Gim1 Schumana WWA/SP 36 [409]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A Z

dobrze sie wspomina !! ostatnio bylam u sedyki (to byl moj wychowaca) i myslam ze sie poplacze jak go zobaczylam !! a jak patrzylam ile sie w tej szkole zwienilo ale nauczyciel sa wszyscy prawie ci sami !!

a co jest najleprze odkad rocznik 87' odszedl z tej szkoly to juz nic ciekago tam nie ma;-) !! szkola az zabardzo ladna - zadbana !! ogrudek Tatery idealny!! zadnych petwa !! a co najleprze nawet Tereske zwolnili bo nie byla poytrzeban nio masatakra !!!!!!!!!!
  • Anonim

uuuuu ja to dawno nie byłe w tej szkole chociaz niedawno przechodzielem obok ^^
  • Anonim

hehehe jest kilka osób zawsze chętnych do rozrabiania, ale Kapeć ostro pilnuje <buahahahaha>
  • A Z

tak?? to bardzo dobrze bo sie przestraszylam ze szkola to juz na psy całkiem schodzi; -) !!

ale kto pozwala Taterze zrobic taki ladny ogrudek?? za naszej kadencii to nie przeszlo; d;d;d !!
  • Anonim

Teraz szkoła jest odpicowana na glanc!!dajcie spokój jak wy sie staracie?? =P
  • A Z

wlasnie wlasnie !! masz racje; -) !! słabi sa, jak jja tam chdzilam to bylo "lepij"
  • Anonim

taterowski ogródek, hehe
    zawsze można wpaść i go zdemolować:D:D
    absolwenci mogą pokazać kto rządzi tą szkoła:D:D
  • A Z

ja juz sie w to nie bawie; -) !! teraz to powienna byc wasza dzialaka !!

LICZE NA WASZ !!
  • Anonim

hehehe
  • e

eh Agatko ze w gimnazjum tak bylo to fakt....
    ale co sie dzialo za czasow SP36????
    Szalona 1,2,3,4,5,6C..... najgorsza i zarazem najbardziej zgrana klasa w calej szkole!!!!!
    Nasi chlopcy to by dopiero pokazali Taterze jak sie robi ogrodek;)))))))
  • Anonim

Ja to pamietam wycieczke z Gałecka w góry jak nas katechetka okradła......TO BYŁ NAJLEPSZY POLEW.....nie moge popłakałam sie .....przypomnijcie sobie to bez kitu ....łehehhehehhe:):):):)
  • A Z

a jak nas GALECKA uczyla korzystac z toalety !! to bylo najlepsze; -))))
  • Anonim

nie pamietam tego...pamietam tylko ta wycieczke bez kitu i jak nas ta katechetka okradła....to bylo bez kitu zajebiste
  • Filip Filip

ja pamietam ze na tej wycieczce Długi sie upił
    haha i bylo duzo smiechow.
  • Anonim

Mam nawet jakies z niej zdjecia:)i pamietam ze Gałecka przyszła do nas so pokoju i kazała nam sie modlic przed snem:0łehehehhe pompa
  • GeMMa

buahaha ja pamietam toalete jak nam pokazywala ile mydla wystrczy aby umuc rece.:D
  • Anonim

No ostatnio mi to Agata przypomniała....to był przypał
  • e

wycieczka byla dobra, psychoza strachu.....
    a instruktarz galeckiej to mistrzostwo!!!
    teraz juz wiem ile brac zeby nie przedawkowac mydla!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

A pamietacie jak gałecka w dresach oprowadzala nas po dolinkach w Zakopcu i kazala wchodzic do kazdego kosciola
  • A Z

nio to byla masakra !!
  • 1
  • 2
| |

hehe moze ktos sie znajdzie na grono gimnazjalne... ehhh to byly czasy kiedys... Galecka, Kozikowska...

GIMNAZJUM NR 1 Z ODDZIAŁAMI DWUJĘZYCZNYMI

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)