-
Anonim
jest kilka osób które niestety go nie zdały, więc pytanie czy chcecie zdawać go jeszcze teraz np w pon czy wt?bo jest taka możliwość jeśli dziekan wyrazi zgodę na przedłużenie sesji.a mi akurat zależy żeby go pisać teraz a nie we wrześniu.więc jeśli chcecie to ja mogę jutro takie podanie do dziekana złożyć i wtedy można mieć tylko nadzieje że w ogóle na nie spojrzy ale to już inna kwestia:) -
abcd abcd
nie bierz tego za pewną informację, ale już w kwestii rachunku wyrównawczego pojawiła się informacja, ze na pierwszym semestrze sesji się nie przedłuża:> -
Anonim
z tego co wiem to podanie zawsze można napisać i one są indywidualnie rozpatrywane więc nie ma reguły który to semestr chociaż zgodzę się że szanse na przedłużenie sesji pewnie są teraz niewielkie:) -
Potra 10Cham
ja jestem chętny, jak potrzebne dane persolnalne to nazywam się Piotr Potrapeluk -
-
Potra 10Cham
Dr Wojciechowski coś wspominał w tym temacie, ale nie dosłyszałem/byłem zajęty. Mógłby ktoś się podzielić informacją? -
Daegurth
W czasie drugiego terminu w sesji letniej, o ile będzie mało osób zdawać egzamin z 2 semestru tego dnia oraz w zależności jeszcze od liczby chętnych do poprawy.