-
Tomasz
Proponuje tu wklejac linki do prezentacji na Podstawy eko. i ochrony srodowiska -
Wojtek
jakby co mam z zeszłego roku swoją prezentację - strategia tematyczna w kierunku ochrony gleb - zaliczona na 5 więc :) -
Pillow
-
abcd abcd
-
-
Anonim
od teraz :P
Ja mogę podzielić się taką prezentacją: "Zagrożenie środowiska przez rolnictwo" -
użytkownik usunięty
>Wojtek napisał
>jakby co mam z zeszłego roku swoją prezentację -
>strategia tematyczna w kierunku ochrony gleb - zaliczona na
>5 więc :)
jasne :> -
abcd abcd
ja mam coś o funkcjach lasu, również na 5;)
tylko jak to u was funkcjonuje? skoro macie tylko wyklad to po co te prezentacje? -
Przemko
-
abcd abcd
aha, to o cwiczeniach nie dotyczalam;)
ciekawe czemu wam robia takie zmiany w realizacji;) -
Tomasz
szukam"ekologiczne podstawy gospodarowania przestrzenia" jakby ktos mial to sie nie krepowac:P -
Justyna
-
Malina
UWAGA!
Ja miałam zrobic referat w ten czwartek (5.11) ale z powodów zdrowotnych musze jechac dzisiaj do domu. Szukam osoby, która ma na za tydzień i ewentualnie mogalby sie przygotowac.
napisałam maila do pani Kwiatkowskiej i o wszystkim poinformowałam.
-
Anonim
Poszukiwany poszukiwana - 4.1 "Gleby jako centralny system życia na ziemi" :> -
Gaber
na ostatnim cwiczeniu to mialem z kumplem. z tym ze dostalismy po 5 pkt, ale to chyba chodzilo o to, ze jej sie nie spodobalismy i pare pomylek zesmy wyglosili :) -
Anonim
To mnie pozytywnie nastawiłeś :P A jechaliście z neta czy z tej śmiesznej broszurki? -
Gaber
mowila ze tylko z tej broszurki i nic wiecej. ale jak sie wczytalismy w to to sie okazalo ze tam jest taki belkot, ze z neta trzeba bylo skorzystac. -
Anonim
Dokładnie, strasznie nieprzydatna ta broszurka. A możesz mi pokazać jak to u was wyglądało? Ja swoją niby zrobiłam ale nie jestem z niej zadowolona :P -
Aśka
Ma ktoś już ogarniętą prezentację "Krajobraz i aspekty wizualne w oos. Klasyfikacja funkcjonalno-strukturalna"?:) -
Natka.
5.2 "uwarunkowania przyrodnicze w planowaniu przestrzennym"
byłabym wdzięczna;)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne