GiK PW 2008-3008 [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil

Zna ktoś może maila do prowadzącego ćwiczenia z analizy (tego, z którym ma grupa 4, zresztą nie tylko chyba)?
    Ewentualnie, wiadomo, czy można go jakoś spotkać przed czwartkiem?
  • Kamil

Zdaje się, że namiarów na siebie dr Małysz nie zostawił.
    Orientuje się ktoś może, czy jakaś grupa mająca ćwiczenia z tym prowadzącym (oprócz grupy 4), nie miała jeszcze kolokwium?
    Czy dr Małysz mówił coś o możliwości pisania tego kolosa w innym terminie (nie w poniedziałek, tylko np. w czwartek)?
    Wydaje mi się, że ktoś z mojej grupy mówił tydzień temu, że nie może pisać w poniedziałek, ale nie wiem co zaproponował prowadzący.
  • Anonim

Coś mi się obiło o uszy że Ilona z 4a nie chciała pisać w poniedziałek. Pogadaj z nia...
  • Anonim

On ma ćwiczenia tylko z nami...

• Monika

Jesteś pewien? Czasami bywały u nas na ćwiczeniach osoby z innych grup - mogłyby odrobić sobie analizę u innego prowadzącego?

Czy ktoś się orientuje czy na kolokwium możemy mieć jakąś kartkę ze wzorami?
  • Anonim

Były raz bo im kazała ich prowadząca, po za tym pytałem się go kiedyś...
  • 태 권 도

jaki materiał na egzaminie z analizy obowiązuje osoby które maja z cw 5 a nie były na liście dr Jagodzińskiego?
  • abcd abcd

to samo co na ustnym czyli bez ciągów i granic;)
  • dżindżer ♥

a 4 i brak podpisu na liscie?? tylko ustny, czy jakis inny pisemny? bo juz nie ogarniam:))
  • /V\\4CiE|<

Pisemny tylko z okrojonego materiału.
  • asableik

skąd w ogóle macie takie info ??
  • abcd abcd

trzeba chodzić na wykłady;p
  • dżindżer ♥

dzięki, jestem coraz bliżej puenty, a okrojony do czego?:P
  • /V\\4CiE|<

Właśnie, trzeba chodzić na wykłady; P Okrojony do tego co będzie na ustnym; ]
    Napisze od końca:
    Równania różniczkowe zwyczajne rzędu I i II sprowadzone do rzędu I
    Całki podwójne
    szeregi liczbowe
    rachunek całkowy funkcji jednej zmiennej i zastosowania
    pochodne cząstkowe i zastosowania
  • asableik

czyli wszystko trzeba umieć :)
  • /V\\4CiE|<

no z tego co mówił DrJ to dostaniemy taki sam zestaw na pisemnym jak wszyscy tylko będziemy musieli zrobić mniej zadań, patrząc na te egzaminy z zeszłego roku to pewnie zadania 3-6.
  • asableik

no to trochę dziwnie :/
    bo jak nie czaje całeczek to jestem w d...
    a tak to coś bym namajdrował z tych prostszych zadań i na 3 może by się napisało; )
  • abcd abcd

jak jeszcze nie czaisz całek, to lepiej zacznij się ich uczyć:)
    to też mówił na wykładzie - egzamin bedzie sie skladal glownie z calek, pochodnych czastkowych i rownan rozniczkowych.
    bo kogo to obchodzi ze musisz sie praktycznie sama wszystkiego nauczyc;]
  • !!!(J)!!!

A wiecie jak to bedzie czy jezeli bedziemy zwolnieni z zalozmy tych pierwszych 3 zadan na pochodne to czy zdajemy egzamin tylko na podstawie tych 3 zadan z calek czy na podstawie tych normalnych 6 zadan z tym ze z tych pierwszych trzech mamy maksa?:)
  • aneta

z tego co dzisiaj zauważyłam to chyba nie wszyscy wiedzą, że jutro na analizie można mieć wzory...
    a można... na wykładach mnie nie było;) ale nasza babeczka od ćwiczeń i poczta pantoflowa mówi,że mogą to być kartki A4,podpisane. miło będzie jeśli ktoś kto jest w temacie uściśli wymagania prof Jagody co do tych wzorów.to chyba bardzo istotne
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono