Gilmore Girls [792]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

oki, możecie sobie przeklinać kolejny mój głupi temat, ale mi się nudzi, spoilery mnie dobijają, a jak przeczytam jeszcze jeden fanfic Rory/Jess to chyba przestanę ich lubić :D

tak więc... co sądzicie o ojcu Lane? fajny facet, nie?
    czy ktoś wie coś więcej niż ja? bo ja wiem, że istnieje na pewno, i... no, to chyba wszystko co wiem.
    no i pewnie jest też Koreańczykiem

ach, ta młodzieńcza dociekliwość umysłu! :D
  • Splash

chowa sie za szafą za każdym razem gdy kamery do ich domu wchodzą.

chyba nigdy nie był wspomniany - kilka razy Lane użyła sforumowania parents, ale nie przypominam sobie użycia słowa father...

i faktycznie musi być koreańczykiem, bardzo spantoflowanym koreańczykiem :D
  • Anonim

oj tak...
    ale nawet jeśli się chował na imprezach rodzinnych, to dlaczego np. nie poszedł odwiedzić córeczki w nowym domu?
    a może on i Mrs Kim juz się nie lubią i dlatego nie pokazują sie razem publicznie? :D
    a może wcale sie nie chowa, tylko żona go zamyka bo kiedyś próbował się zbuntować i zjeść snickersa?
  • Anonim

chyba coś przegapiłam :) faktycznie czasami Lane mówiła coś o "parents" ale w zyciu pana Lane nie pokazali :) ciekawe dlaczego?:) może tak naprawde nie jest on koreańczykiem buahaha i Pani Lane ukrywa go przed swiatem żeby nikt się nie dowiedział :)
  • newdoris

ojciec Lane to chyba występuje tylko na papierze; ))

• Anonim

Kto by wytrzymał z taką jędzą jak pani Kim - mama Lane! Facet albo zostałw Korei albo tak wrócił - whateva; -P
  • Anonim

oj tam, ja myślę że są tacy którzy by wytrzymali z panią Kim :-) Przecież to nie jest zła kobieta.. ma po prostu swoje zasady. Myślę że są mężczyźni (oczywiście Koreańczycy, bo za innego Pani Kim by na pewno nie wyszła; D) którzy chcieliby mieć takie żony.
  • Danonek

Oj jak wy to nic nie wiecie. On jest czlowiek widmo!!!! :)))) ; ))
  • Anonim

dzięki, Danonek, za oświecenie! teraz już przestanę się zastanawiać! :D

*tylko że wiesz... czy człowiek widmo mógłby spłodzić dziecko???
  • Danonek

No jasne ze tak. Byl nawet taki film, ale juz nazwy nie pamietam. O facecie ktory byl niewidzialny i dawal wszystkim w dupe. :))

Pozdrawiam
  • Anonim

:D
  • Anonim

?? mój umysł zaczął pracować ...pamietacie jak Lane wyprowadziłaq sie z domu?>? >> wpadła później w nocy wchodząc do sypialni mamy Kim > i teraz pytanie czy pani Kim spała sama?? Tu powienien sie wyjaśnic motyw ojca :P
  • imitosis

Hej! Witam jestem nowy na forum ale wydaje mi się, że w którymś z pierwszych odcinków pierwszej seri GG słychać głos Pana Kim zza kadru, który chyba woła Lane. Ale trzeba by było to sprawdzić.
  • imitosis

A i jeszcze w odcinkach kiedy wysyłano Lane do Korei ona używała słów rodzice a nie Pani Kim.
  • Anonim

ok, nie wiem jak to się ma do ustawy o jęz polskim ale znalazłam to w sieci i nie chce mi się tłumaczyć :D

QUESTION: Amy, on your right. We’ve never met Lane’s father, and I’m wondering if there’s a particular reason for that or if there are any plans to ever see him.

AMY SHERMAN-PALLADINO: There’s no reason at all. It just - - it became like Carlton the doorman. It became like, "Well, we haven’t met him yet." We joke in the writer’s room, "There’s that door that they walk past and that’s Lane’s father’s door." No, there’s no logical reason to it. It’s just - - the dynamic between them, they almost feel like - - Mrs. Kim almost feels like it’s just the two of them. And, you know, we joke about the day when they’re having their big fight and then this man just comes out and gets a sandwich and walks back. You know, it’s like, "Oh, Dad’s up," so. . .
  • Anonim

Aleś Ty dociekliwa, traz jes mniej lub więcej wszystko jasne :P
  • Anonim

dociekliwa? no więc sprostuję: nie szperałam w necie w poszukiwaniu rozwiazania tego problemu, po prostu przypadkiem natrafiłam w jakimś starym artykule (które przegladam jak musze się uczyć :D)
  • enchanted.

uwielbiam narracię Pallaino;)
    chciałabym z nią podagać ..;p
| |

:-)))) grono fanow tego serialu :)

Fotki

Miejsca grona (0)