-
asableik
czy może ktoś się orientuje jak jest z poprawą ćwiczeń z anala?
czy osoby które mają zaliczone ćwiczenia mogą poprawiać jednego kolosa? tak aby być zwolnionemu z egzaminu? -
abcd abcd
-
Ania
Ogólnie to chyba wygląda tak: jeśli brakuj komuś do zaliczenia ćwiczeń to poprawia się w poniedziałek lub w środę kolokwium nr 1 albo nr 2 albo oba (samemu się wybiera).Jeśli nie poprawi się to na pierwszym terminie jest ogólna poprawa czyli ćwiczenia + egzamin( i tego nie jestem pewna czy egzamin tez) ale wtedy max na 3 -
asableik
czyli mam rozumieć że jak ćwiczenia mam już zaliczone to nie mogę poprawić jednego kolosa tak ?? -
-
Ania
Raczej tak, bo poprawa jest chyba tylko po to żeby zaliczyć ćwiczenia a nie żeby doliczyć sobie punkty.. -
aneta
w zeszłym roku tez mieliśmy z bogdewicz. wtedy pozwalała poprawiać dowolne kolokwium aby podwyższyć ocenę. wydaje mi się,że teraz też jest taka możliwość ale dla pewności proponuję napisać maila do samej prowadzącej;) -
Daegurth
Yeah. Cytuję:
"Ustaliliśmy z dr Jagodzińskim, ze on dołączy swoich starych studentów do
egzaminów na GP."
Kto ma ochotę przejść do dra Jagodzińskiego w sprawie tego egzaminu z Analizy I? -
Ange Noir
A ja spytam kiedy i gdzie jest poprawa jutro? Słyszałam, że o 9, potwierdzi ktoś? -
Ange Noir
To jeszcze jedno głupie pytanie... Czy na egzaminie można mieć książkę, czy same kartki z wzorami muszą nam wystarczyć?
-
Wojtek
sądzę, że książka obowiązuje nadal wśród dozwolonych źródeł :) ale spis wzorów mam na wszelki wypadek; P -
abcd abcd
-
adam .
po dzisiejszym egz ktos zostawil fioletowa czapke, jak cos to mam ja na przechowaniu -
Anonim
-
jabko89