Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej Mądre łebki! Mam pytanko jaki jest u Zenka na informie??Tak ciezko jak sie wydawało na pierwszych zajeciach??Jest na niego jakiś sposób??Ratujcie... PoZdRaWiAm i ZYCZE SUPER OSTATKÓW:D
  • ..::Pawełek::..

hmm wydaje mi sie ze jednym ze sposobow jest zadawanie pytan jak sie czegos nie rozumie. Wszystko dokładnie wyjasni tylko trzeba pytac.
    A tak to trzeba przecierpiec...
  • Anonim

ogólnie nie jest źle, tylko nie można poznać po sobie że cię to kompletnie nie interesuje, jak w grupie sie ktoś znajdzie odważny i będzie sie go pytał to jesteście prawie uratowani; ) poprostu trzeba udawać że cię to interesuje. i trochę trzeba mieć pojęcia później o tym o czym on mówił.
  • Anonim

Wcale nie trzeba udawać! Wystarczy przekonać się samego (samą) siebie, że to jest interesujące; )
    Mi się udało i potem nie miałam żadnych problemów:)

Ale mam za to pytanie: kiedy macie z nim zajęcia?
  • kasia

Ogolnie jest spoko. Ode mnie z grupy chyba 2 osoby zaliczyly w czerwcu...U niego trzeba:
    1.chodzic na konsultaje i zadawac pytania
    2.chodzic na konsultaje i zadawac pytania
    3.chodzic na konsultaje i zadawac pytania....
    ps.gorzej tarfic sie Wam nie moglo...; )
  • kasia

chociaz na informie to on nie jest jeszcze taki straszny...Wiekszosc zalicza :)
  • ..::Pawełek::..

u nas zaliczyli wszyscy tylko czesc pisała poprawke, ale Zenek jest zupełnie inny niz na rachunku. wiem to z własnego doswiadczenia. powodzenia.
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)