-
Kaśka
Ja jestem z mat-geo :D nie ma najmniejszego problemu z fizą, tym sobie głowy nie zawracaj :) byłam w takiej samej sytuacji, do fizyki w szkole się nie przykładałam i skończyłam ją w w drugiej klasie.
też się tym przejmowałam(nawet gdzieś wyżej są moje posty sprzed 2 lat; P)
zapraszamy; ) -
Jagoda
witam, chce się zapytać czy trudno dostac sie na niestacjonarne na geodezje , czy biora wszystkich? -
>JACEK<
-
Jagoda
-
-
Judyta.
Cześć. Piszę w dość nietypowej sprawie, ale mam taki problem i pomyślałam, że może ktoś tu mi coś doradzi.;) Dostałam się na PW na geodezję, ale coś mi strzeliło do głowy i po prostu nie dostarczyłam dokumentów tym samym wybierając ten kierunek na AGH. No i jednak teraz sobie uświadomiłam, ze wolałabym PW i studia w Warszawie, bo bliżej domu, wiem, głupio zrobiłam i teraz będę ponosić konsekwencje, ale co powinnam zrobić, jeżeli chce się przenieść? Dopiero po pierwszym semestrze mam próbować? Zdaję sobie sprawę, że to będzie trudne. -
Lily.
-
Justyna Xxxx
Witam, mam pytanko.
Dostalam sie na geodezje, z tego co wiem do konca wrzesnia mam dostarczyc badania od lekarza medycyny pracy i mam wplacic na indeks. Problem w tym ze nie moge znalezc nigdzie na jakie konto ile pieniedzy i czy powinnam od razu wpacic tez na legitymacje. Wie ktos moze cos na ten temat? Czy legitymacje zalatwia sie juz w pazdzierniku?
Pozatym nie moge tez znalezc planu na I semestr, wie ktos moze cos na ten temat?:D -
Lily.
opłata za legitymację i indeks (razem) to 21 zł
numer konta masz tu:
http://www.gik.pw.edu.pl/dindex.php...
"Konto bankowe - opłaty dla studentów WGIK za:
* studia niestacjonarne (zaoczne) I stopnia inżynierskie i II stopnia magisterskie,
* wznowienia,
* legitymację elektroniczną,
* indeks,
* powtarzane przedmioty (warunki).
Bank PEKAO S.A. IV O.Warszawa
32 1240 1053 5111 1060 0010 0091"
Plan na pierwszy semestr ma się pojawić pod koniec września, ale słyszałam, że zdarza się, że studenci poznają go dopiero po rozpoczęciu r.a. -
Justyna Xxxx
-
Paweł Zaczkiewicz
hej., chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś z was przenosił się na ten wydział z innej uczelni, czy jest taka możliwość z GP na GP a czy z GP na GiK , czy dziekan jest "ludzki" czy z góry można założyć że jest to nierealne? -
justyna!
a ja mam pytanie.
jakie dokładnie przedmioty trzeba zdawac i ile % trzeba miec, żeby sie dostac na GiK?