-
Anonim
sluchajcie... ciekawa jestem waszych wrazen po pierwszej klasie liceum tudziez innej szkoly ponad gim albo sp... mnie osobiscie wylalo sie na leb wiaderko zimnej wody... ze sredniej 5.1 spadlam na 3.18.... hehehe ale padaka... teraz jakbym miala porownac to gimnazjum bylo prawie jak przedszkole hhehhe pewnie tak tez bede mowic na studiach o liceum:D:D:D:D no... ale wracajac do tematu... ciekawa jestem czy wszyscy tak mieliscie(albo macie) czy moja szkola BYLA:))))))))))))) tak popierdolona:D pozdrawiam:D -
Anonim
ja tak samo spadłam ze średniej 4,17 na 2,7:/:/
dawali nam w gimnazjum niezłe luzy, a w liceum dopiero zaczyna się prawdziwa nauka:( -
Anonim
no dokladnie... w gimnazjum nawet nie myslalem o szkole i wszystko bylo pozytywnie.. a w liceum (staszic brrrr) z niektorych przedmiotow ledwo zaliczalem...
ogolnie odradzam staszica jezeli ktos sie tam wybiera to niech sie lepiej jeszcze raz zastanowi; ) -
Anonim
-
-
Anonim
dokladnie; ]
no i (prawie) kazdy nauczyciel uwaza ze jego przedmiot jest najwazniejszy i tylko on istnieje..; ] -
e
Weronika nie martw sie, ja niestety wybralam ta sama szkole co Ty!!!
co za shit!!! KNP hard rulez!!!
srednia to spadla prawie kazdemu, a przy borowskim to nawet gala nie straszna!!!
Robson opisales wlasnie najwiekszy problem kazdego nauczyciela -kazdy widzi tylko czubek wlasnego nosa!!!!!!!!!!!!! i swoj przedmiot oczywiscie;)))))))))))))))) -
Anonim
tzn ja tam na swoja kadre nie mialam raczej co narzekac... borowski na koniec roku okazal sie zajebisty(przynajmniej dla mnie) takze szacunek dla niego...:Dno ale i tak ejstem dumna bo ukonczylam jebana Konopnicka ze sr 4.4 i JESTEM ZAJBISTA:D:D:D:D:D:D -
Anonim
-
アグニェシカ
ale narzekacie:P hehe, ale to prawda z ew gim byly luzy a teraz;/ eh, najgorsze jest to ,z eu czymy sie tego co nam sie w zyciu nie przyda -
Anonim
kto sie uczy tego co mu sie w zyciu nie przyda ten sie tego uczy i ma delikatnie mowiac zle...
ale w sumie jest ciezko choc az tak bardzo nie... ja nie narzekam w kazdym badz razie;) -
e
eeeeeee no to mistrzu z Ciebie, Weronika jak masz 4.4 to poprostu RAJJJJJJJ!!!!
nie, no ja to bora w sumie lubie, ale chodzi o to, ze jest straszny i sie go wszyscy boją
-te jego szatanskie sprawdziany:( brrrrrrrrrr -
* / ///////////// *
hehe.. ja z Borowskim mialam tylko WOK i to w pierwszej klasie i nikt sie go raczej nie bał... bardzo miło go wspominam:))) -
e
no u nas boro to pogromca wszelkiej nadzieji i dobrego humoru....
jego szatanskie poimysly i teksty typu: nie narzekac jak przezyjecie konopnicka to przezyjecie wszystko!!!! -
* / ///////////// *
-
Zolt
-
Anonim
hhehheh miej swidomosc ze slyszal... ma nawet swoje forum II wojny swiatowej hehhee akurat w tym sie z nim zgadzam... konopnicka jest najwiekszym koszmarem z twoich najgorszych snow jakie mogly ci sie kiedykolwiek przyscnic... -
* / ///////////// *
-
Kama
Hehe...
Gimnazjum to było nic...Liceum było czymś, a i tak na studiach jest najgorzej:( Ale może się wyjdzie na prostą:D