Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rachell

bardzo dzieki za te wszystkie zdjecia, jak masz tam cos jeszcze co sie moze przydac to dawaj; )
  • Anonim

Mieć to ja mam wiele rzeczy; ) Ba, powiem nawet, ze powstaje pewien projekt który ma gromadzić różne tego typu materiały...

Wszystkich którzy chcieliby korzystać (i pomagać tworzyć) zapraszam na PM.; )
  • Rachell

A mam jeszcze pytanko tak troche z innej beczki. Czego sie mozna spodziewac na tym tescie diagnostycznym ktory mamy teraz niedlugo z jezyka obcego?? Trudny on jest?? Bo jesli dobrze zrozumialam to od wyników tego testu zalezy do jakiej grupy mnie przydzielą i czy bede miala szanse na 4 albo 5 na koniec roku.
  • << Asia>>

Ja sobie powtórzyłam trochę język przed testem i miałam całkiem niezły wynik. Wielka szkoda, jeśli nie napiszecie go dobrze i przydzielą was do słabszej grupy, bo się będziecie nudzić na zajęciach. Test sam w sobie jest dość prosty (ma czasem banalne pytania). Czasem jest trochę trudniejszej gramatyki. Ogólnie nie warto się nim przejmować - wystarczy odrobinę przejrzeć notatki i to wszystko. Luzik :-)
  • nix

>Sz. P. Rachelka napisała:
    >A mam jeszcze pytanko tak troche z innej beczki. Czego sie
    >mozna spodziewac na tym tescie diagnostycznym ktory mamy
    >teraz niedlugo z jezyka obcego?? Trudny on jest?? Bo jesli
    >dobrze zrozumialam to od wyników tego testu zalezy do
    >jakiej grupy mnie przydzielą i czy bede miala szanse na
    >4 albo 5 na koniec roku.

niezależnie od wyniku testu mozesz miec i 4 i 5 na koniec roku....... to zalezy od Twojej pracy na zajeciach.............

no chyba ze jestes tak marda i leniwa jak ja ze masz dwa certyfikaty :P i jezyk mozesz sobie olewac totalnie :P i wtedy ocena na certyfikacie daje Ci albo 4 albo 5 na zaliczeniu jezyka na calych studiach (w przypadku FCE lub ZD) lub wylacznie 5 (w przypadku wyzszych certyfikatów)
  • Anonim

• bang bang

Dzięki dzięki dzięki wielkie:D:D
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)