GiK PW 2008-3008 [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • asableik

czy może ktoś się orientuje jak jest z poprawą ćwiczeń z anala?
    czy osoby które mają zaliczone ćwiczenia mogą poprawiać jednego kolosa? tak aby być zwolnionemu z egzaminu?
  • abcd abcd

pisze sie jeden ktory sie chce, a jak oba naraz to maksymalnie na 3.
  • Ania

Ogólnie to chyba wygląda tak: jeśli brakuj komuś do zaliczenia ćwiczeń to poprawia się w poniedziałek lub w środę kolokwium nr 1 albo nr 2 albo oba (samemu się wybiera).Jeśli nie poprawi się to na pierwszym terminie jest ogólna poprawa czyli ćwiczenia + egzamin( i tego nie jestem pewna czy egzamin tez) ale wtedy max na 3
  • asableik

czyli mam rozumieć że jak ćwiczenia mam już zaliczone to nie mogę poprawić jednego kolosa tak ??
  • Ania

Raczej tak, bo poprawa jest chyba tylko po to żeby zaliczyć ćwiczenia a nie żeby doliczyć sobie punkty..
  • aneta

w zeszłym roku tez mieliśmy z bogdewicz. wtedy pozwalała poprawiać dowolne kolokwium aby podwyższyć ocenę. wydaje mi się,że teraz też jest taka możliwość ale dla pewności proponuję napisać maila do samej prowadzącej;)
  • Daegurth

Yeah. Cytuję:
    "Ustaliliśmy z dr Jagodzińskim, ze on dołączy swoich starych studentów do
    egzaminów na GP."
    Kto ma ochotę przejść do dra Jagodzińskiego w sprawie tego egzaminu z Analizy I?
  • Ange Noir

A ja spytam kiedy i gdzie jest poprawa jutro? Słyszałam, że o 9, potwierdzi ktoś?
  • Ange Noir

To jeszcze jedno głupie pytanie... Czy na egzaminie można mieć książkę, czy same kartki z wzorami muszą nam wystarczyć?
  • Wojtek

sądzę, że książka obowiązuje nadal wśród dozwolonych źródeł :) ale spis wzorów mam na wszelki wypadek; P
  • abcd abcd

wzory na pewno można mieć, myślę że ksiązkę też;)
  • adam .

po dzisiejszym egz ktos zostawil fioletowa czapke, jak cos to mam ja na przechowaniu
  • Anonim

Wiecie o której można jutro Bogdewicz złapać na uczelni?
  • jabko89

mówiła, że o 15 ma być u siebie w sali 229; ]
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina

Anonim