-
Łukasz
madrze to zabrzmialo....ja wiem; ] sulik moglbys w koncu przyznac ze jestem Twoim MEDIUM :D a jutro potyczka z prof.Szeliga...kandydaci na studentow-juz was ostrzegam :D -
KA(L)KU(L)ATOR ...
>Medium napisał
>jasne ze polecam ja sam wylecialem rok temu i wrocilem...bo
>to miejsce ma klimat w zaleznosci od charakteru
>uczelnia(budynek)Ci sie podoba albo nie....ale ludzie na
Jak się budynek może nie podobać? Przecież GiK mieści się w najbardziej wypasionym gmachu PW, wystarczy spojrzeć w jakich barakach mieszczą się inne wydziały; D
-
<< Asia>>
Gmach Główny to jest w ogóle najlepszy budynek w Warszawie! Śliczny, cudowny! Dla mnie samo przychodzenie do niego codziennie sprawia wielką radość.
Sam kierunek też bardzo gorąco polecam :-) -
-
>iRkA<
Syszalam o mozliwosci zdawania np. fizyki na wydziale zamiast na maturze. Czy to prawda? Jak juz ktos sie pytał to przepraszam ze sie powtarza. -
<< Asia>>
Tak. Po prostu: jak nie zdawałaś jakiegoś przedmiotu na maturze, to zdajesz go na uczelni. Tylko że egzamin ten jest w poniedziałek i rejestracja osób zdających go została już zakończona. -
>iRkA<
A za rok też coś takiego bedzie? Bo dopiero wtedy bede sie starala dostac:P -
<< Asia>>
Heh... to się okaże w przyszłym roku.
Ale myślę, że powinno być.
Fajnie wyglądają te nasze Misie :-D -
KA(L)KU(L)ATOR ...
-
<< Asia>>
Piotrek!! "Miśki" były tak w domyśle... Jako jakieś pluszaki czy coś w tym stylu. Taka metafora ; -)
A tak w ogóle to jest Hefalump!! Jeśli nadal nie wiesz, co to jest, radzę obejrzeć "Kubusia Puchatka i Hefalumpy"! To nie jest żaden słoń Piotrusiu... Buźka ; -) -
>iRkA<
Wielkie dzieki za info:) a miśki słodko wygladaja:P tylko szkoda ze tylko 2:P -
<< Asia>>
Proszę bardzo. Z tego co się orientuję to trzeba już na jesieni zadeklarować zdawane przedmioty? Nie wiem, czy na PW będzie już wtedy oficjalna informacja o egzaminach za rok.
No, niestety tylko dwa...
I jakieś zdjęcie kalkulatora... eeeee...
;-) -
Łukasz
to ja sie dalacze i bede przeciw waga dla slodkich grzecznych"misiow" :D:D -
<< Asia>>
Właśnie tego się obawiałam...
Właśnie tego twojego słodkiego zdjęcia...
:-D -
-
sulik
-
<< Asia>>
Zdjęcie jest w profilu Mediuma...
Więc napisałam, że jego - nie miałam na myśli tego, kto jest na zdjęciu. Miśki...
;-) -
nix
w sumie to mam takie pytanko
Czy ktos tu zdawał egz z matmy (wstępny) 3.07....... ?????
bo nie wiem jak zrobic zadanie z ciągiem...... jak bym sie do niego nie zabierała to mi danych brakuje........ -
<< Asia>>
A może napisz to zadanie? Pewnie się niektórym nudzi. Zaraz ktoś je zrobi...
;-) -
A=)
Pytanie skierowane do osób składających na gospodarkę przestrzenną:) ile tak na oko szacujecie sobie pkt. ? -
ღ Dorota
z egzaminu wstępnego zdobyłam 86 pkt :]
A jak bym się dostała na gospodarke to mam małego stracha że odpadne na studjach,więc mam dylemat :/ -
nix
treść zadanka:
siódmy wyraz ciągu arytmetycznego równy jest 7. oblicz sume 13 pierwszych wyrazów tego ciągu.