Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • just like heaven :D

1 Prawa Newtona
    2 właściwości magnetyczne ciał
    3 zjawisko Comptona

I ogólnie egzamin jest spoko, typ jest miły, nie stresuje i po prostu jak coś mówisz to się dopyta o coś więcej na lepszą ocenę
  • abcd abcd

aha, dzięki Wojtek :)
    to miło z jego strony :P
  • asableik

a ja mam dla was zestaw marzenie :D

1. nieinercjalne
    2. biota-savarta
    3. cykl carnota

• Ange Noir

Może mi ktoś powiedzieć czy jest sens iść jutro na fizykę jak nie jestem na listę wpisana? Dużo osób się wybiera?
  • asableik

na liście było do wczoraj ponad 60 osób wpisane.
    w poniedziałek ja byłem 67 i gdzieś tak ok 16:30 wszedłem do Pawlaka.
    i nie sugeruj się tym że jak będzie tak późno to Pawlak będzie zły i zagryzie cię. Był bardzo miły i nawet dopowiadał tego co nie powiedziałem, ja przytakiwałem i udało się :)
  • Ange Noir

Myślałam, że do 14 jest... Ok, jak tak to może się jednak przejdę; ) Dzięki
  • abcd abcd

Kasiu, na pierwszym terminie powiedział że będzie pytał dopóki żywi się ostaną (byla godzina 11 z hakiem); p
    teoretycznie musi wszystkim nam dac szanse podejscia do egzaminu, to jego wina ze wybral forme ustna a nie pisemna;p

ooo toś mnie pocieszył, bo ja jestem 50 na liscie i balam sie ze bedzie mocno wkurzony jak przyjdzie moja kolej; p
  • Daegurth

Ja jestem 48 chyba, w każdym razie tuż przed 50 i po mojej odpowiedzi i tak będzie wkurzony - to tak w ramach pocieszenia :D
  • magda

hah dzieki ja jestem 49;p
    a na ktora sie wybieracie tak kolo 50 ?
  • abcd abcd

to ja jestem po Tobie Magda :D wiec sie ucz, a nie gronujesz:D
    no wlasnie nie wiem, bo w poniedzialek zrobil sobie polgodzinna przerwe o 12:30 i do tego czasu przepytal 30 osob, a zaczal chyba lekko przed 9, wiec teoretycznie my przed 14 nawet nie mamy co marzyc ze wejdziemy:P
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono