Geodezja PW Warszawa [1212]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Siemanko, szukam osoby za przydzielanie loginow i hasel do sieci wifi w gmachu glownym, mam ktos namiary na tego dobrodzieja?
  • Anonim

Też go szukałem i podobno jest nie do znalezienia człowiek, ogólnie to jak masz znajomych z Matmy lub MEIL będzie łatwiej niż przez Geodezje. Jak znajdziesz kogoś to daj znać :)
  • Michał Jachyra

Czy to wifi działa tez w sali wykładowej naszej ??; )
  • Krystian

>Mapedd napisał
    >Siemanko, szukam osoby za przydzielanie loginow i hasel do
    >sieci wifi w gmachu glownym, mam ktos namiary na tego
    >dobrodzieja?

ja sie troche w temacie orientuje, wiec na prv zapraszam.

A co do zasiegu, to wydaje mi sie, ze jest nawet Access point na trzecim pietrze w tej sali co sa komputery na koncu korytarza idac w strone 315, wiec zasieg powinien byc. Nie wiem dokladnie czy to jest jeszcze PWWiFI czy juz Mini.
  • .

W wylęgarni się połączyłem z siecią ' student'. Po wejściu do przeglądarki trzeba było podać swój studencki adres mailowy (ten z końcówką stud.pw.edu.pl) i hasło do niego (to samo co do skrzynki)
  • Krystian

tak to jest wlasnie ta PWWiFi, ale docelowo wylegarnia tez ma miec swoj wifi, jednakze narazie access point ktory tam jest poprostu sobie wisi. i w sumie nawet nie wiadomo kto jest za niego odpowiedzialny i kto ma go skonfigurowac.:)
    ale ten z pw dziala jak najbardziej.
  • Anonim

w co z siecia "wim"
  • Anonim

tak w ogole co to jest wylegarnia?
  • Anonim

• Anonim

• Święty

>Mapedd napisał
    >tak w ogole co to jest wylegarnia?

szkoda że jeszcze pare razy nie wpisałeś...
    a wylęgarnia to okolice sali 40 na parterze w GG
  • Anonim

Od tygodnia nie moge się zalogować na uczelni na pwwifi, sprawdziłem więc uczelniany email: https://webmail.pw.edu.pl/ i też nie working stąd domniemam przyczyna braku możliwości logowania się do pwwifi (za pomoca emaila uczelnianego) jeśli ktoś ma mozliwość sprawienia by szybko to naprawili byłbym wdzięczny.
  • ● Domin ●

no właśnie, nie da się połączyć w gmaszku, a by się przydało
  • Krystian

COI mialo male problemy, ale strona webmail.pw.edu.pl jak i pwwifi juz dziala. :)
  • ● Domin ●

sprawdzę jutro, czy masz rację i czy net ładnie hula; )
  • .

Ma racje. Sprawdzone.
  • Bartłomiej Piotr

Wiecie może czy PW ma serwer BIS lub BES to bym się podpiął po APN-ie swoim BlackBerry??
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)