Geodezja PW Warszawa [1212]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madlen

ktoś pisał ze mozna je zobaczyc tylko w gmachu glownym....
  • Magda

co do wat-u: wydaje mi się, że wystarczy w necie ankiete wypełnić, a świadectwo jak się dopiero dostaniesz, ale ręki sobie uciąć nie dam :P Ja nic nie zanosiłam ; )
  • <^>LadySheila

a ja mam 149 i jestem na rezerwowej na geod. koolejna os w kolejce;p
  • Madlen

• Kaśka

jestem 67... wiecie może z których pozycji ludzie dostawali się na geodezję w poprzednich latach?
  • Martusia

a ja 28.. mam duża nadzieję, że się trochę ludzi wykruszy z tej geodezji.. ehh
  • magdzisz.

no to wtakim razie jestem 57... no cóż. nie pozostaje nam nic, tylko czekac :)
  • Pietrek

spokojnie ludzie się dostaniecie; ) to moja nie pierwsza rekrutacja także wiem co mówie :) ja też jeszcze mam nadzieję chociaż jestem na początku drugiej setki :D
  • Krystian

w tamtym roku prog obnizyl sie o jakies 10 czy tez 15 ptk w stosunku do wyjsciowego(nie pamietam dokladnie) takze niech wszyscy beda dobrej mysli. :)
  • Kaśka

ale w ubiegłym roku nie było tak wielu chętnych na politechnikę :P
  • pavlo19

skąd wiesz?; d

ale i tak nie masz co się tyle martwić bo i tak się Kaska nie dostaniesz; ddd
  • Kaśka

ktoś na gronie pisał, że w tym roku na budownictwo było 2,5tys. kandydatów, a w zeszłym roku 1,5tys. także różnica jest :]
    no pewnie, że się nie dostanę.
  • abcd abcd

podejrzewam, że chętnych na polibudę jest wciąż podobna ilośc, zmieniają się tylko preferencje co do kierunków;)
    myślę, że jeszcze sporo z was się załapie, bo większość ludzi ma geodezję na swojej liście jako drugą, zaraz po budownictwie, wiec przy drugiej rekrutacji zrobi się trochę luźniej na giku;)
  • Madlen

oby tak było ^^
  • Gaber

Ja juz oficjalnie witam sie jako przyszly student giku :) Dostal sie ktos moze z plocka na geodezje?
  • one and only

hej, czy jakiś bardziej doświadczony student GiKu mógłby mi powiedzieć czy wada wzroku i noszenie okularów przeszkadza na geodezji, szczególnie w wykonywaniu pomiarów itp.?
  • Krystian

to pytanie padalo juz pare razy. Nie wada wzroku w wiekszy sposob nie przeszkadza w studiowaniu, moze niech sie jeszcze wypowiedza osoby z wadami wzroku, ale ja bynajmniej nie slyszalem o takich przypadkach. :)
  • abcd abcd

nie wiem jak to jest z dziedzinami na wyższych semestrach, ale na pierwszym roku mając do czynienia ze sprzętami typu niwelator, teodolit i tachimetr wada nie będzie przeszkadzała gdyż są śruby służace do regulacji ostrosci:) chyba ze ktos ma bardzooo duza wade, to moze wowczas bedzie to przeszkadzalo, bo szczerze mowiac nie mam pojecia jaki zakres maja te sruby;)
  • magdzisz.

http://grono.net/gik-pw-09/ jak ktoś się dostał, niech wpada; )
  • Kaśka

udało się :)
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)