-
태 권 도
Z uwagi na pojawienie się oficjalnej listy osób jadących na ćwiczenia terenowe do grybowa mam ogłoszenie: moja grupa poszukuje jeszcze 2 osób do kompletu, wyjeżdżamy w niedziele z warszawy samochodem, osoby jadące na pierwszy termin chcące się przyłączyć do grupy: Olczak, Spyra, Skalski, Szczęsny niech dadzą znać:)
PS wiem że grupy formują się na miejscu ale to my proponujemy skład grupy a nie prowadzący ćwiczenia. Dobrze jest zadbać o to wcześniej -
Aleksandra Olczak
jakiś czas temu rozmawialam z dr Szpunarem o praktykach w Grybowie i powiedzial że grupy beda liczyły około 6-7 osób:) podobno nie może być takiej sytuacji że bedą same dziewczyny lub sami chłopcy. W grupy dobieramy się sami ale jak bedzie sytuacja że w jednej grupie bedzie chciało być 8 osób w drugiej tylko 5 wtedy kadra zaczyna interweniowac. warto więc abysmy sie wstępnie sami podzielili. jedzie nas 21 osob na pierwszy termin, więc możemy podzielić się na równe grupy:) Z gr 4 jade ja Jacek Szczęsny Asia Spyra i Kamil Skalski i chcielibyśmy byc razem ale chętnie przyjmiemy 3 osoby:) jak ktoś jest chętny niech się zgłasza:)
p.s tak jak Jacek wspomniał jedizemy samochodem i mozemy zabrac jeszcze dwie osoby. (pierwsze które się zgłoszą:)) -
Kamil