-
Madlen
-
Magda
co do wat-u: wydaje mi się, że wystarczy w necie ankiete wypełnić, a świadectwo jak się dopiero dostaniesz, ale ręki sobie uciąć nie dam :P Ja nic nie zanosiłam ; ) -
<^>LadySheila
-
-
Madlen
-
Kaśka
jestem 67... wiecie może z których pozycji ludzie dostawali się na geodezję w poprzednich latach? -
Martusia
a ja 28.. mam duża nadzieję, że się trochę ludzi wykruszy z tej geodezji.. ehh -
magdzisz.
no to wtakim razie jestem 57... no cóż. nie pozostaje nam nic, tylko czekac :) -
Pietrek
spokojnie ludzie się dostaniecie; ) to moja nie pierwsza rekrutacja także wiem co mówie :) ja też jeszcze mam nadzieję chociaż jestem na początku drugiej setki :D -
w tamtym roku prog obnizyl sie o jakies 10 czy tez 15 ptk w stosunku do wyjsciowego(nie pamietam dokladnie) takze niech wszyscy beda dobrej mysli. :)
-
Kaśka
-
pavlo19
skąd wiesz?; d
ale i tak nie masz co się tyle martwić bo i tak się Kaska nie dostaniesz; ddd -
Kaśka
ktoś na gronie pisał, że w tym roku na budownictwo było 2,5tys. kandydatów, a w zeszłym roku 1,5tys. także różnica jest :]
no pewnie, że się nie dostanę. -
abcd abcd
podejrzewam, że chętnych na polibudę jest wciąż podobna ilośc, zmieniają się tylko preferencje co do kierunków;)
myślę, że jeszcze sporo z was się załapie, bo większość ludzi ma geodezję na swojej liście jako drugą, zaraz po budownictwie, wiec przy drugiej rekrutacji zrobi się trochę luźniej na giku;) -
-
Madlen
-
Gaber
Ja juz oficjalnie witam sie jako przyszly student giku :) Dostal sie ktos moze z plocka na geodezje?
-
one and only
hej, czy jakiś bardziej doświadczony student GiKu mógłby mi powiedzieć czy wada wzroku i noszenie okularów przeszkadza na geodezji, szczególnie w wykonywaniu pomiarów itp.? -
to pytanie padalo juz pare razy. Nie wada wzroku w wiekszy sposob nie przeszkadza w studiowaniu, moze niech sie jeszcze wypowiedza osoby z wadami wzroku, ale ja bynajmniej nie slyszalem o takich przypadkach. :)
-
abcd abcd
nie wiem jak to jest z dziedzinami na wyższych semestrach, ale na pierwszym roku mając do czynienia ze sprzętami typu niwelator, teodolit i tachimetr wada nie będzie przeszkadzała gdyż są śruby służace do regulacji ostrosci:) chyba ze ktos ma bardzooo duza wade, to moze wowczas bedzie to przeszkadzalo, bo szczerze mowiac nie mam pojecia jaki zakres maja te sruby;) -
magdzisz.
http://grono.net/gik-pw-09/ jak ktoś się dostał, niech wpada; ) -
Kaśka