Geodezja PW Warszawa [1212]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz

madrze to zabrzmialo....ja wiem; ] sulik moglbys w koncu przyznac ze jestem Twoim MEDIUM :D a jutro potyczka z prof.Szeliga...kandydaci na studentow-juz was ostrzegam :D
  • KA(L)KU(L)ATOR ...

>Medium napisał
    >jasne ze polecam ja sam wylecialem rok temu i wrocilem...bo
    >to miejsce ma klimat w zaleznosci od charakteru
    >uczelnia(budynek)Ci sie podoba albo nie....ale ludzie na

Jak się budynek może nie podobać? Przecież GiK mieści się w najbardziej wypasionym gmachu PW, wystarczy spojrzeć w jakich barakach mieszczą się inne wydziały; D
  • << Asia>>

Gmach Główny to jest w ogóle najlepszy budynek w Warszawie! Śliczny, cudowny! Dla mnie samo przychodzenie do niego codziennie sprawia wielką radość.
    Sam kierunek też bardzo gorąco polecam :-)
  • >iRkA<

Syszalam o mozliwosci zdawania np. fizyki na wydziale zamiast na maturze. Czy to prawda? Jak juz ktos sie pytał to przepraszam ze sie powtarza.
  • << Asia>>

Tak. Po prostu: jak nie zdawałaś jakiegoś przedmiotu na maturze, to zdajesz go na uczelni. Tylko że egzamin ten jest w poniedziałek i rejestracja osób zdających go została już zakończona.
  • >iRkA<

A za rok też coś takiego bedzie? Bo dopiero wtedy bede sie starala dostac:P
  • << Asia>>

Heh... to się okaże w przyszłym roku.
    Ale myślę, że powinno być.

Fajnie wyglądają te nasze Misie :-D
  • KA(L)KU(L)ATOR ...

Aśka, z tego twojego słonia taki Miś jak ze mnie profesor; P
  • << Asia>>

Piotrek!! "Miśki" były tak w domyśle... Jako jakieś pluszaki czy coś w tym stylu. Taka metafora ; -)

A tak w ogóle to jest Hefalump!! Jeśli nadal nie wiesz, co to jest, radzę obejrzeć "Kubusia Puchatka i Hefalumpy"! To nie jest żaden słoń Piotrusiu... Buźka ; -)
  • >iRkA<

Wielkie dzieki za info:) a miśki słodko wygladaja:P tylko szkoda ze tylko 2:P
  • << Asia>>

Proszę bardzo. Z tego co się orientuję to trzeba już na jesieni zadeklarować zdawane przedmioty? Nie wiem, czy na PW będzie już wtedy oficjalna informacja o egzaminach za rok.

No, niestety tylko dwa...
    I jakieś zdjęcie kalkulatora... eeeee...
    ;-)
  • Łukasz

to ja sie dalacze i bede przeciw waga dla slodkich grzecznych"misiow" :D:D
  • << Asia>>

Właśnie tego się obawiałam...
    Właśnie tego twojego słodkiego zdjęcia...

:-D
  • sulik

Chyba naszego :P
  • << Asia>>

Zdjęcie jest w profilu Mediuma...
    Więc napisałam, że jego - nie miałam na myśli tego, kto jest na zdjęciu. Miśki...
    ;-)
  • nix

w sumie to mam takie pytanko

Czy ktos tu zdawał egz z matmy (wstępny) 3.07....... ?????

bo nie wiem jak zrobic zadanie z ciągiem...... jak bym sie do niego nie zabierała to mi danych brakuje........
  • << Asia>>

A może napisz to zadanie? Pewnie się niektórym nudzi. Zaraz ktoś je zrobi...
    ;-)
  • A=)

Pytanie skierowane do osób składających na gospodarkę przestrzenną:) ile tak na oko szacujecie sobie pkt. ?
  • ღ Dorota

z egzaminu wstępnego zdobyłam 86 pkt :]

A jak bym się dostała na gospodarke to mam małego stracha że odpadne na studjach,więc mam dylemat :/
  • nix

treść zadanka:

siódmy wyraz ciągu arytmetycznego równy jest 7. oblicz sume 13 pierwszych wyrazów tego ciągu.

| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)