Geodezja PW Warszawa [1212]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • abcd abcd

czyli mam tu do czynienia z samymi idiotami?;)

generalnie nie na giku świat sie kończy, zawsze można ukonczyć i inny kierunek;)
  • GRUBY :D

ja w sumie to jestem idiotą... bo mam 115,5 punktu i startuje na GiK
  • irmen

nie orientujecie sie moze jak jest ze skladaniem papierow nieosobiscie? w sensie czy musza byc jakos poswiadczone (obilo mi sie o uszy ze potrzebne jest potwierdzenie notarialne co wedlug mnie jest bez sensu)...
  • piotr

hmm a ktoś wie kiedy będą ogłoszone listy przyjętych na GiK? szukam od godziny i znależć nie moge...
  • monisia=)

z tego co mi się zdaje 14, czyli w poniedziałek, ale głowy za to nie dam;)

Też jestem bardzo ciekawa, jak jest ze składaniem dokumentów nieosobiście... Zaraz spróbuje poszukać, ale znając życie nie znajdę;]
  • monisia=)

ach przepraszam;) "pierwsze listy będą opublikowane w dniu 12 lipca"; ) później kolejne etapy to 20, 24 i 29lipca.
  • piotr

no własnie przed chwila udalo mi sie to samemu znalezc; )
  • Krystian

>monisia=) napisała:
    >później kolejne etapy to 20, 24 i 29lipca.

u nas z reguły nie ma kolejnych etapow.:)
  • abcd abcd

Krystian nie strasz mnie! :(
  • Piotr

sa w tym roku ustalone;p aczkolwiek pytanie czy 4 sie odbędzie:D
  • Krystian

to ze sa ustalone to jedna sprawa, a to ze miejsca zapelniaja sie na pierwszym terminie to inna sprawa. To nie meil zeby robili sto rekrutacji.;)
  • monisia=)

nie załamujcie nas, proszę... zaczynam bardzo wątpić w to, że się dostanę...
  • Krystian

ej wakacje macie, po co sie przejmowac takimi rzeczami..
    kazdy sie dostanie.:)
  • monisia=)

kazdy sie dostanie.:)

jassne... żeby to było takie łatwe... wakacje wakacjami, a moment dnia ostatecznego, czyli wywieszenia list zbliża się wielkimi krokami;)
  • крудж

ja mam 144, 25 i mam nadzieje, ze sie dostanę, ale to czekanie jest już dobijajace...
  • piotr

no to sie dsotaniesz na pewno... ja mam 119,5 i tak mysle ze jakies szanse mam... ze bede na granicy progu... <prosi>; ]
  • GRUBY :D

o której godzinie te wyniki będą???
  • piotr

zapytaj chu*a... ch*j wie kiedy będą; /

• Ola Baranowska

w godzinach popoludniowych:/
  • Olly

Ma ktoś juz wyniki?? Czy to na naszych stronach sie pojawi komunikat czy na maila dostaniemy info?
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)