GiK PW 2008-3008 [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil

Orientuje się ktoś do kiedy można wpłacać pieniądze za powtarzane ćwiczenia z semestru pierwszego?
    Wydaje mi się, że na podaniu o rejestrację było napisane coś o 30 października, ale nie mam pewności.
    Co do samego powtarzania ćwiczeń, to można sobie iśc po prostu do dowolnej grupy i po ustaleniu z prowadzącym uczęszczać na ćwiczenia, a potem pokazać tylko wpis w dziekanacie, czy może trzeba gdzieś oficjalnie zgłosić u kogo ćwiczenia powtarzam?
  • Horkryzard

Po pierwsze musisz złożyć podanie u dziekana chmiela i uzyskać jego zgodę po czym zapłacić za ćwiczenia które chcesz powtarzać następnie donieść potwierdzenie zapłaty. Jak będziesz miły to pani Beata pozwoli Tobie wybrać grupę z którą będziesz chodził na zajęcia. Najważniejsze byś to wszystko załatwił przed rozpoczęciem roku akademickiego.
  • Kamil

Skąd w takim razie data 30 października na podaniu o rejestrację?
    I to podanie musi być inne niż to o rejestrację właśnie?
  • Horkryzard

Nie wiem ja Rozmawiałem z Chmielem i tyle zrozumiałem. Najlepiej sam do niego pójdź i się dowiedz.
  • Anonim

z tego co wiem to na podaniu o rejestrację na 2 sem trzeba było wpisać te niezdane przedmioty i jeśli to były ćwiczenia to deklarowało się że tą kwotę wpłaci się do 30.10.więc do ostatniego października wpłacasz tą kasę na konto wydziału gik i potwierdzenie wpłaty zanosisz do dziekanatu.nic mi nie wiadomo o konsultacji tego z jakimkolwiek prodziekanem.wydaje mi się że jak się pokaże to potwierdzenie to jest się wpisanym na liste studentów tego przedmiotu i to wszystko.nic chyba więcej nie trzeba załatwiać
  • Ziom www.humbaki.republika.pl

Czy ktoś pamięta kto robił ćwiczenia z geometrii wykreślnej? Andrzej Bieliński i kto jeszcze? Była jakaś pani....
  • Potra 10Cham

Irena Milarska-Sztabler
  • Ziom www.humbaki.republika.pl

dziekuje :)
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim