-
ღ Dorota
Ponoć 9 osób na miejsce na Gospodarke :/
Nie jest to pocieszające,ale zobaczymy jaki będzie finish 24.07 :] -
A=)
jak oni mogli mi to zrobić:( no jak:( 9,1 osob na miejsce...gospodarko zegnaj...dlaczego moją cichą i niepozorną gospodarką tyle osób się zaintersowało, nio więc cuż chyba powoli muszę się przezyczajać do świadomosci roku w plecy...
-
martah
zapewne zainteresowali się właśnie dlatego, ponieważ był to kierunek 'cichy i niepozorny', był niski próg w tamtym roku. takie kierunki przyciągają. powszechnie wiadome jest, że takie ruchy odbywają się wahadłowo. w tym roku się nie dostaniesz (choć trzymam kciuki:) ) to dostaniesz sie w przyszłym, bo ludzi odstraszy liczba kandydatów na miejsce:) (mowa oczywiście o ludziach, którzy nie mają sprecyzowanego celu życiowego, że tak się wyrażę) -
-
pienio
zastanawiam sie ile jest osob na geodezje w tym roku,bo z tego co piszecie gospodarka przycwanila :P -
żółw
Ale ale! ja nadal jestem optymistą :) Właśnie dlatego że był niski próg uderzyło sporo osób które prawdopodobnie zdały maturę nieco słabiej a biorąc pod uwagę że i tak 1/5 nie zdała w ogóle to nie ma co się załamywać... dopiero po 24 :) a właściwie to nawet później bo podejrzewam że jak zwykle roszady będą, a przytej liczbie kandydatów to na 100% będą. Dlatego głowa do góry!! :) -
ღ Dorota
Taka liczba chętnych odstrasza :/ Też sie nie spodziewałam,że aż tyle osób nastawi się na ten kierunek. Ale zapewniony byt po gospodarce jest.
Optimism optimism! Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda :P
Powodzenia! -
Today is a gift...
ja tez mam nadzieje ze wiekszosc osob składala takze na sggw i tam pozostanie... fajny kierunek jak dla mnie.... pozostaje nam tylko czekac cierpliwie... -
żółw
A o której będą wyniki? I jak myślicie jaki będzie próg? W zeszłym roku było to 40 pkt. :P -
ღ Dorota
-
Dariusz <.:Proboszcz:.>
Jak myslicie czy mam szanse dostac sie na wasz wydzial gdy mam 100 pkt PW ??? Czy to przypadkiem nie za malo!! -
pienio
poczekajmy do jutra,zostalo mniej niz 24 h do ogloszenia wynikow,po co panikowac? -
agata .
czy zna ktos moze prog pkt od ktorego przyjmuja na gospodarke..?
jak wiecie to proszeeee o informacjee....
:) -
Anonim
O kurwa!!!! wszyscy na go co sie dostali mieli ok 120 pkt x|.... to jakies chore!!!! ale.. jest jeden plus.. na te 60 osob co sie dostalo na gp w wiekszosci jest tez na liscie na gik... wiec.... jakies rotacje beda.... chyba....(moja nadzieja wrzeszczy przez megafon) -
-
Anonim
-
mq
Ulala... ja się właśnie wku.... denerwuję, ze nie ma wyników na necie :/. Nie pamiętacie jaki był prób na gp i gik?
Dostaję powoli drgawek; ) -
martah
95/98 na geodezję, chyba coś koło tego, ale pewna nie jestem (więc może nie powinnam informować?). ulga. -
mq
robię gigantyczne UFF. *zbiera zwłoki z podłogi* Dzięki serdeczne. Nawet jeśli to tylko "coś koło tego" to i tak odczuwam ulgę. -
ღ Dorota
-
agata .
-
Today is a gift...