-
.
>*martes* napisała:
>A śpiewanie hymnu było bardzo zacne. :D
Co do śpiewów to chyba grupa 6 wiodła prym (czyli MY :D). Szkoda tylko, że cały tekst hymnu to dostaliśmy dopiero na koszulkach. -
martes
>Maestro Woland napisał
>Co do śpiewów to chyba grupa 6 wiodła prym
>(czyli MY :D). Szkoda tylko, że cały tekst hymnu
>to dostaliśmy dopiero na koszulkach.
Jak dla mnie to wszyscy ładnie śpiewali.; ) Ja się cieszę, że hymn był na koszulkach, bo przynajmniej mogłam się do Was dołączyć. :) -
Anonim
kurde zazdroszcze wam troszkie, pamietam jak zajebisty w zeszlym roku nasz wyjazd byl, no na nastepny do koliby czy gdzies bede musial sie zabrac obowiazkowo ... -
<< Asia>>
A może ktoś z pierwszego roku napisze parę słów od siebie na temat wyjazdu? Oczywiście do naszej gazetki, której ambitnym planem jest ukazywanie się często :-)
Gorąco zachęcam do skrobnięcia krótkiego artykuliki - a może nawet jakaś nagroda się znajdzie... -
-
Anonim
doklandnie popieram prosbe Asi :) i przy okazji mam swoja prosbe zeby osoby ktore robily zdjecia o przyniesienie ich do Geoidy :) -
Piotrze...
-
Daegurth
Mam nadzieję, że będzie też dostępna nieoficjalna zdjęcia, gdzie znajdą się wszystkie zrobione w czasie wyjazdu i które nie zostały jeszcze skasowane. -
Anonim
po pierwsze prosimy wszystkie zdjecia :P
po drugie my zadnych zdjec nie kasujemy tylko wybierzemy czesc zdjec zeby zamiescic na stronie Geoidy :) -
Anonim
powinny być wszystkie zamieszczone :) nie mamy sie czego wstydzić :):):) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
choc nie powiem ja tez mam ladne zdjecia :| ale to nie z wyjazdu ... co nie michal :) -
Anonim
co do zdjec lipy to ladne zdjecie mial w kolibie :) a co twoich zdjec to nie bede nic mowil moze :) -
Anonim
a wogole jest taki lekko spontaniczny plan aby dzisiejszego wieczoru uderzyc w melanz np do remontu bo jakies wydzialy maja tam dzis otrzesiny :)
jacys chetni ?? :>