GiK PW 2008-3008 [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jest kilka osób które niestety go nie zdały, więc pytanie czy chcecie zdawać go jeszcze teraz np w pon czy wt?bo jest taka możliwość jeśli dziekan wyrazi zgodę na przedłużenie sesji.a mi akurat zależy żeby go pisać teraz a nie we wrześniu.więc jeśli chcecie to ja mogę jutro takie podanie do dziekana złożyć i wtedy można mieć tylko nadzieje że w ogóle na nie spojrzy ale to już inna kwestia:)
  • abcd abcd

nie bierz tego za pewną informację, ale już w kwestii rachunku wyrównawczego pojawiła się informacja, ze na pierwszym semestrze sesji się nie przedłuża:>
  • Anonim

z tego co wiem to podanie zawsze można napisać i one są indywidualnie rozpatrywane więc nie ma reguły który to semestr chociaż zgodzę się że szanse na przedłużenie sesji pewnie są teraz niewielkie:)
  • Potra 10Cham

ja jestem chętny, jak potrzebne dane persolnalne to nazywam się Piotr Potrapeluk
  • Potra 10Cham

Dr Wojciechowski coś wspominał w tym temacie, ale nie dosłyszałem/byłem zajęty. Mógłby ktoś się podzielić informacją?
  • Daegurth

W czasie drugiego terminu w sesji letniej, o ile będzie mało osób zdawać egzamin z 2 semestru tego dnia oraz w zależności jeszcze od liczby chętnych do poprawy.
| |

Politechnika Warszawska, Geodezja i Kartografia

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

Katarzyna Puławska

Katasza

Ewe Ewe:D

Anonim

Karolina

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono