Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

>*martes* napisała:

>A śpiewanie hymnu było bardzo zacne. :D

Co do śpiewów to chyba grupa 6 wiodła prym (czyli MY :D). Szkoda tylko, że cały tekst hymnu to dostaliśmy dopiero na koszulkach.
  • martes

>Maestro Woland napisał
    >Co do śpiewów to chyba grupa 6 wiodła prym
    >(czyli MY :D). Szkoda tylko, że cały tekst hymnu
    >to dostaliśmy dopiero na koszulkach.

Jak dla mnie to wszyscy ładnie śpiewali.; ) Ja się cieszę, że hymn był na koszulkach, bo przynajmniej mogłam się do Was dołączyć. :)
  • Anonim

kurde zazdroszcze wam troszkie, pamietam jak zajebisty w zeszlym roku nasz wyjazd byl, no na nastepny do koliby czy gdzies bede musial sie zabrac obowiazkowo ...
  • << Asia>>

A może ktoś z pierwszego roku napisze parę słów od siebie na temat wyjazdu? Oczywiście do naszej gazetki, której ambitnym planem jest ukazywanie się często :-)
    Gorąco zachęcam do skrobnięcia krótkiego artykuliki - a może nawet jakaś nagroda się znajdzie...
  • Anonim

doklandnie popieram prosbe Asi :) i przy okazji mam swoja prosbe zeby osoby ktore robily zdjecia o przyniesienie ich do Geoidy :)
  • Piotrze...

my w grupie 6 mamy mase zdjęć... coś wybierzemy; )
  • Daegurth

Mam nadzieję, że będzie też dostępna nieoficjalna zdjęcia, gdzie znajdą się wszystkie zrobione w czasie wyjazdu i które nie zostały jeszcze skasowane.
  • Anonim

po pierwsze prosimy wszystkie zdjecia :P
    po drugie my zadnych zdjec nie kasujemy tylko wybierzemy czesc zdjec zeby zamiescic na stronie Geoidy :)
  • Anonim

powinny być wszystkie zamieszczone :) nie mamy sie czego wstydzić :):):)
  • Anonim

hehe no powinny ale tez jest ograniczone miejsce na serwerze :)
  • Anonim

oj nie! nie wszystkie!!!!! :P
  • Anonim

hmm czyzby ktos sie czegos wstydzil ? :P
  • Anonim

z naszego zeszlorocznego wyjazdu moznaby lipy wrzucic :D
  • Anonim

choc nie powiem ja tez mam ladne zdjecia :| ale to nie z wyjazdu ... co nie michal :)
  • Anonim

co do zdjec lipy to ladne zdjecie mial w kolibie :) a co twoich zdjec to nie bede nic mowil moze :)
  • Anonim

a wogole jest taki lekko spontaniczny plan aby dzisiejszego wieczoru uderzyc w melanz np do remontu bo jakies wydzialy maja tam dzis otrzesiny :)

jacys chetni ?? :>

| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)