- 1
- 2
-
۞ wegorzzzz ۞
Jeżeli ktos z geodezji zamierza zakwaterowac się w alcatrasie to piszcie na jakim piętrze i jaki pokój moze bedzie cos koło siebie :) ja mam wstępnie 355 lub 654; )))
Także wpisywac sie !; p
Jeżeli ten wątek narusza jakies zasady tego grona bądz nie pasuje moderatorom proszę go usunąć. -
<< Asia>>
-
Tomasz
-
-
mq
-
Anonim
geodezja mieszka na 8, 7 i 6 pietrze glownie i tam bedzie duzo naszych ludzi.. -
Anonim
-
Anonim
-
melon
-
Anonim
-
Anonim
-
mq
-
asableik
A ja kurka blada dostałem DS Akademik, a za 25 min (jak się ponownie zalogowałem) już byłem przesiedlony do DS USTRONIE :/ O co tu chodzi???? Nie prosiłem o przenosiny !!!!
-
Żu(cze)k
jestem z GiKu ale mam pokoj 277...a tu widze ze macie 800.. to normalne ? nie bede kilka pieter od wszystkich ?:D -
-
wiekszosc mieszka na 7,8 ale troche jest tez na 3,6 i 5(?) grunt ze ten sam akademik.:)
drugie jest calkiem fajne, do bankietowki calkiem blisko :) -
mq
>Krystian napisał
>wiekszosc mieszka na 7,8 ale troche jest tez na 3,6 i 5(?)
>grunt ze ten sam akademik.:)
>drugie jest calkiem fajne, do bankietowki calkiem blisko :)
do bankietówki jak do bankietówki, ale zobacz jak blisko do biblioteki; ) -
Żu(cze)k
najwyzej bede biegala po pietrach :D a co to ta bankietowka? po nazwie sadze ze cos fajnego :D:D -
Anonim
Ja też nie dostałam pokoju na żadnym z wymienionych pięter, ale przynajmniej mam trochę bliżej niż z drugiego piętra:P pok. 523 -
Klauduśka:)
-
-
Magda
a ja mam na 4 piętrze.. :-D coś tu chyba jest nie tak :-P:-P żartuję :-P
4 piętro też opanuje geodezja! :-D
- 1
- 2
Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...
Miejsca grona (5)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
DS Akademik Akademicka 5, Warszawa
-
Gmach Główny PW Rektorska, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
- Dodaj miejsce