-
Kamil
Zna ktoś może maila do prowadzącego ćwiczenia z analizy (tego, z którym ma grupa 4, zresztą nie tylko chyba)?
Ewentualnie, wiadomo, czy można go jakoś spotkać przed czwartkiem? -
Kamil
Zdaje się, że namiarów na siebie dr Małysz nie zostawił.
Orientuje się ktoś może, czy jakaś grupa mająca ćwiczenia z tym prowadzącym (oprócz grupy 4), nie miała jeszcze kolokwium?
Czy dr Małysz mówił coś o możliwości pisania tego kolosa w innym terminie (nie w poniedziałek, tylko np. w czwartek)?
Wydaje mi się, że ktoś z mojej grupy mówił tydzień temu, że nie może pisać w poniedziałek, ale nie wiem co zaproponował prowadzący. -
Anonim
Coś mi się obiło o uszy że Ilona z 4a nie chciała pisać w poniedziałek. Pogadaj z nia... -
Anonim
-
-
Monika
Jesteś pewien? Czasami bywały u nas na ćwiczeniach osoby z innych grup - mogłyby odrobić sobie analizę u innego prowadzącego?
Czy ktoś się orientuje czy na kolokwium możemy mieć jakąś kartkę ze wzorami? -
Anonim
Były raz bo im kazała ich prowadząca, po za tym pytałem się go kiedyś... -
태 권 도
jaki materiał na egzaminie z analizy obowiązuje osoby które maja z cw 5 a nie były na liście dr Jagodzińskiego? -
abcd abcd
-
dżindżer ♥
a 4 i brak podpisu na liscie?? tylko ustny, czy jakis inny pisemny? bo juz nie ogarniam:)) -
/V\\4CiE|<
-
asableik
-
abcd abcd
-
dżindżer ♥
-
/V\\4CiE|<
Właśnie, trzeba chodzić na wykłady; P Okrojony do tego co będzie na ustnym; ]
Napisze od końca:
Równania różniczkowe zwyczajne rzędu I i II sprowadzone do rzędu I
Całki podwójne
szeregi liczbowe
rachunek całkowy funkcji jednej zmiennej i zastosowania
pochodne cząstkowe i zastosowania -
asableik
-
/V\\4CiE|<
no z tego co mówił DrJ to dostaniemy taki sam zestaw na pisemnym jak wszyscy tylko będziemy musieli zrobić mniej zadań, patrząc na te egzaminy z zeszłego roku to pewnie zadania 3-6. -
asableik
no to trochę dziwnie :/
bo jak nie czaje całeczek to jestem w d...
a tak to coś bym namajdrował z tych prostszych zadań i na 3 może by się napisało; ) -
abcd abcd
jak jeszcze nie czaisz całek, to lepiej zacznij się ich uczyć:)
to też mówił na wykładzie - egzamin bedzie sie skladal glownie z calek, pochodnych czastkowych i rownan rozniczkowych.
bo kogo to obchodzi ze musisz sie praktycznie sama wszystkiego nauczyc;] -
!!!(J)!!!
A wiecie jak to bedzie czy jezeli bedziemy zwolnieni z zalozmy tych pierwszych 3 zadan na pochodne to czy zdajemy egzamin tylko na podstawie tych 3 zadan z calek czy na podstawie tych normalnych 6 zadan z tym ze z tych pierwszych trzech mamy maksa?:) -
aneta
z tego co dzisiaj zauważyłam to chyba nie wszyscy wiedzą, że jutro na analizie można mieć wzory...
a można... na wykładach mnie nie było;) ale nasza babeczka od ćwiczeń i poczta pantoflowa mówi,że mogą to być kartki A4,podpisane. miło będzie jeśli ktoś kto jest w temacie uściśli wymagania prof Jagody co do tych wzorów.to chyba bardzo istotne