-
Kamil
Orientuje się ktoś do kiedy można wpłacać pieniądze za powtarzane ćwiczenia z semestru pierwszego?
Wydaje mi się, że na podaniu o rejestrację było napisane coś o 30 października, ale nie mam pewności.
Co do samego powtarzania ćwiczeń, to można sobie iśc po prostu do dowolnej grupy i po ustaleniu z prowadzącym uczęszczać na ćwiczenia, a potem pokazać tylko wpis w dziekanacie, czy może trzeba gdzieś oficjalnie zgłosić u kogo ćwiczenia powtarzam? -
Horkryzard
Po pierwsze musisz złożyć podanie u dziekana chmiela i uzyskać jego zgodę po czym zapłacić za ćwiczenia które chcesz powtarzać następnie donieść potwierdzenie zapłaty. Jak będziesz miły to pani Beata pozwoli Tobie wybrać grupę z którą będziesz chodził na zajęcia. Najważniejsze byś to wszystko załatwił przed rozpoczęciem roku akademickiego. -
Kamil
Skąd w takim razie data 30 października na podaniu o rejestrację?
I to podanie musi być inne niż to o rejestrację właśnie? -
Horkryzard
Nie wiem ja Rozmawiałem z Chmielem i tyle zrozumiałem. Najlepiej sam do niego pójdź i się dowiedz. -
-
Anonim
z tego co wiem to na podaniu o rejestrację na 2 sem trzeba było wpisać te niezdane przedmioty i jeśli to były ćwiczenia to deklarowało się że tą kwotę wpłaci się do 30.10.więc do ostatniego października wpłacasz tą kasę na konto wydziału gik i potwierdzenie wpłaty zanosisz do dziekanatu.nic mi nie wiadomo o konsultacji tego z jakimkolwiek prodziekanem.wydaje mi się że jak się pokaże to potwierdzenie to jest się wpisanym na liste studentów tego przedmiotu i to wszystko.nic chyba więcej nie trzeba załatwiać -
Ziom www.humbaki.republika.pl
Czy ktoś pamięta kto robił ćwiczenia z geometrii wykreślnej? Andrzej Bieliński i kto jeszcze? Była jakaś pani.... -
Potra 10Cham
-
Ziom www.humbaki.republika.pl