-
just like heaven :D
1 Prawa Newtona
2 właściwości magnetyczne ciał
3 zjawisko Comptona
I ogólnie egzamin jest spoko, typ jest miły, nie stresuje i po prostu jak coś mówisz to się dopyta o coś więcej na lepszą ocenę -
abcd abcd
-
asableik
a ja mam dla was zestaw marzenie :D
1. nieinercjalne
2. biota-savarta
3. cykl carnota
-
Ange Noir
Może mi ktoś powiedzieć czy jest sens iść jutro na fizykę jak nie jestem na listę wpisana? Dużo osób się wybiera? -
-
asableik
na liście było do wczoraj ponad 60 osób wpisane.
w poniedziałek ja byłem 67 i gdzieś tak ok 16:30 wszedłem do Pawlaka.
i nie sugeruj się tym że jak będzie tak późno to Pawlak będzie zły i zagryzie cię. Był bardzo miły i nawet dopowiadał tego co nie powiedziałem, ja przytakiwałem i udało się :) -
Ange Noir
Myślałam, że do 14 jest... Ok, jak tak to może się jednak przejdę; ) Dzięki -
abcd abcd
Kasiu, na pierwszym terminie powiedział że będzie pytał dopóki żywi się ostaną (byla godzina 11 z hakiem); p
teoretycznie musi wszystkim nam dac szanse podejscia do egzaminu, to jego wina ze wybral forme ustna a nie pisemna;p
ooo toś mnie pocieszył, bo ja jestem 50 na liscie i balam sie ze bedzie mocno wkurzony jak przyjdzie moja kolej; p -
Daegurth
Ja jestem 48 chyba, w każdym razie tuż przed 50 i po mojej odpowiedzi i tak będzie wkurzony - to tak w ramach pocieszenia :D -
magda
-
abcd abcd
to ja jestem po Tobie Magda :D wiec sie ucz, a nie gronujesz:D
no wlasnie nie wiem, bo w poniedzialek zrobil sobie polgodzinna przerwe o 12:30 i do tego czasu przepytal 30 osob, a zaczal chyba lekko przed 9, wiec teoretycznie my przed 14 nawet nie mamy co marzyc ze wejdziemy:P
|
|
Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia
Strona 1/12
Katarzyna Puławska
Katasza
Ewe Ewe:D
Anonim
Karolina
Anonim
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)