-
Siemion
-
Łuki
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
ponoc zalicza z kazdej gr po ok 5 osob...czyli tak jak kartkowki:/
a wlasnie..na kiedy mamy zrobic zadanie? na za 2 tyg? -
Anonim
zadanie na za 3 tygodnie podobno...???
odnosnie kolosa to ktos mi wspomnial,ze u Niego trzeba liczyc zadania takie jakie sa zadane do domu...(czyli trzeba znac wszystkie wzory....; (((((((((((( ??) ale czy to prawda?nie wiem/
pomozcie... i nie straszcie Kasiu; )
-
Anonim
o kurde...wszystkie wzory?!?!?! ja sie zalamie...:/ to ty straszysz! :> czyli generalnie trzeba sie nauczyc...WSZYSTKIEGO -
Anonim
to po jakiego ** daje te wszystkie wzory na kartkach i nic nie mowi o ich nauczaniu sie? nie będzie aż tak okrutnie. nie. -
Anonim
w zeszlym roku byly 4 zadania i dowod i nie mozna bylo uzywac kalkulatora! i jutro na 90% bedzie kartkowka!
a i redukcje na kolosie tez beda...:/ -
Siemion
-
Łuki
Z tego co widze na tych kartkach, to te zadania są proste, więc wole zadania nż teorie -
Siemion
Łuki to umieść ich rozwiązania tutaj...bo ja nie mam zielonego pojęcia jak je ugryźć; / -
Anonim
Olszyn..jesli jutro bedziesz to przynis rozw chetnie je sobie przejrze;)
wiedzialam Siemion ze zawsze umiem poprawic ci humor...:P -
-
Siemion
tia :P
ehhh no i widzisz...wyszliście wcześniej z GW...i nie zastałem Cie Zimka..a miałem dla ciebie ten programik :P
-
Anonim
-
Siemion
przykro mi ...ale ja środy robie sobie ustawowo wolne :>.... w czwartek mnie namierz; ] -
Beata
-
Anonim
-
Siemion
po 1wsze...czy nas obowiązuje metoda clarke'a ??
po 2gie ..czy ktoś wie co to ortodroma...i czy musze to wiedzieć ??.... i czy pytania z niwelacji nas dotyczą ?? -
Beata
to linia geodezyjna!! a nie wiem czy metoda clarke`a jest obowiązkowa