Geodezja PW Warszawa [1212]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aaa zuzia

po pierwsz się dostaniesz a po drugie spokojnie utrzymasz.. a po trzecie bedziesz sie niezle bawic;)
  • pienio

ja mam 81 ze wstepniaka i mam nadzieje ze na gik wystarczy :P a co do zadanka, wykorzystaj to ze ciag arytmetyczny kazdy wyraz rozni sie od siebie o r
    czyli 6ty wyraz to 7-r a 8 to 7+r :P proste nie?:P w rezultacie ery sie skroca przy 13 wyrazach :P
  • << Asia>>

Czyżby wychodziło 91?
    Wiedziałam, że komuś się nudzi... :-D
  • pienio

czyzby tak, po prostu w tym roku matma byla latwa i bardziej na myslenie,podchwycenie pomyslu na rozwiazanie zadania itepe itede, jak zwykle zdania optymalizacyjnego nie zrobilem niestety,by sie mialo kilka punktow wiecej,ale tak zle nie jest, za to fiza jak zwykle trudna- trudna dla kogos kto sie wogole nie uczyl wzorkow na pamiec :)
  • nix

no to znalazła sie brakująca dana:
    siódmy wyraz w ciągu trzynastowyrazowym jest wyrazem środkowym...

mówiłam że mi czegos brakuje!!
  • pienio

no wiesz, w sumie to nie byla brakujaca dana, :D trzeba bylo ciutke pomyslec; ) w miare rozwaizywania zadania to samo wyszlo; )
  • nix

jak sie kombinowalo od poczatki ciagu a nie od srodka to za nic nie wychodzilo...... i zamiast "r" zostawialo a1.
  • pienio

ok,wpisujcie swoja ilosc punktow,chce zobaczyc czy chociaz cien szansy mi zostal bo z tego co widze mnostwo osob ma jakies fenomenalne ilosci punktow :>
  • ● Domin ●

Ja jutro wpiszę, bo się staram na gik. Ale u nas wyniki niestety dopiero 12 lipca. Większość ma chyba 11 lipca, jeśli sie nie mylę. Ciekawe jaki będzie w tym roku próg. I w tym roku punkty są przeliczane 0,4x podstawa i 0,6x rozszerzony. Nie tak jak w zeszłym roku 0,3; 0,7, więc coś się może zmienić...
  • A=)

Jak szacujecie, ze od ilu pkt bedą na gospodarkę przestrzenną przyjmować?
  • A=)

dzwoniłam wlasnie na politechnike i powiedzili mi, ze juz w tej chwili jest ponad 4 osoby na miejsce.....:| nie no ziom... to ile kandydaci mają tych pkt.?
  • nix

No to i tak sie nie dostałam.

Może nawet dobrze :)

Jak na razie przedwczesne zakończenie tych studiów było najlepszą rzeczą w moim życiu :)
  • pienio

no nie wiem czy najlepsza rzecz w twoim zyciu, jesli dalej cie geodezja ciagnie to radze kolezance zlozyc na ar we wroclawiu,krakowie,oraz wat,agh i uwm. ja przynajmniej tak zrobilem. tyle jest uczelni,swiat sie na pw przeciez nie konczy,a dla geodety zawsze bedzie robota. Btw to juz wiem kto taki szum na sali podczas matmy zrobil :> pozdrawiam,kandydat g2- pod samymi drzwiami siedzialem
  • nix

:) zawsze trzeba koło siebie troche szumu zrobić

a tak poza tym to sie przyzwyczaj, na każdym kroku sa takie biurwy jak tam, które nic nigdy nie mogą, bo im regulamin zabrania.
  • ● Domin ●

matma 98 i 64
    fiza 72 i 50
    będą mnie tu chcieli??
  • pienio

nie,nikt cie tu nie chce! a na serio to dowiesz sie 24 lipca na swoim koncie internetowym i nie ma co gdybac.
  • Małgośka

Trzymajmy sie w kupie. W kupie sila, kupy nikt nie ruszy...:P
  • Łukasz

a ja wam zycze zebyscie sie podostawali.... :) tymczasem zaczynam pakowanie przed jutrzejszym wyjazdem na praktyki...oj bedzie sie dzialo; ]..czuje to w kosciach...trzymam za was kciuki i do zobaczenia w pazdzierniku :) pozdro 300 :]
  • ღ Dorota

Już nie mogę się doczekać wyników...ale mam przeczucie że będzie lipa :/
  • ● Domin ●

Miejmy nadzieję, że nie będzie lipy... Pozdrawiam Dorotkę z pięknego miasta Milanówka! Jeszcze tydzień
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)