Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotrze...

gdzie można kupić takie mapy co to właśnie są potrzebne? :)
    (skala 1:1000000-1:3000000 moja grupa wylosowała akurat Amerykę Płd.)
  • Anonim

Atlas - Jana Pawła
  • Piotrze...

dzieki;)
  • Anonim

:o
    i co wy na tych kontynentach robicie?
    Projektujecie osnowę GPS?; P
    Za moich czasów na szczęście robiło się na 1:25000 okolice Warszawy z kosztorysem.
    Jednak fantazja w wylęgarni nie zna granic :]
  • Anonim

Na kontynentach projektujemy osnowę niwelacyjną I klasy - to na wyższej. A na satelitarnej na mapach 1:25000 (tereny zurbanizowane) projektujemy osnowę GPS z kosztorysem :P
  • mq

Na samą myśl... brrr...

mapy można dostać też w podziemiach centralnego, jest tam taka księgarnia na rogu co się zowie " dom książki" bodajże.
  • Krystian

na ostrobramskiej przy Centralnej Bibliotece Wojskowej jest sklep z mapami, z tego co patrzylem to sa mapy prawie wszystkich państw.
  • Hubertus

Albo sklep podróżnika na Kaliskiej bodajże, niedaleko skrzyżowania Wawelskiej i Grójeckiej, mapy fizyczne niemalże wszystkich państw współczesnego świata. Trzeba się jednak liczyć z kosztami, niecałe 40PLN...:(
    Co do księgarni w podziemiach centralnego, tam są głównie mapy drogowe, nie wiem, czy starczą do tego zadania.
    My z kolei dostaliśmy do domciu projekt podstawowej osnowy grawimetrycznej:)
  • mq

>Co do księgarni w podziemiach centralnego, tam są głównie mapy drogowe, nie wiem, czy starczą do tego zadania.

U nas sam Olszak podpowiadał.
    Przy zbieraniu map raczej protestów nie było więc wnioskuję, że się nada :).

Grawimetrycznej powiadasz? Znaczy się jednak idziemy z duchem czasu? :)
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)