-
*~*Anuśka*~*
chcę zorganizować grupę pościgową z wyższej...tak żeby zaliczyć te ćwiczenia w semestrze letnim i móc normalnie jechać na praktyki :D rozmawiałam z Walo i powiedział że jest to możliwe trzeba tylko zebrać wszystkie takie osoby i zgłosić się do pani dziekan z prośbą. Mogę się tym zająć tylko muszę wiedzieć ile nas dokładnie jest.... -
lehu
-
Emilia
-
Emilia
zamierzacie zająć się tym tak konkretnie,tj zebrać osoby i iść do dziekan?jeśli tak,to może podajcie jakiegoś maila,żeby się zgłaszać i dopisywać do grupy? -
-
*~*Anuśka*~*
jutro idę do pani dziekan dowiedzieć się dokładnie co i jak, czy wystarczy pogadać czy trzeba jakieś pismo stosowne stworzyć z podpisami czy cuś... jak sie czegoś dowiem to będę na bieżąco informować :) -
lehu
-
Emilia
świetnie :)
jak będziesz wiedzieć,to podaj maila albo coś-podrzucę listę osób z mojej grupy,bo wszycy są bardzo zainteresowani pomysłem :) -
*~*Anuśka*~*
nie mam najlepszych wieści... nie wiadomo czy się da to załatwić bo mikulska powiedziała że ona nic na ten temat nie wie i nigdy czegoś takiego nie było na naszym wydziale... ma sie zastanowić i w poniedziałek mi powiedzieć co z nami będzie ech.... :( -
Emilia
heh nam nie chciała zrobić pościgu z drugiego semestru rachunku w trzecim semestrze,więc teraz też może robić problemy...ale liczę,że moze się uda-w końcu są jeszcze te ćwiczenia polowe i chyba wszyscy by woleli,żebyśmy pojechali w normalnym terminie... -
*~*Anuśka*~*
no właśnie...tu chodzi głównie o te praktyki... a poza tym jeśli jest nas tak dużo (ok 15-20 osób) to będą mieć z nami problem w przyszłym roku żeby zrobić grupki z wyższej które zgodnie z regulaminem mogą mieć max 12 osób... -
Emilia
to aż tyle nas jest???wydawało mi się,że Margański oblał tylko 9osób...
wiesz,z rachunku nie zaliczyło prawie 30 osób i nie chcieli zrobić pościgu,tylko dopiero w "przepsowym" semestrze...no ale trzeba być dobrej myśli-może się zlitują :) -
Baska ...
a nie mozecie isc z tym do Czarneckiej albo do Pachuty mi sie wydaje ze oni mogli by z nia pogadac i wogle robic mniej problemu -
*~*Anuśka*~*
no tak ale w końcu udało wam sie ten rachunek inaczej załatwić, bo z Adamczewskim to jeszcze idzie się dogadać:) poza tym z rachunku nie ma praktyk a tu głównie o to chodzi... mam nadzieje że uda się coś zrobić... -
Emilia
ale chyba Mikulska jest odpowiedzialna za ogranizowanie grup pościgowych,więc tak czy inaczej trzeba uderzać do niej.
ja tutaj tak gdybam i kombnuję jakie są szanse,a przypadek rachunku mnie nie nastraja optymistycznie...
no ale trzeba być dobrej mysli-może jednak się uda :) -
Emilia
wiadomo coś o tej grupie?podobno odpowiedz miala byc w poniedzialek :) -
*~*Anuśka*~*
no właśnie nic nie wiadomo...chociaż coraz mniej wierzę w to że się uda; ( -
Emilia
-
Emilia
skoro nie żadnej odpowiedzi z dziekanatu to chyba z grupą pościgową możemy się już pożegnać?