- 1
- 2
-
A Z
dobrze sie wspomina !! ostatnio bylam u sedyki (to byl moj wychowaca) i myslam ze sie poplacze jak go zobaczylam !! a jak patrzylam ile sie w tej szkole zwienilo ale nauczyciel sa wszyscy prawie ci sami !!
a co jest najleprze odkad rocznik 87' odszedl z tej szkoly to juz nic ciekago tam nie ma;-) !! szkola az zabardzo ladna - zadbana !! ogrudek Tatery idealny!! zadnych petwa !! a co najleprze nawet Tereske zwolnili bo nie byla poytrzeban nio masatakra !!!!!!!!!! -
Anonim
uuuuu ja to dawno nie byłe w tej szkole chociaz niedawno przechodzielem obok ^^ -
Anonim
hehehe jest kilka osób zawsze chętnych do rozrabiania, ale Kapeć ostro pilnuje <buahahahaha> -
A Z
tak?? to bardzo dobrze bo sie przestraszylam ze szkola to juz na psy całkiem schodzi; -) !!
ale kto pozwala Taterze zrobic taki ladny ogrudek?? za naszej kadencii to nie przeszlo; d;d;d !! -
-
Anonim
Teraz szkoła jest odpicowana na glanc!!dajcie spokój jak wy sie staracie?? =P -
A Z
wlasnie wlasnie !! masz racje; -) !! słabi sa, jak jja tam chdzilam to bylo "lepij" -
Anonim
taterowski ogródek, hehe
zawsze można wpaść i go zdemolować:D:D
absolwenci mogą pokazać kto rządzi tą szkoła:D:D -
A Z
ja juz sie w to nie bawie; -) !! teraz to powienna byc wasza dzialaka !!
LICZE NA WASZ !! -
Anonim
-
e
eh Agatko ze w gimnazjum tak bylo to fakt....
ale co sie dzialo za czasow SP36????
Szalona 1,2,3,4,5,6C..... najgorsza i zarazem najbardziej zgrana klasa w calej szkole!!!!!
Nasi chlopcy to by dopiero pokazali Taterze jak sie robi ogrodek;))))))) -
Anonim
Ja to pamietam wycieczke z Gałecka w góry jak nas katechetka okradła......TO BYŁ NAJLEPSZY POLEW.....nie moge popłakałam sie .....przypomnijcie sobie to bez kitu ....łehehhehehhe:):):):) -
A Z
a jak nas GALECKA uczyla korzystac z toalety !! to bylo najlepsze; -)))) -
Anonim
nie pamietam tego...pamietam tylko ta wycieczke bez kitu i jak nas ta katechetka okradła....to bylo bez kitu zajebiste -
Filip Filip
ja pamietam ze na tej wycieczce Długi sie upił
haha i bylo duzo smiechow. -
Anonim
Mam nawet jakies z niej zdjecia:)i pamietam ze Gałecka przyszła do nas so pokoju i kazała nam sie modlic przed snem:0łehehehhe pompa -
GeMMa
buahaha ja pamietam toalete jak nam pokazywala ile mydla wystrczy aby umuc rece.:D -
Anonim
-
e
wycieczka byla dobra, psychoza strachu.....
a instruktarz galeckiej to mistrzostwo!!!
teraz juz wiem ile brac zeby nie przedawkowac mydla!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
A pamietacie jak gałecka w dresach oprowadzala nas po dolinkach w Zakopcu i kazala wchodzic do kazdego kosciola -
A Z
- 1
- 2