Bal

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Oleczka

Niom i zaczeła się cała nagonka z balem =]
    Ciekawe jak to w tym roku wyjdzie,bo z naszym rocznikime to mogą być małe problemy,a w poprzednich latach zawsze wyglądało to super =]
  • panna Magdalena

nic nie mów....ja już nie mam partnera; D więc czekam na jakąś rozsądną propozycję. w tym roku Krasowska nakomplikowała z jakimś przyklękiem i kółeczkami (bedzie hardcore). nikt tego przecież nie zatańczy :)
  • *Karolina

to przyjde i popatrze; ]
    ej to bierz dziewuche na partnera:D ja bym tak zorbiła; )
    no ciekawe jak tam wsz bal, oby nie jak w tamtym rok uz DJ'em staruchem i krotka impreza; p
  • Oleczka

Madzia to dawaj tańczymy razem i po kłopocie =]
    A po za tym szkoda,że ta cała dyskoteka po balu jest taka krótka mogła by trfać trochę dłużej,ale w takim razie pójdzie się gdzieś indziej na balety =]
  • Anonim

ej wypas :)
    Co chcesz Karlokuś ? w zeszłym roku było zajebiscie mało co sie nie zabilam przezkakujac jaczera ale był wyyypas :)
    heh; ]
    i dj tez fajowski lekko przeterminowany no ale z jajem ze tak powiem :)
  • *Karolina

dokąłdnie z jajem; )
  • panna Magdalena

a propos czy są może jakieś ploty o jakiejś imprezie czy też ognisku po balu...właściwie mam z kim tańczyć ale to ostateczność 0_o (help)
  • Anonim

w jakich poprzednich latach wyglądało super?? tylko super było u rocznika 88 :P reszta była gorsza :D
  • *Karolina

no ansz był spoko ale krótko bo nieugięta pani dyr wyganiała; )
    zobaczymy ja kteraz wam pojdzie bal; ) badzcie grzeczni:D
  • Anonim

Ta grzeczni hehe :D juz to widze jak wpadniemy my do nich to na 100% nie bedzie grzecznie; )
  • panna Magdalena

bedziemy czekać; ]
  • Anonim

taaa pewnie nie pozwolą wejść to po pierwsze po drugie :P bedzie stało sobie grono ludzi ktorzy beda obściskiwać was przed wejsciem do szkoł :D w poszukiwaniu magicznych buteleczek :P
  • *Karolina

a nas wpuszcza?:D w tamty mroku była batalnia aby partner byl nie z rocznika huhu;)
    ja bym chetnei przyszla :)
  • Anonim

No była :) ale nie poskutkowała :D
  • Anonim

ja będę o ile ktoś poda termin; P
    bal prze kozak, tylko leszcze nie chodzą l;
  • !i::madman::i!

hmmm sugerowalbys kogos ? :DDDDD bo cos mi sie przypomina :DDD bede obowiazkowo :DDD
  • CubuS

ja tyż bym się z wielką chęcią wbił; ] ale jak oni nas do szkoły nie zawsze chcą wpuszczać to co dopiero na bal; ]
  • Oleczka

Zobaczymy najwyżej wejudziecie jako nasze osoby toważyszące =] A bal tak ogólnie ma być 3czerwca.
    Madziu jak narazie żadnych plot o imprezach nie ma,bo nie ma za wielu chętnych by je robić niestety
  • Anonim

3 czerwca? :P to tylko ja jestem taka zdolna i ubzdurałam sobie, że 10 :D

Ile prób w tygodniu mamy mieć? :) bo ja jakaś niepoinformowana jestem :P
  • Anonim

Haaa MY WYMIATALISMY ROCZNIK 88
    nikt nam nie podskoczy :)