Geodezja PW Warszawa [1212]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

clark'e chyba nie...
    a pyt z niwelacji tez nie z tego co mi wiadomo..
  • Siemion

dzienx; ]...to jeszcze czekam aż olszyn te zadanka rozwiązane tu umieści i bede zupełnie happy; ]
  • Łuki

Siemion te zadania z kartki są proste, wystarczy do wzoru podstawić:P
  • Siemion

może i tak...ale jak rozwiązać to z trójkątem geodezyjnym ??....bo mi coś nie wychodzi
  • Łuki

Ma ktoś może program do 3 i 4 zadania z wyższej u Margana. PILNIE POTRZEBNE
    kamui21@wp.pl
  • Anonim

Olszyn przynies jutro rozwiazania zadan!
  • Kubryk

A zauważyliście, że od kilku dni Margaś się... normalnie ubiera!!?? Nie nosi już różowych marynarek, żóltych koszul... Ciekawe co się stało?; )
  • Siemion

Ja tylko mam nadzieje że to dobry omen; ]
  • Anonim

czy ma ktos programy do 3 i 4 cwiczenia???
  • Siemion

ja nie ...ale jak ktoś ma ..to i ja poprosze; ]
  • Anonim

i ja tez poprosze; ) sepelowskaa@go2.pl
  • Anonim

pochwalcie suie wynikami z kolosa!
    ja niestety ZALAGOWALAM..:( orientuje sie ktos jak ma wygladac poprawa dla tych co nie zaliczyli?
  • Kubryk

Na drugim kolosie. Najpierw piszesz poprawę pierwszego, a czas który Ci zostanie możesz poświęcić na napisanie drugiego kolosa...; )
  • Siemion

z tego co ja sie orientuje...to tak jest jak zaliczysz kolosa... jeśli nie zaliczysz...to musisz mieć kartkówke choć jedną zaliczoną... wtedy dopuszcza Cie do kolosa 2giego...i jego najpierw piszesz..i dop[iero jak zaliczysz 2giego..to cie do poprawy pierwszego dopuszcza ...; ]

a ja $ wyczesałem...w samą pore... bo z kartkówek 5-0 dla margasia
  • Anonim

czyli jak poprawisz 1 kolosa na drugim to nie zostanie ci czasu na napisanie tamtego... zajebiscie:/
  • Siemion

anex do poprzedniej mojej wypowiedzi...$=4;]

no i dlatego zimka ... jak nie zaliczyłaś...to najpierw piszesz drugiego kolosa...i dopiero jego zaliczenie dopuszcza cie do poprawy kolosa 1wszego w innym terminie
  • Anonim

ty mowisz co innego a Kubryk co innego...chociaz chyba twoja wersja jest lepsza... niezle bagno :/
  • Siemion

bo wersja kubryka dotyczy tych co zaliczyli...i muszą dopisać to czego nie napisali...a moja wersja dotyczy tych co nie zaliczyli
  • Jacek N

Siemion, nie strasz ludzi, nie ma co siać paniki. Przynajmniej w zeszłym roku wszyscy hurtem (bez względu na to czy zaliczyli kolosa namber łan, czy nie), najpierw poprawiali pierwszego, potem pisali drugiego. Nie wiem jak było w latach wcześniejszych, ale ta wersja z ostatniego roku jest chyba bardziej optymistyczna i tego się trzymajmy....; o)
  • Siemion

no nie wiem...ja tylko mówie to co ON mówił na początku roku; ]
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)