- 1
- 2
-
Cema
Hej, wczesniej w zasadach rekrutacji na studia stacjonarne wyczytalem ze na geodezji prowadzone sa studia elastyczne. Teraz czytam, a tam, ze w roku akademickim 2006/2007 studia beda dwustopniowe... Czy ktos orientuje sie jak to w koncu jest? -
Małgośka
mnie sie wydaje ze okreslenia elastyczne i dwustopniowe nie wykluczaja sie :)
Dwustopniowe to ze inzynierskie i magisterskie pozniej a elastyczne to gdzies bylo opisane co to znaczy ale nie pamietam. -
Siemion
hehe.. ja jestem na 4tym roku tychrze elastycznych i do tej pory nie wiem co to oznacza; ]
-
Cema
Kumpel mi kiedys tlumaczyl o co chodzi z elastycznymi- jesli z pierwszych 2 lat ma sie srednia conajmniej 3,5 to konczy sie 5,5 letnie magisterskie i jestes mgr inz, a jesli nizsza to po 4 latach uzyskujesz inz. Tyle wiem, on sam jest na 3cim roku... A dwustopniowe to 3,5 i masz inz, ale potem znow rekrutacja na mgr by nas czekala! Dlatego wolalbym zeby byly jeszcze elastyczne! -
-
#Bakey#
nie martw sie tym teraz... decyzja dopiero za jakis czas... w sumie to Twoja średnia zdecyduje za te kilka semestrów, ale wiadomo ze chyba lepiej isc na elastyczne piecioletnie, chyba ze chcesz tylko tytuł inz i isc do pracy (inz bardzo dobry tytul, tak sadzę)
ciesz sie resztka wakacyj a pózniej do pracy a własciwie do nauki, chociaz i tak uwazam ze na naszym kierunku 50% to fart a 50% wiedza,
pzdr to all -
Anonim
-
<< Asia>>
-
to mnie pocieszyliscie, bo ja sie troche zestresowalem, jak zobaczylem nazwy niektorych przedmiotow;-)
-
#Bakey#
-
<< Asia>>
Jest lajtowo, naprawdę - nie ma się co stresować. Jeden z najłatwiejszych wydziałów. Jest czas na naukę i czas na imprezy (dużo czasu na imprezy) :-P -
Małgośka
-
Anonim
-
Siemion
ano lajcik; ].... acz jak ma się niefarta to też można trafić na kilku ekscentryków u których nie ma stałego systemu na zaliczenie; ] -
Anonim
ee, każdego i tak się przeżyje; ] chyba, że nie przeżyję się kilku na raz :D -
<< Asia>>
>Małgośka napisała:
>Mow mi tak jeszcze Asiu bo ja mam stresa :P
Jak wyżej: jest lajcik, pełen luz, uwierzcie :-D Czasem może ktoś bardziej da się we znaki, ale każdego da się przeżyć.
Ludzie: nie stresujcie się!! Nie ma czym!!
Jest fajnie, jest fajnie i oto tu chodzi...
-
Anonim
Nie nie.
To jest tak: Jest super, jest super, więc o co wam chodzi? :D
A i tak póki co uważam, że najgorzej to jest, znaczy nie najgorzej, najwięcej zajętego czasu może tak, jest na 3cim roku dopiero, więc, przez dwa lata, to już się dostroicie, że jak trzeba; >
Na pierwszym roku nie olewamy sobie kreski, rachunku! i matematyki (zakała rodziny), Na drugin to w sumie można sobie wszystko olać, a na trzecim, tajemnica; -)
A póki co to dopiero co rok temu wprowadzili te elastyczne, więc myślę, żę to się tak rach ciach ciach na hura nie zmieniło teraz :)
Pozdrawiam :-)
-
<< Asia>>
>Elerrina napisała:
>Nie nie.
>
>To jest tak: Jest super, jest super, więc o co wam
>chodzi? :D
Ja wiedziałam, że przekręciłam te słowa, ale za Chiny nie mogłam sobie przypomnieć, jak mają być prawidłowo :-P
A pierwszakom radzę zaznajomić się ze starszymi latami i się popytać trochę o to i tamto - zawsze to coś pomoże. I nie olewać sobie niektórych przedmiotów, jak napisała Elerrina.
Ale też nie stresujcie się, bo przy odrobinie pracy wszystko zaliczycie.
GiK rulez!! -
Małgośka
-
-
KA(L)KU(L)ATOR ...
W ubiegłym roku to nikt, a ile teraz to nie wiem, ale Asia na pewno zna jakieś liczby;) <jeszcze się okres rejestracyjny nie skończył>
- 1
- 2