GiK PW 2008-3008 [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wojtek

Miał dzisiaj ktos kartkówke z "METODY OPRACOWANIA I ANALIZY WYNIKÓW POMIARÓW", czyli z tego wykładu co bylo na pierwszym laboratorium?
    Jakie byly pytania i czego mozna sie tam spodziewac?
  • Anonim

Kartkówki nie było. Przynajmniej w sali A nie było :P
  • Wojtek

a jak to w ogóle wygląda? Trzeba cos umieć, z czegos sie douczyć?
  • Anonim

Ja miałam z babką co ten wykład miała i u niej luzik. Ale niektórzy podobno pytają.
  • Ewcia

miała któraś grupa ćw- Statystyczny charakter rozpadu promieniotwórczego? chciałam wiedzieć czy pytali, itp? :)
  • abcd abcd

ale to czy pytają zależy od laboranta, nie ćw;)
  • martka

kto miał dziś z panią Szumilin? pytała, jakaś wejściówka, omawiała sprawko??
  • abcd abcd

ale Ty chyba Marta nie oczekujesz, że wszystkie labory będziemy mieć z nią? :P
  • martka

właśnie słyszałam, że się ludziom powtórzyli prowadzący z zeszłego tygodnia
  • Daegurth

To już zależy od szczęścia. Były grupy, którym się nie powtórzyli.
  • Wojtek

np nam :) i całe szczęście, bosmy nic nie umieli i sie trafil gośc co wejściówek nie robi ^^
  • Anonim

nam się trafiła ta sama kobieta -Zbroszczyk. niestety była wejsciówka. mieliśmy 7 temat i mieliśmy napisać odp na 3 pytania:
    1. co to jest rozpad promieniotwórczy
    2. czym różni się rozkład Poissona od Gaussa
    3. dlaczego rozpad ma charakter statystyczny czy coś takiego

może się komuś niebawem przyda;)
  • martka

miał ktoś ostatnio temat 34? :]
  • Robert Robson

ja mialem a co tam Marta potrzebujesz?:D
  • Anonim

jakaś wejściówka, przepytywanie z 34 było?
  • Robert Robson

my mielismy z jakims Panem w okularach. straszny kat. zadal na poczatku jakies pytanie i nikt sie nie odezwal to powiedzial ze jak nie chcemy z nim gadac to zaraz wyciagniemy karteczki. ogolnie zawse jedna osoba z ludzi siedzacych na sali powinna znac odpowiedz na pytanie:D nam sie udalo bo mielismy uczone osoby na sali i zawsze ktos cos wiedzial:D ogolnie pytania lecialy dosc dlugo:D dopiero potem przeszlismy do cwiczenia
  • martka

a z czego pytał? :] tak mniej więcej
  • Wojtek

Mógłby ktoś napisac czy byla wejsciowka z efektu halla? (cw24) co oglónie bylo, o co pytal, jaki typ... wszystko
    z góry dzieki
  • martka

efekt halla na luzie :] babka wszystko mówi po kolei i strasznie nudno... tylko te obwody trzeba obczaić jak połączyć
  • abcd abcd

efekt halla prowadzi ta sama babka co ten wyklad z bledow. generalnie nic wiedziec nie trzeba, bo babka wszystko mowi, a podlaczanie obwodow da sie rozkminic na biezaco bo jest rysunek;) gdyby nie tempo babki to spokojnie daloby sie ta labore zrobic w 1,5h, ale niestety trzeba bylo sobie umilac czas gazeta, tak wiec metro albo krzyzowki obowiazkowo trzeba miec:P
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono