-
Anonim
-
Mariusz
Heh .. :) Właśnie wracam z podróży po wszystkich stronach uczelni państwowych, technicznych w Warszawie, a więc AON, SGGW - Lekko Techniczna :P PW, WAT no i mimochodem UW ...
Stwierdzam jednoznacznie ... nie ma lepszych studiów niż geodezja i kartografia na PW, a właściwie lepszego wydziału :)
Tak więc jeśli rekrutacja odepchnie < odetnie :) > mnie w brutalny sposób od tego wydziału to kamasze :) Póki co liczę że samą matematyką da radę się dostać :D -
no i to jest prawidlowe podejscie, ja choc dostalem sie tu przez przypadek stwierdzam ze jest tu bardzo fajnie, czego nie spodziewalem sie przychodzac tu.
pozatym to wychodze z zalozenia, ze na PW (prawie)kazdy dostaje sie tam gdzie chce, ja jestem wyjatkiem ale mi zawsze wychodzi inaczej niz planuje, jak nie w pierwszym to w drugim rzucie.
takze Big Up! -
-
Mariusz
:D No i zakończyła się maturalna karuzela :)
No i i i ... Matma w najgorszym przypadku 80 % rozszerzenia, Fizyka w Najgorszym tak z 60 % rozszerzenia . . . przy dobrym noszeniu procenty polecą w górę . . .
A Więc wniosek jeden :) GEODEZJO WITAJ :)
No i nie będzie kamaszy ech .. może odrobię kamasze po pierwszym roku w wakacje . . .
O Żesz kurwa .. Fajne .. bo autentycznie gdyby coś nie poszło to nie było alternatywy ..
To kogo spotkam jeszcze na roku !? Przyznawać się !!! :D
Pozdrawiam -
Iwona Iwanowska
mam nadzieję, ze mnie. Fizyka dziś całkiem nieźle poszła i mam nadzieję że odrobiłam nią straty z matmy :) -
Mariusz
Właśnie dlatego pokochałem geodezję :D
Największy odsetek płci pięknej :D -
Iwona Iwanowska
-
Mariusz
Co Jak Co Ale Na Żadnym Wydziale Polibudy Nie Znajdziesz Więcej Kobiet Niż Na Geodezji .. ... No Może Na IŚ No i Ewentualnie Na Architekturze ...
Generalnie Polibuda To Sami Faceci a Na Geodezji ... No Różnie Bywa :D
A Zresztą Studenci Niech Się Wypowiedzą :D
- Oni Mogą Stwierdzić To Po Doznaniach Empirycznych, a Ja Jedynie ... Po Pewnych Przesłankach Każących Wnioskować Tak a Nie Inaczej :D
-
oj tak..szczera prawda wiecej dziewczyn to nie znajdziecie na zdanym wydziale. wg moich obliczen na obecnym pierwszym roku wychodzi ze dziewczyn jest 1/3 takze calkiem dobrze. bo dla przykladu na takiej mechatronice sa 2 na 3 lata :-)
zobaczymy co powiesz po pierwszym wykladzie z gleboznastwa o tym wydziale;-) -
Mariusz
Moment Moment ... Czyżby Chodziło o p.Prof :) ? Jeśli Tak To Jestem w Temacie, a Jeśli Nie To Czekam z "Nadzieją" < :) ? > i Niecierpliwością Na Gleboznawstwo :D -
..:: Adam ::..
To się przyznaję :P Ja chyba też w końcu wyląduję na geodezji :) Co prawda nie jestem jeszcze do końca zdecydowany co do kierunku ale ten ma wg mnie wiele zalet. Jak już wyżej wspomniano - wysoki odsetek płci pięknej; D -
Daegurth
>Krystian napisał
>oj tak..szczera prawda wiecej dziewczyn to nie znajdziecie
>na zdanym wydziale.
Chemia, MCB, KNEiS, Administracja; ) (choć tych dwóch do końca nie jestem pewien) -
fakt, przyznaje o Administracji zapomnialem, ale KNEiS sie troche nie liczy bo jest w Plocku;-)
tak czy siak sytuacja u nas nie jest az tak dramatyczna jak na elektrycznym czy mechatronice. -
-
Iwona Iwanowska
-
Mariusz
-
di
www sumie to i ja mam zamiar zawitać w progach GiK; ) zobaczymy jak pójdzie! pozdrawiam:) -
Iwona Iwanowska
-
di
a jak Ci poszło?? bo ja liczyłam na więcej :/ nawet spr z tymi rzykładowymi rozw. to miałam więcej...duuużo:[ -
Iwona Iwanowska
a ja własnie byłam zaskoczona wynikami bo jak sprawdzałam to wyszło troszkę mniej -
di
acha :P no cóż ja mam nadzieję że się jednak dostane Droga Koleżanko;) to jak by co to się widzimy od października?:D