Geodezja PW Warszawa [1212]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Martusia ma to po mnie :) prawda kochanie?
  • Mariusz

Heh .. :) Właśnie wracam z podróży po wszystkich stronach uczelni państwowych, technicznych w Warszawie, a więc AON, SGGW - Lekko Techniczna :P PW, WAT no i mimochodem UW ...

Stwierdzam jednoznacznie ... nie ma lepszych studiów niż geodezja i kartografia na PW, a właściwie lepszego wydziału :)

Tak więc jeśli rekrutacja odepchnie < odetnie :) > mnie w brutalny sposób od tego wydziału to kamasze :) Póki co liczę że samą matematyką da radę się dostać :D
  • Krystian

no i to jest prawidlowe podejscie, ja choc dostalem sie tu przez przypadek stwierdzam ze jest tu bardzo fajnie, czego nie spodziewalem sie przychodzac tu.

pozatym to wychodze z zalozenia, ze na PW (prawie)kazdy dostaje sie tam gdzie chce, ja jestem wyjatkiem ale mi zawsze wychodzi inaczej niz planuje, jak nie w pierwszym to w drugim rzucie.
    takze Big Up!
  • Mariusz

:D No i zakończyła się maturalna karuzela :)

No i i i ... Matma w najgorszym przypadku 80 % rozszerzenia, Fizyka w Najgorszym tak z 60 % rozszerzenia . . . przy dobrym noszeniu procenty polecą w górę . . .

A Więc wniosek jeden :) GEODEZJO WITAJ :)

No i nie będzie kamaszy ech .. może odrobię kamasze po pierwszym roku w wakacje . . .

O Żesz kurwa .. Fajne .. bo autentycznie gdyby coś nie poszło to nie było alternatywy ..

To kogo spotkam jeszcze na roku !? Przyznawać się !!! :D

Pozdrawiam
  • Iwona Iwanowska

mam nadzieję, ze mnie. Fizyka dziś całkiem nieźle poszła i mam nadzieję że odrobiłam nią straty z matmy :)
  • Mariusz

Właśnie dlatego pokochałem geodezję :D

Największy odsetek płci pięknej :D
  • Iwona Iwanowska

a ja myślałam, ze jest odwrotnie :P
  • Mariusz

Co Jak Co Ale Na Żadnym Wydziale Polibudy Nie Znajdziesz Więcej Kobiet Niż Na Geodezji .. ... No Może Na IŚ No i Ewentualnie Na Architekturze ...

Generalnie Polibuda To Sami Faceci a Na Geodezji ... No Różnie Bywa :D

A Zresztą Studenci Niech Się Wypowiedzą :D

- Oni Mogą Stwierdzić To Po Doznaniach Empirycznych, a Ja Jedynie ... Po Pewnych Przesłankach Każących Wnioskować Tak a Nie Inaczej :D
  • Krystian

oj tak..szczera prawda wiecej dziewczyn to nie znajdziecie na zdanym wydziale. wg moich obliczen na obecnym pierwszym roku wychodzi ze dziewczyn jest 1/3 takze calkiem dobrze. bo dla przykladu na takiej mechatronice sa 2 na 3 lata :-)

zobaczymy co powiesz po pierwszym wykladzie z gleboznastwa o tym wydziale;-)
  • Mariusz

Moment Moment ... Czyżby Chodziło o p.Prof :) ? Jeśli Tak To Jestem w Temacie, a Jeśli Nie To Czekam z "Nadzieją" < :) ? > i Niecierpliwością Na Gleboznawstwo :D
  • ..:: Adam ::..

To się przyznaję :P Ja chyba też w końcu wyląduję na geodezji :) Co prawda nie jestem jeszcze do końca zdecydowany co do kierunku ale ten ma wg mnie wiele zalet. Jak już wyżej wspomniano - wysoki odsetek płci pięknej; D
  • Daegurth

>Krystian napisał
    >oj tak..szczera prawda wiecej dziewczyn to nie znajdziecie
    >na zdanym wydziale.
    Chemia, MCB, KNEiS, Administracja; ) (choć tych dwóch do końca nie jestem pewien)
  • Krystian

fakt, przyznaje o Administracji zapomnialem, ale KNEiS sie troche nie liczy bo jest w Plocku;-)
    tak czy siak sytuacja u nas nie jest az tak dramatyczna jak na elektrycznym czy mechatronice.
  • Iwona Iwanowska

no to sobie panowie temat znaleźli :)
  • Mariusz

Jak By Nie Było ... Grono w Jakim Się Studiuję Ważną Rzeczą Jest :)
  • di

www sumie to i ja mam zamiar zawitać w progach GiK; ) zobaczymy jak pójdzie! pozdrawiam:)
  • Iwona Iwanowska

chyba się uda :D
  • di

a jak Ci poszło?? bo ja liczyłam na więcej :/ nawet spr z tymi rzykładowymi rozw. to miałam więcej...duuużo:[
  • Iwona Iwanowska

a ja własnie byłam zaskoczona wynikami bo jak sprawdzałam to wyszło troszkę mniej
  • di

acha :P no cóż ja mam nadzieję że się jednak dostane Droga Koleżanko;) to jak by co to się widzimy od października?:D
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)