-
abcd abcd
czyli mam tu do czynienia z samymi idiotami?;)
generalnie nie na giku świat sie kończy, zawsze można ukonczyć i inny kierunek;) -
GRUBY :D
-
irmen
nie orientujecie sie moze jak jest ze skladaniem papierow nieosobiscie? w sensie czy musza byc jakos poswiadczone (obilo mi sie o uszy ze potrzebne jest potwierdzenie notarialne co wedlug mnie jest bez sensu)...
-
-
piotr
hmm a ktoś wie kiedy będą ogłoszone listy przyjętych na GiK? szukam od godziny i znależć nie moge... -
monisia=)
z tego co mi się zdaje 14, czyli w poniedziałek, ale głowy za to nie dam;)
Też jestem bardzo ciekawa, jak jest ze składaniem dokumentów nieosobiście... Zaraz spróbuje poszukać, ale znając życie nie znajdę;] -
monisia=)
ach przepraszam;) "pierwsze listy będą opublikowane w dniu 12 lipca"; ) później kolejne etapy to 20, 24 i 29lipca. -
piotr
-
>monisia=) napisała:
>później kolejne etapy to 20, 24 i 29lipca.
u nas z reguły nie ma kolejnych etapow.:) -
abcd abcd
-
Piotr
-
to ze sa ustalone to jedna sprawa, a to ze miejsca zapelniaja sie na pierwszym terminie to inna sprawa. To nie meil zeby robili sto rekrutacji.;)
-
monisia=)
nie załamujcie nas, proszę... zaczynam bardzo wątpić w to, że się dostanę... -
ej wakacje macie, po co sie przejmowac takimi rzeczami..
kazdy sie dostanie.:) -
-
monisia=)
kazdy sie dostanie.:)
jassne... żeby to było takie łatwe... wakacje wakacjami, a moment dnia ostatecznego, czyli wywieszenia list zbliża się wielkimi krokami;) -
крудж
ja mam 144, 25 i mam nadzieje, ze sie dostanę, ale to czekanie jest już dobijajace... -
piotr
no to sie dsotaniesz na pewno... ja mam 119,5 i tak mysle ze jakies szanse mam... ze bede na granicy progu... <prosi>; ] -
GRUBY :D
-
piotr
-
Ola Baranowska
-
Olly
Ma ktoś juz wyniki?? Czy to na naszych stronach sie pojawi komunikat czy na maila dostaniemy info?