-
Anonim
Siemanko, szukam osoby za przydzielanie loginow i hasel do sieci wifi w gmachu glownym, mam ktos namiary na tego dobrodzieja? -
Anonim
Też go szukałem i podobno jest nie do znalezienia człowiek, ogólnie to jak masz znajomych z Matmy lub MEIL będzie łatwiej niż przez Geodezje. Jak znajdziesz kogoś to daj znać :) -
Michał Jachyra
-
-
>Mapedd napisał
>Siemanko, szukam osoby za przydzielanie loginow i hasel do
>sieci wifi w gmachu glownym, mam ktos namiary na tego
>dobrodzieja?
ja sie troche w temacie orientuje, wiec na prv zapraszam.
A co do zasiegu, to wydaje mi sie, ze jest nawet Access point na trzecim pietrze w tej sali co sa komputery na koncu korytarza idac w strone 315, wiec zasieg powinien byc. Nie wiem dokladnie czy to jest jeszcze PWWiFI czy juz Mini. -
.
W wylęgarni się połączyłem z siecią ' student'. Po wejściu do przeglądarki trzeba było podać swój studencki adres mailowy (ten z końcówką stud.pw.edu.pl) i hasło do niego (to samo co do skrzynki) -
tak to jest wlasnie ta PWWiFi, ale docelowo wylegarnia tez ma miec swoj wifi, jednakze narazie access point ktory tam jest poprostu sobie wisi. i w sumie nawet nie wiadomo kto jest za niego odpowiedzialny i kto ma go skonfigurowac.:)
ale ten z pw dziala jak najbardziej. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Święty
>Mapedd napisał
>tak w ogole co to jest wylegarnia?
szkoda że jeszcze pare razy nie wpisałeś...
a wylęgarnia to okolice sali 40 na parterze w GG -
Anonim
Od tygodnia nie moge się zalogować na uczelni na pwwifi, sprawdziłem więc uczelniany email: https://webmail.pw.edu.pl/ i też nie working stąd domniemam przyczyna braku możliwości logowania się do pwwifi (za pomoca emaila uczelnianego) jeśli ktoś ma mozliwość sprawienia by szybko to naprawili byłbym wdzięczny. -
● Domin ●
-
-
COI mialo male problemy, ale strona webmail.pw.edu.pl jak i pwwifi juz dziala. :)
-
● Domin ●
-
.
-
Bartłomiej Piotr
Wiecie może czy PW ma serwer BIS lub BES to bym się podpiął po APN-ie swoim BlackBerry??