-
nix
mam pyt: co było na pierwszym terminie?? i co jest na egz czego nie było no ćwiczeniach?? -
(?)
policzyc krzywizne srednia.....z funkcji z= arctg Y/X + jakis dodatek udowodnic cos tam .nie pamietam
policzyc kat przeciecia dwoch prostych ( V=U i V=-U)
wyznaczys rownanie stycznej i pl normalna
i wyzaczyc rzad stycznosci z krzywizna cos tam..(z okregiem) a r= a(1-cosX). cos takiego...a przeczuwasz cos na drugi termin?
-
<< Asia>>
Czy ja wiem, czy było coś, czego nie było na ćwiczeniach??
1. Znaleźć równanie okręgu krzywiznowego kardioidy ro(u)=a(1+cosu), a>0 w punkcie ro(pi/2). Jaki jest rząd styczności w tym punkcie?
2. Sprawdzić, że krzywizna średnia powierzchni z=arctgy/x jest równa zeru. Zbadać jakie powierzchnie określone równaniem z=h(y/x), gdzie h: R-->R kl. C^2 mają krzywiznę średnią równą zeru.
3. Znaleźć kąt pod jakim przecinają się krzywe: v=-u i v=u położone na powierzchni r(u,v)=[ucosv, usinv, cv]
4. Znaleźć punkty wyprostowania krzywej r(u)=[u, sin2u, u]. Zdefiniować punkty wyprostowania krzywej. Wyznaczyć prostą styczną do tej krzywej oraz równanie płaszczyzny normalnej w punkcie dla u=pi. -
nix
dzieki wielkie......
na drugim terminie moze byc gorzej ale nie musi, sama nie wiem. -
-
(?)
jak ja nie lubie jak sie ktos wpieprza na 3 gdy rozmawaim z jagoda ..co to do chu.. jest pub..??!! -
Anonim
Wiecie może kiedy są wyniki z matmy?Bo ja nie usłyszałam
Wiem tyle że w piątek... :/ -
(?)
-
Agat-san
a powiecie? :)
Też nie bardzo usłyszałam, musial to w jakims dramatycznym momencie mówić;) -
Anonim
-
Agat-san
-
(?)
-
nix
no ja tez tak słyszałam
a nie wiecie czy napewno mam tam dwóje czy jakims cudem cos wiecej, bo dla dwóji nie chce mi się tam jechać -
Anonim
Masz dwójkę
sama widziałam... spróbuj zagadać z Jagodą. Moze sie uda :]
Życzę powowdzenia -
nix
-
(?)