Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *~*Anuśka*~*

chcę zorganizować grupę pościgową z wyższej...tak żeby zaliczyć te ćwiczenia w semestrze letnim i móc normalnie jechać na praktyki :D rozmawiałam z Walo i powiedział że jest to możliwe trzeba tylko zebrać wszystkie takie osoby i zgłosić się do pani dziekan z prośbą. Mogę się tym zająć tylko muszę wiedzieć ile nas dokładnie jest....
  • lehu

jestem.
  • Emilia

dopisuje sie.
    z mojej grupy bedzie chyba 6 lub 7 osob.
  • Emilia

zamierzacie zająć się tym tak konkretnie,tj zebrać osoby i iść do dziekan?jeśli tak,to może podajcie jakiegoś maila,żeby się zgłaszać i dopisywać do grupy?
  • *~*Anuśka*~*

jutro idę do pani dziekan dowiedzieć się dokładnie co i jak, czy wystarczy pogadać czy trzeba jakieś pismo stosowne stworzyć z podpisami czy cuś... jak sie czegoś dowiem to będę na bieżąco informować :)
  • lehu

we'r' w8in';]
  • Emilia

świetnie :)
    jak będziesz wiedzieć,to podaj maila albo coś-podrzucę listę osób z mojej grupy,bo wszycy są bardzo zainteresowani pomysłem :)
  • *~*Anuśka*~*

nie mam najlepszych wieści... nie wiadomo czy się da to załatwić bo mikulska powiedziała że ona nic na ten temat nie wie i nigdy czegoś takiego nie było na naszym wydziale... ma sie zastanowić i w poniedziałek mi powiedzieć co z nami będzie ech.... :(
  • Emilia

heh nam nie chciała zrobić pościgu z drugiego semestru rachunku w trzecim semestrze,więc teraz też może robić problemy...ale liczę,że moze się uda-w końcu są jeszcze te ćwiczenia polowe i chyba wszyscy by woleli,żebyśmy pojechali w normalnym terminie...
  • *~*Anuśka*~*

no właśnie...tu chodzi głównie o te praktyki... a poza tym jeśli jest nas tak dużo (ok 15-20 osób) to będą mieć z nami problem w przyszłym roku żeby zrobić grupki z wyższej które zgodnie z regulaminem mogą mieć max 12 osób...
  • Emilia

to aż tyle nas jest???wydawało mi się,że Margański oblał tylko 9osób...
    wiesz,z rachunku nie zaliczyło prawie 30 osób i nie chcieli zrobić pościgu,tylko dopiero w "przepsowym" semestrze...no ale trzeba być dobrej myśli-może się zlitują :)
  • Baska ...

a nie mozecie isc z tym do Czarneckiej albo do Pachuty mi sie wydaje ze oni mogli by z nia pogadac i wogle robic mniej problemu
  • *~*Anuśka*~*

no tak ale w końcu udało wam sie ten rachunek inaczej załatwić, bo z Adamczewskim to jeszcze idzie się dogadać:) poza tym z rachunku nie ma praktyk a tu głównie o to chodzi... mam nadzieje że uda się coś zrobić...
  • Emilia

ale chyba Mikulska jest odpowiedzialna za ogranizowanie grup pościgowych,więc tak czy inaczej trzeba uderzać do niej.
    ja tutaj tak gdybam i kombnuję jakie są szanse,a przypadek rachunku mnie nie nastraja optymistycznie...
    no ale trzeba być dobrej mysli-może jednak się uda :)
  • Emilia

wiadomo coś o tej grupie?podobno odpowiedz miala byc w poniedzialek :)
  • *~*Anuśka*~*

no właśnie nic nie wiadomo...chociaż coraz mniej wierzę w to że się uda; (
  • Emilia

mogliby się już zdecydować...
  • Emilia

skoro nie żadnej odpowiedzi z dziekanatu to chyba z grupą pościgową możemy się już pożegnać?
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)