Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dasiek

• 29/09/2009 20:03
    tylko ze na tej stronce jakos nie moge sie zarejestrowac:( a swiadectwo z ukonczenia szkoly sredniej nie jest nigdzie brane pod uwage??
  • Daegurth

• 29/09/2009 23:37
    Nigdzie. A rejestracja zaczyna się dopiero w czasie matur.
  • eveline

• 04/10/2009 17:33
    Witam wszystkich. Jestem maturzystką 2010 i chciałabym się dowiedzieć jaki był próg rekrutacyjny na rok 2009/2010. Będę zdawać matematykę, geografię i angielski - rozszerzone. Jakie mam szanse na przyjęcie?
  • ...

• 04/10/2009 21:01
    szanse masz duże :) wystarczy tylko zdać zadowalająco maturę i masz spokój... wiele osób dostało się bez fizyki, sprawdź jeszcze czy nie zmienił się sposób rekrutacji na PW i powodzenia życze :)
  • Marcin

• 20/10/2009 21:56
    Witam Wszystkich :) w tym roku szkolym bede zdawal mature. Myślę o roz. Matmie i roz. Geografii . ile mniej wiecej bym musiał mieć % z tych przedmiotow aby być spokojnym o przyjęcie na uczelnie :d ? :)
    Z Góry dzieki :)
  • stepan

• 21/10/2009 22:16
    W tym roku próg przy drugiej rekrutacji było około 140 pkt w zeszłym roku trochę niższy, a zdając wszystko na maksa będziesz miał 175 pkt więc jeśli noga Ci się trochę powinie możesz już się nie dostać. Dlatego dużo bardziej opłaca się zdawać maturę rozszerzoną z fizyki bo 51% to już więcej niż geografia na maks, a nie jest wcale trudno zdać nieźle fizykę.
  • Darenciusz

• 28/11/2009 16:43
    75% procent z rozszerzonej fizyki to to tyle co maks z gografii, bo geografia była liczona razy 0.75.

Ale racja w tym jest geografii słabo opłaca sie zdawać, przedmiot ostanimi czasy bardzo nie w cenie, wszędzie cienko się liczy.
  • Kaśka

• 29/11/2009 22:49
    w tym roku za geografię dawali 0,5 :P
  • and the city...

• 24/01/2010 21:09
    czy ktos jest mi w stanie powiedzieć jak wygladają przeniesienia ze studiów zaoczych na dzienne czy jak ma sie jakas tam srednia czy jest taka szansa? sorki jezeli takie pytania juz był
  • agatka

• 06/02/2010 16:10
    Interesuje mnie poziom matematyki i fizyki na studiach drugiego stopnia ewentualnie na pierwszego bo nie studiowałam wcześniej w Warszawie Czy ktoś mógłby udzielić jakieś informacje na ten temat? Bo tak ogólnie to zastanawiam się nad wyborem między politechniką a wat-em
  • Monika B..

• 17/02/2010 11:42
    Hej jestem w 1 lo na mat-geo i bardzo bym chciala pojsc na geodezje. Moze mi ktos powieidziec czy opo zdniu geografii mam jakies szanse?? jak to jest liczone. moze mi ktos dac znac??
  • and the city...

• 22/02/2010 09:31
    http://www.pw.pl dział rekrutacja tam są wszystkie info o rekrutacji i przeliczaniu punktow
  • Kaśka

• 22/02/2010 19:02
    http://www.pw.edu.pl/content/downlo...
    z gegrą r. i matmą r. masz szansę się dostać; )
  • Kamil

• 02/03/2010 11:49
    Witam, ja też chcę się dostać na GiK ale zdaje maturę z gegry rozszerzoną, z matmy i angola podstawe. Co łącznie na maxa daje jakieś 112,5 pkt??? a na zmianę przedmiotów jest już za późno. Więc pozostaje mi czekać rok i rozwalić maturkę z np. fizyki, czy mam jakieś szanse na dostanie się choćby na zaoczne?
  • ..

• 06/03/2010 21:32
    A nie jest przypadkiem napisane z tego co wiem ze przedmioty wszystkie na studia inżynierskie liczą się jako 1 , bo przeciez Geodezja to inżynierskie??
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)