GiK PW 2008-3008 [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dżindżer ♥

Dr Skrobek polecił skonsultowanie terminu ze wszystkimi osobami zainteresowanymi.

Piątek, godzina np 13?

Nie powinno zabraknąć czasu na naukę:) Z tego co widzę nie mamy w planie żadnego egzaminu w tym dniu, ale jeśli ktoś ma jakieś poważne 'ale', to niech zgłasza tutaj.
    W przeciwnym razie jutro wieczorem wysyłam maila z potwierdzeniem terminu. Przekażcie tą informację jak największej ilości osób.
    Jak tylko dr Skrobek odpisze mi na maila - jeszcze raz potwierdzę tutaj termin.
  • Pawlo

jestem za...
  • /V\\4CiE|<

OK
  • Ewcia

oj nie w piątek, Ja mam obronę pracy licencjackiej na drugich studiach. Nie dałoby się w następnym tygodniu, np. 16? w tym dniu chyba nie ma żadnego egzaminu. Ktoś wcześniej pisał, że nie będzie poprawy, teraz ta zmiana, do następnego tygodnia każdy mógłby się chyba lepiej ogarnąć.
  • Wojtek

okeeej
  • Wojtek

ale 15. jest wyższa, sporo osob ją pisze i się robi ścisk z terminami...
  • Ewcia

ale chyba jak ktoś jest się w stanie nauczyć na piątek, to chyba tym bardziej na 16.; )
  • Radziej

A to dr Skrobek ma większą władzę(miększe serce?) niż Bujakiewicz?; ) Ja jestem za terminem "jak najszybciej".
  • Wojtek

>Ewcia napisała:
    >ale chyba jak ktoś jest się w stanie nauczyć na piątek,
    >to chyba tym bardziej na 16.; )

niby tak, ale wiekszy komfort jest jak nie jest jedno po drugim... człowiek trzeźwiej myślący o co na wakacjach i tak trudno; )
  • Monika

Ja również jestem za terminem jak najszybciej.; ) Najlepiej w przyszłym tygodniu.
  • Aleksandra Olczak

ja również jestem za 16.... w ten piątek mi nie pasuje.
  • Radziej

Monika!!! Przez 'jak najszybciej' rozumiałem nawet w tym tygodniu!; P
  • Wojtek

mi tam pasuje każdy termin byle nie w dniu wyższej, nie wtedy kiedy karto i kiedy wyższa z 3 sema
  • Kasia Kisielek

W tym tygodniu! Jak najszybciej!:) Bo 17 jest GPSz, a 22go Wyższa z 3 semu:)
  • dżindżer ♥

przyszly tydzien to juz wiecej egzaminow, zreszta dr Skrobek wyraźnie powiedział o terminie w tym tygodniu, wiec piatek daje najwiecej czasu na nauke, jak by nie patrzec:)
  • dżindżer ♥

a moze ktos napisac kiedy jest karto?
  • Wojtek

pedzich ma podać jutro, pojutrze jak wróci z urlopu.
  • abcd abcd

to jakby ktoś odwiedził pokój Pędzicha i pojawiło by się jakieś info o wpisach, to dajcie znać na emailach ! :)
  • Monika

'Przyszły tydzień' rozumiałam, że od poniedziałku; P A ja mam pytanie... czy ktoś rozmawiał ze Skrobkiem, że chodzi o poprawę drugiego kolokwium? Bo z tego co się dowiedziałam, to Skrobek robi oddzielnie poprawę swojego kolokwium, a Bujakiewicz swojego. Żebyśmy się dobrze zrozumieli :]
  • Wojtek

no też mam nadzieję, że chodzi o 2gą część wykładów :>
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina

Anonim