-
Oleczka
Niom i zaczeła się cała nagonka z balem =]
Ciekawe jak to w tym roku wyjdzie,bo z naszym rocznikime to mogą być małe problemy,a w poprzednich latach zawsze wyglądało to super =] -
panna Magdalena
nic nie mów....ja już nie mam partnera; D więc czekam na jakąś rozsądną propozycję. w tym roku Krasowska nakomplikowała z jakimś przyklękiem i kółeczkami (bedzie hardcore). nikt tego przecież nie zatańczy :) -
*Karolina
to przyjde i popatrze; ]
ej to bierz dziewuche na partnera:D ja bym tak zorbiła; )
no ciekawe jak tam wsz bal, oby nie jak w tamtym rok uz DJ'em staruchem i krotka impreza; p -
Oleczka
Madzia to dawaj tańczymy razem i po kłopocie =]
A po za tym szkoda,że ta cała dyskoteka po balu jest taka krótka mogła by trfać trochę dłużej,ale w takim razie pójdzie się gdzieś indziej na balety =] -
-
Anonim
ej wypas :)
Co chcesz Karlokuś ? w zeszłym roku było zajebiscie mało co sie nie zabilam przezkakujac jaczera ale był wyyypas :)
heh; ]
i dj tez fajowski lekko przeterminowany no ale z jajem ze tak powiem :) -
*Karolina
-
panna Magdalena
a propos czy są może jakieś ploty o jakiejś imprezie czy też ognisku po balu...właściwie mam z kim tańczyć ale to ostateczność 0_o (help) -
Anonim
w jakich poprzednich latach wyglądało super?? tylko super było u rocznika 88 :P reszta była gorsza :D -
*Karolina
no ansz był spoko ale krótko bo nieugięta pani dyr wyganiała; )
zobaczymy ja kteraz wam pojdzie bal; ) badzcie grzeczni:D -
Anonim
Ta grzeczni hehe :D juz to widze jak wpadniemy my do nich to na 100% nie bedzie grzecznie; ) -
panna Magdalena
-
Anonim
taaa pewnie nie pozwolą wejść to po pierwsze po drugie :P bedzie stało sobie grono ludzi ktorzy beda obściskiwać was przed wejsciem do szkoł :D w poszukiwaniu magicznych buteleczek :P -
*Karolina
a nas wpuszcza?:D w tamty mroku była batalnia aby partner byl nie z rocznika huhu;)
ja bym chetnei przyszla :) -
Anonim
-
Anonim
ja będę o ile ktoś poda termin; P
bal prze kozak, tylko leszcze nie chodzą l; -
!i::madman::i!
hmmm sugerowalbys kogos ? :DDDDD bo cos mi sie przypomina :DDD bede obowiazkowo :DDD -
CubuS
ja tyż bym się z wielką chęcią wbił; ] ale jak oni nas do szkoły nie zawsze chcą wpuszczać to co dopiero na bal; ] -
Oleczka
Zobaczymy najwyżej wejudziecie jako nasze osoby toważyszące =] A bal tak ogólnie ma być 3czerwca.
Madziu jak narazie żadnych plot o imprezach nie ma,bo nie ma za wielu chętnych by je robić niestety -
Anonim
3 czerwca? :P to tylko ja jestem taka zdolna i ubzdurałam sobie, że 10 :D
Ile prób w tygodniu mamy mieć? :) bo ja jakaś niepoinformowana jestem :P -
Anonim