-
Wojtek
Miał dzisiaj ktos kartkówke z "METODY OPRACOWANIA I ANALIZY WYNIKÓW POMIARÓW", czyli z tego wykładu co bylo na pierwszym laboratorium?
Jakie byly pytania i czego mozna sie tam spodziewac? -
Anonim
-
Wojtek
-
Anonim
Ja miałam z babką co ten wykład miała i u niej luzik. Ale niektórzy podobno pytają. -
-
Ewcia
miała któraś grupa ćw- Statystyczny charakter rozpadu promieniotwórczego? chciałam wiedzieć czy pytali, itp? :) -
abcd abcd
-
martka
kto miał dziś z panią Szumilin? pytała, jakaś wejściówka, omawiała sprawko?? -
abcd abcd
ale Ty chyba Marta nie oczekujesz, że wszystkie labory będziemy mieć z nią? :P -
martka
właśnie słyszałam, że się ludziom powtórzyli prowadzący z zeszłego tygodnia -
Daegurth
-
Wojtek
np nam :) i całe szczęście, bosmy nic nie umieli i sie trafil gośc co wejściówek nie robi ^^ -
Anonim
nam się trafiła ta sama kobieta -Zbroszczyk. niestety była wejsciówka. mieliśmy 7 temat i mieliśmy napisać odp na 3 pytania:
1. co to jest rozpad promieniotwórczy
2. czym różni się rozkład Poissona od Gaussa
3. dlaczego rozpad ma charakter statystyczny czy coś takiego
może się komuś niebawem przyda;) -
martka
-
Robert Robson
-
Anonim
-
Robert Robson
my mielismy z jakims Panem w okularach. straszny kat. zadal na poczatku jakies pytanie i nikt sie nie odezwal to powiedzial ze jak nie chcemy z nim gadac to zaraz wyciagniemy karteczki. ogolnie zawse jedna osoba z ludzi siedzacych na sali powinna znac odpowiedz na pytanie:D nam sie udalo bo mielismy uczone osoby na sali i zawsze ktos cos wiedzial:D ogolnie pytania lecialy dosc dlugo:D dopiero potem przeszlismy do cwiczenia -
martka
-
Wojtek
Mógłby ktoś napisac czy byla wejsciowka z efektu halla? (cw24) co oglónie bylo, o co pytal, jaki typ... wszystko
z góry dzieki -
martka
efekt halla na luzie :] babka wszystko mówi po kolei i strasznie nudno... tylko te obwody trzeba obczaić jak połączyć -
abcd abcd
efekt halla prowadzi ta sama babka co ten wyklad z bledow. generalnie nic wiedziec nie trzeba, bo babka wszystko mowi, a podlaczanie obwodow da sie rozkminic na biezaco bo jest rysunek;) gdyby nie tempo babki to spokojnie daloby sie ta labore zrobic w 1,5h, ale niestety trzeba bylo sobie umilac czas gazeta, tak wiec metro albo krzyzowki obowiazkowo trzeba miec:P