-
Piotrze...
gdzie można kupić takie mapy co to właśnie są potrzebne? :)
(skala 1:1000000-1:3000000 moja grupa wylosowała akurat Amerykę Płd.) -
Anonim
-
Piotrze...
-
Anonim
:o
i co wy na tych kontynentach robicie?
Projektujecie osnowę GPS?; P
Za moich czasów na szczęście robiło się na 1:25000 okolice Warszawy z kosztorysem.
Jednak fantazja w wylęgarni nie zna granic :] -
-
Anonim
Na kontynentach projektujemy osnowę niwelacyjną I klasy - to na wyższej. A na satelitarnej na mapach 1:25000 (tereny zurbanizowane) projektujemy osnowę GPS z kosztorysem :P -
mq
Na samą myśl... brrr...
mapy można dostać też w podziemiach centralnego, jest tam taka księgarnia na rogu co się zowie " dom książki" bodajże. -
na ostrobramskiej przy Centralnej Bibliotece Wojskowej jest sklep z mapami, z tego co patrzylem to sa mapy prawie wszystkich państw.
-
Hubertus
Albo sklep podróżnika na Kaliskiej bodajże, niedaleko skrzyżowania Wawelskiej i Grójeckiej, mapy fizyczne niemalże wszystkich państw współczesnego świata. Trzeba się jednak liczyć z kosztami, niecałe 40PLN...:(
Co do księgarni w podziemiach centralnego, tam są głównie mapy drogowe, nie wiem, czy starczą do tego zadania.
My z kolei dostaliśmy do domciu projekt podstawowej osnowy grawimetrycznej:) -
mq
>Co do księgarni w podziemiach centralnego, tam są głównie mapy drogowe, nie wiem, czy starczą do tego zadania.
U nas sam Olszak podpowiadał.
Przy zbieraniu map raczej protestów nie było więc wnioskuję, że się nada :).
Grawimetrycznej powiadasz? Znaczy się jednak idziemy z duchem czasu? :)