Geodezja PW Warszawa [1212]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • just like heaven :D

czy jacyś życzliwi ludzie mogliby napisać na które wykłady warto bądź trzeba chodzić a które można od razu skreślić z planu zajęć?:)
  • Krystian

z tego co ja pamietam to wyzsza i satka to byly a priori :)
  • Animal Instinct

Satka to Krystek dopiero na 4 semie :P
    Więc olać z góry proponuję:
    -budownictwo (zaliczenie to jakaś parodia kompletna, jako ściągę można przygotować kilkutomową encyklopedię, a jak nie będziesz i tak znała odpowiedzi na pytanie, to pan przyjdzie i podpowie)
    - astronomię (co rok te same pytania na zaliczeniu)
    - wyższą, chyba że zamierzasz iść na zerówkę, w związku z czym musisz być na listach, sporo powtarzających się pytań na egz
    - infę (i tak nic nie zrozumiesz, a na końcu jakoś to będzie)
    - fizę (uczysz się i tak ze slajdów i innych materiałów)

Na ETP radzę chodzić, bo jeśli nic się nie zmieniło to Pachuta mówi sporo przydatnych rzeczy. No chyba, że masz od kogoś notatki, to jakoś ujdzie.
    Matma... jeśli z Tadzikiem to sami wiecie najlepiej; p

Aktualność tego co napisałem to 2 lata wstecz, także dobrze by było jakby ktoś z rocznika niżej jeszcze potwierdził. I kompletnie nie biorę za moje słowa odpowiedzialności :P.
  • Anonim

dla mnie jedynie wykłady z satki były ciekawe, resztę można śmiało olać
    5!
  • just like heaven :D

to może jeszcze pare wskazówek które książki najlepiej już wypozyczyc? :)
  • Animal Instinct

Książkę do geometrii różniczkowej (o ile to teraz będziecie przerabiać), Gdowskiego bodajże, tytułu nie pamiętam, wszystko podadzą na zajęciach. W bibliotece jest tego dużo więc bez paniki.
    "Geodezja współczesna w zarysie" K. Czarneckiego, książka niezbędna, ale jak dla mnie dopiero na egzaminie (zależy od nadgorliwości :)). Z tego co pamiętam w bibliotece jest jej niewiele, więc warto wyliczyć czas wypożyczenia tak, aby właśnie na egz ją mieć.
  • wieczny malkontent

etam, Czarneckiego to akurat łatwiej sobie pdfa wydrukować :P
  • abcd abcd

a powiedzcie coś o 4 semie, kogo unikać, u kogo łatwiej i na które wykłady (nie) chodzić itd; )
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)