-
Anonim
clark'e chyba nie...
a pyt z niwelacji tez nie z tego co mi wiadomo.. -
Siemion
dzienx; ]...to jeszcze czekam aż olszyn te zadanka rozwiązane tu umieści i bede zupełnie happy; ]
-
Łuki
Siemion te zadania z kartki są proste, wystarczy do wzoru podstawić:P -
-
Siemion
może i tak...ale jak rozwiązać to z trójkątem geodezyjnym ??....bo mi coś nie wychodzi
-
Łuki
Ma ktoś może program do 3 i 4 zadania z wyższej u Margana. PILNIE POTRZEBNE
kamui21@wp.pl -
Anonim
-
Kubryk
A zauważyliście, że od kilku dni Margaś się... normalnie ubiera!!?? Nie nosi już różowych marynarek, żóltych koszul... Ciekawe co się stało?; ) -
Siemion
-
Anonim
-
Siemion
-
Anonim
-
Anonim
pochwalcie suie wynikami z kolosa!
ja niestety ZALAGOWALAM..:( orientuje sie ktos jak ma wygladac poprawa dla tych co nie zaliczyli? -
Kubryk
Na drugim kolosie. Najpierw piszesz poprawę pierwszego, a czas który Ci zostanie możesz poświęcić na napisanie drugiego kolosa...; ) -
-
Siemion
z tego co ja sie orientuje...to tak jest jak zaliczysz kolosa... jeśli nie zaliczysz...to musisz mieć kartkówke choć jedną zaliczoną... wtedy dopuszcza Cie do kolosa 2giego...i jego najpierw piszesz..i dop[iero jak zaliczysz 2giego..to cie do poprawy pierwszego dopuszcza ...; ]
a ja $ wyczesałem...w samą pore... bo z kartkówek 5-0 dla margasia -
Anonim
czyli jak poprawisz 1 kolosa na drugim to nie zostanie ci czasu na napisanie tamtego... zajebiscie:/ -
Siemion
anex do poprzedniej mojej wypowiedzi...$=4;]
no i dlatego zimka ... jak nie zaliczyłaś...to najpierw piszesz drugiego kolosa...i dopiero jego zaliczenie dopuszcza cie do poprawy kolosa 1wszego w innym terminie -
Anonim
ty mowisz co innego a Kubryk co innego...chociaz chyba twoja wersja jest lepsza... niezle bagno :/ -
Siemion
bo wersja kubryka dotyczy tych co zaliczyli...i muszą dopisać to czego nie napisali...a moja wersja dotyczy tych co nie zaliczyli -
Jacek N
Siemion, nie strasz ludzi, nie ma co siać paniki. Przynajmniej w zeszłym roku wszyscy hurtem (bez względu na to czy zaliczyli kolosa namber łan, czy nie), najpierw poprawiali pierwszego, potem pisali drugiego. Nie wiem jak było w latach wcześniejszych, ale ta wersja z ostatniego roku jest chyba bardziej optymistyczna i tego się trzymajmy....; o) -
Siemion