Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam prośbę, mógłby ktoś podać terminy wycieczek i jakieś niezbędne szczegóły typu godzina i miejsce potkania:)
  • Anonim

Znam termin tylko najbliższej:
    Niedziela 28.10.2007 :) godz. 10.00
    Pętla autobusowa przy skrzyżowaniu Radiowej i Lazurowej (na Starym Bemowie)...
    A i mam jeszcze maila do pana Kopyta (na wszelki wypadek proponuję zapisać :)
    artur.kopyt@plej.pl
    To tyle co wiem. Pozdrawiam. Mam nadzieję, że pomogłam choć troszkę...
  • Anonim

I dodam jeszcze coś od siebie, mianowicie spotykamy się na pętli autobusowej, a owa nie jest na rogu Radiowej i Lazurowej, bo takiego rogu nie ma, chodzi tu raczej o róg Górczewskiej i Lazurowej...
  • Piękny Adam

A może temu panu chodziło o róg Radiowej i Kaliskiego, gdzie jest pętla autobusowa, która nazywa się Stare Bemowo. Kaliskiego jest przedłużeniem Lazurowej. Pozdrawiam
  • Anonim

No z pewnością :)
  • Anonim

oki doki, wielkie dzięki za info:) a dużo już takich wycieczek sie odbyło??
  • Anonim

Jedna, 2 tyg. temu. Po Lesie Kabackim :) Wszyscy myśleli, że DOPowsina, a było po polach i lasach WOKÓŁ Powsina... Ogólnie, jeśli nie byłaś na niej (jak błyskotliwie wykoncypowałam) to musisz ją odrobić, bo na zajęciach z turystyki trzeba zaliczyć wszystkie 3 wycieczki...
  • Anonim

a orientuje się ktoś kiedy inni prowadzący mają wycieczki w listopadzie i w grudniu??
  • Anonim

Od razu powiem, że nie :(
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)