troche i wyruszam w swiat :D kto zna z was Pezet :D czyli mnie :D -
Jarek
-
Anonim
Kowalczuk to byl gosc ! W mojego kumpla rzucal pilkami do kosza jak sie na niego zdenerwowal :D (pozdro skudli) :) -
Damian.