-
dżindżer ♥
Dr Skrobek polecił skonsultowanie terminu ze wszystkimi osobami zainteresowanymi.
Piątek, godzina np 13?
Nie powinno zabraknąć czasu na naukę:) Z tego co widzę nie mamy w planie żadnego egzaminu w tym dniu, ale jeśli ktoś ma jakieś poważne 'ale', to niech zgłasza tutaj.
W przeciwnym razie jutro wieczorem wysyłam maila z potwierdzeniem terminu. Przekażcie tą informację jak największej ilości osób.
Jak tylko dr Skrobek odpisze mi na maila - jeszcze raz potwierdzę tutaj termin. -
Pawlo
-
/V\\4CiE|<
-
Ewcia
oj nie w piątek, Ja mam obronę pracy licencjackiej na drugich studiach. Nie dałoby się w następnym tygodniu, np. 16? w tym dniu chyba nie ma żadnego egzaminu. Ktoś wcześniej pisał, że nie będzie poprawy, teraz ta zmiana, do następnego tygodnia każdy mógłby się chyba lepiej ogarnąć. -
-
Wojtek
-
Wojtek
ale 15. jest wyższa, sporo osob ją pisze i się robi ścisk z terminami... -
Ewcia
ale chyba jak ktoś jest się w stanie nauczyć na piątek, to chyba tym bardziej na 16.; ) -
Radziej
A to dr Skrobek ma większą władzę(miększe serce?) niż Bujakiewicz?; ) Ja jestem za terminem "jak najszybciej". -
Wojtek
>Ewcia napisała:
>ale chyba jak ktoś jest się w stanie nauczyć na piątek,
>to chyba tym bardziej na 16.; )
niby tak, ale wiekszy komfort jest jak nie jest jedno po drugim... człowiek trzeźwiej myślący o co na wakacjach i tak trudno; ) -
Monika
Ja również jestem za terminem jak najszybciej.; ) Najlepiej w przyszłym tygodniu. -
Aleksandra Olczak
-
Radziej
Monika!!! Przez 'jak najszybciej' rozumiałem nawet w tym tygodniu!; P -
Wojtek
mi tam pasuje każdy termin byle nie w dniu wyższej, nie wtedy kiedy karto i kiedy wyższa z 3 sema -
Kasia Kisielek
W tym tygodniu! Jak najszybciej!:) Bo 17 jest GPSz, a 22go Wyższa z 3 semu:) -
dżindżer ♥
przyszly tydzien to juz wiecej egzaminow, zreszta dr Skrobek wyraźnie powiedział o terminie w tym tygodniu, wiec piatek daje najwiecej czasu na nauke, jak by nie patrzec:) -
dżindżer ♥
-
Wojtek
-
abcd abcd
to jakby ktoś odwiedził pokój Pędzicha i pojawiło by się jakieś info o wpisach, to dajcie znać na emailach ! :) -
Monika
'Przyszły tydzień' rozumiałam, że od poniedziałku; P A ja mam pytanie... czy ktoś rozmawiał ze Skrobkiem, że chodzi o poprawę drugiego kolokwium? Bo z tego co się dowiedziałam, to Skrobek robi oddzielnie poprawę swojego kolokwium, a Bujakiewicz swojego. Żebyśmy się dobrze zrozumieli :] -
Wojtek