-
Anonim
Hej Mądre łebki! Mam pytanko jaki jest u Zenka na informie??Tak ciezko jak sie wydawało na pierwszych zajeciach??Jest na niego jakiś sposób??Ratujcie... PoZdRaWiAm i ZYCZE SUPER OSTATKÓW:D -
..::Pawełek::..
hmm wydaje mi sie ze jednym ze sposobow jest zadawanie pytan jak sie czegos nie rozumie. Wszystko dokładnie wyjasni tylko trzeba pytac.
A tak to trzeba przecierpiec... -
Anonim
ogólnie nie jest źle, tylko nie można poznać po sobie że cię to kompletnie nie interesuje, jak w grupie sie ktoś znajdzie odważny i będzie sie go pytał to jesteście prawie uratowani; ) poprostu trzeba udawać że cię to interesuje. i trochę trzeba mieć pojęcia później o tym o czym on mówił. -
Anonim
Wcale nie trzeba udawać! Wystarczy przekonać się samego (samą) siebie, że to jest interesujące; )
Mi się udało i potem nie miałam żadnych problemów:)
Ale mam za to pytanie: kiedy macie z nim zajęcia? -
-
kasia
Ogolnie jest spoko. Ode mnie z grupy chyba 2 osoby zaliczyly w czerwcu...U niego trzeba:
1.chodzic na konsultaje i zadawac pytania
2.chodzic na konsultaje i zadawac pytania
3.chodzic na konsultaje i zadawac pytania....
ps.gorzej tarfic sie Wam nie moglo...; ) -
kasia
chociaz na informie to on nie jest jeszcze taki straszny...Wiekszosc zalicza :) -
..::Pawełek::..
u nas zaliczyli wszyscy tylko czesc pisała poprawke, ale Zenek jest zupełnie inny niz na rachunku. wiem to z własnego doswiadczenia. powodzenia.