-
Bartosz
Ja juz papiery dostarczylem. Wystarczy odpis i xero dowodu no i dowód 3ba miec do potwierdzenia. Podania koles nei bral odchaczyl tylko nazwisko parafka i koniec :] Az sie zdziwilem ze tak szybko. Jak by ktos szukal to wspomnie ze papiery zanosi się o ile pamietam do pokoju 304. Pozdrawiam no i myślę że widzim sie na uczelni :] A i mam pytranie, czy wszystkie sale wykladowe giku znajduja sie w glownym budynq ? -
<< Asia>>
Hmmm... Na dobrą sprawę jest jedna sala wykładowa :-) 315. Wykłady są jeszcze czasem w innych. Ale tak - z grubsza wszystkie zajęcia są w GG. Wyjątkiem mogą być języki, później wykłady z fizyki. Aaa, jakieś zajęcia mogą być czasem w klatce C budynku administracji (tam jest zakład astronomii). Ale przeważnie jedne, dwa zajęcia na semestr nie są w GG. Czasem wszystkie tam są. My mamy wszystko pod nosem.
Gospodarka ma część zajęć w budynku architektury - oni się więcej nabiegają. -
Cema
Dzis zawiozlem papiery na uczelnie, ale zastanowil mnie jeden fakt- tam nikt mi nie sprawdzil zgodnosci dokumentow z tym co wpisalem w formularzu w trakcie rejestracji, a co jesli cos sie nie bedzie zgadzac? Jestes skreslany za niezgodnosc, czy wzywany do wyjasnienia? Wydaje mi sie ze wszystko wypelnilem dobrze, sprawdzalem pare razy, ale wypadki chodza po ludziach...zwlaszcza ze raz wyslanego formularza na serwer nie mozna bylo juz przejrzec ponownie! -
-
Anonim
>zwlaszcza ze raz wyslanego
>formularza na serwer nie mozna bylo juz przejrzec ponownie!
też mnie to z deczka wkurwiło ale mam nadzieje że będzie dobrze :D
a i mam takie pytanko
wszystkich z gik'u wsadzają do riviery ?? -
pienio
o rivierze zapomnij, wystarczy sprawdzic spis mieszkancow by zobaczyc kto przewaza- elka, gik jest na doczepke i raczej nie dla pierwszoroczniakow -
Małgośka
-
żółw
a mam takie pytanie do bardziej doświadczonych studentów: istnieje realna szansa na to aby się przenieść z zaocznych na dzienne? I nie pytam o to co mówi pani w dziekanacie, ani o to co przeczytałem na stronie, tylko o to czy udała się kiedyś komuś ta sztuka? A jeżeli np. nie z zaocznych, to z innego kierunku? -
Anonim
ja myśle że jak tylko powiesz jak masz na nazwisko to od razu dziekan Cię przywita z otwartymi ramionami; P -
żółw
-
Anonim
-
Małgośka
Nie wie ktoś przypadkiem czy odpis świadectwa dojrzałości jest tak samo ważny jak orginał?
Złożyłam odpis i nie wiem czy mam donieść oryginalne czy moze zostac tamto.... -
Anonim
Przy składaniu papierów pytali o orginał lub odpis świadectwa,,, Z tego wynika, że nie miało to znaczenia,,, Osobiście złożyłem orginał właśnie żeby nie mieć takiej rozkminy; P ,,, Ale nie powinnaś mieć z racji tego problemów,,,; ) -
Małgośka
-
-
ღ Dorota
Do mnie dzwonili że się ostałam na gospodarke i trzeba koniecznie oryginał.
Ciekawe czy ciężko przejść 1 rok... -
agata .
do mnie tez dzisiaj dzwonili .. dostalam sie ale o oryginale swiadectwa nic nie bylo mowy.. :/ raczej odpis i oryginal maja taka sama wartosc... wydaje mi sie..
pozdrawiam
:) -
ღ Dorota
Dla pewności zadzwoniłam do nich i powiedzieli że przyjmują tylko oryginał.
heh pewnie ze ta sama wartość, a robią problemy:/
-
Anonim
dziwne... do mnie dzwonili też, zaniosłem odpis i nikt się nie czepiał.
Może lepiej w poniedzialek doniosę oryginał, tak na wszelki wypadek; ] -
Cema
Ktos jeszcze z geodezji zaniosl odpis?? gdy ja zanioslem to nikt mi nic nie mowil, na stronce wyczytalem ze mozna, tyle ze to nie jest "rzetelne zrodlo informacji"... Nie sadze zeby robili problemy, ale kto ich cholera wie... Wnerwia mnie ta rekrutacja PW, nigdzie indziej nie ma takiego balaganu!!! -
ღ Dorota
W pon zanosze odpis, trudno...najwyżej będę po oryginał na inna uczelnie jechać. Zamieszanie nieziemskie ehh. -
Misia