Geodezja i Kartografia, PW, 2009-2013 [98]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomasz

Proponuje tu wklejac linki do prezentacji na Podstawy eko. i ochrony srodowiska
  • Wojtek

jakby co mam z zeszłego roku swoją prezentację - strategia tematyczna w kierunku ochrony gleb - zaliczona na 5 więc :)
  • Pillow

Pierwsza prezentacja tez ludzi interesuje ?
  • abcd abcd

od kiedy to ekologia jest na 1semie?;)
  • Anonim

od teraz :P

Ja mogę podzielić się taką prezentacją: "Zagrożenie środowiska przez rolnictwo"
  • użytkownik usunięty

>Wojtek napisał
    >jakby co mam z zeszłego roku swoją prezentację -
    >strategia tematyczna w kierunku ochrony gleb - zaliczona na
    >5 więc :)

jasne :>
  • abcd abcd

ja mam coś o funkcjach lasu, również na 5;)

tylko jak to u was funkcjonuje? skoro macie tylko wyklad to po co te prezentacje?
  • Przemko

wyklad i projekt/cwiczenia (czy jak to tam sie nazywa)
  • abcd abcd

aha, to o cwiczeniach nie dotyczalam;)
    ciekawe czemu wam robia takie zmiany w realizacji;)
  • Tomasz

szukam"ekologiczne podstawy gospodarowania przestrzenia" jakby ktos mial to sie nie krepowac:P
  • Justyna

"metody badania ekologii krajobrazu" nie pogardze:)
  • Malina

UWAGA!
    Ja miałam zrobic referat w ten czwartek (5.11) ale z powodów zdrowotnych musze jechac dzisiaj do domu. Szukam osoby, która ma na za tydzień i ewentualnie mogalby sie przygotowac.
    napisałam maila do pani Kwiatkowskiej i o wszystkim poinformowałam.
  • Anonim

Poszukiwany poszukiwana - 4.1 "Gleby jako centralny system życia na ziemi" :>
  • Gaber

na ostatnim cwiczeniu to mialem z kumplem. z tym ze dostalismy po 5 pkt, ale to chyba chodzilo o to, ze jej sie nie spodobalismy i pare pomylek zesmy wyglosili :)
  • Anonim

To mnie pozytywnie nastawiłeś :P A jechaliście z neta czy z tej śmiesznej broszurki?
  • Gaber

mowila ze tylko z tej broszurki i nic wiecej. ale jak sie wczytalismy w to to sie okazalo ze tam jest taki belkot, ze z neta trzeba bylo skorzystac.
  • Anonim

Dokładnie, strasznie nieprzydatna ta broszurka. A możesz mi pokazać jak to u was wyglądało? Ja swoją niby zrobiłam ale nie jestem z niej zadowolona :P
  • Aśka

Ma ktoś już ogarniętą prezentację "Krajobraz i aspekty wizualne w oos. Klasyfikacja funkcjonalno-strukturalna"?:)
  • Natka.

5.2 "uwarunkowania przyrodnicze w planowaniu przestrzennym"

byłabym wdzięczna;)
| |

Geodezja i Kartografia - Geodezja

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)