Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Małgośka

Kto sie dostal na GiK to sie wpisuje :) Taki topic integracyjny :)
  • mq

tak więc, wpisuję się i witam serdecznie :)
  • Krystian

tak..moge smialo powiedziec ze dostalem sie na GiK. Kiedy integracja?;-)
  • Małgośka

cos nas malo na razie. Mój najblizszy przyjazd do wawy to sroda :)
  • martah

właśnie, środa:>
  • pienio

dostalem sie na gik:P ale we wroclawiu i w krakowie:D widac tak mialo byc,ciao warszawo,po 2 latach studiowania proponuja mi iś :P podziekuje,raz z rownie zachwycajacej propozycji melu skorzystalem; ) byc moze do zobaczenia na jakims wyjezdzie integracyjnym dla geodetow miedzyuczelnianym, bo takowe sie zdarzaly w historii
  • Anonim

zajebiście ja też sie tu dostalem :D a gdzie to wogóle jest ?? znaczy ten budynek wydziału :D pozdrawiam koleżanki :P
  • Misia

no i ja dołącze do tego grona :)
    powitalne buziaki dla wszystkich :)
    a i opić to też by się przydało; D
  • Anonim

>powitalne buziaki dla wszystkich :)
    >a i opić to też by się przydało; D

oj i juz mi sie tu podoba :D mam nadzieje że starszy rocznik nam przygotuje jakiś balecik aby przełamać lody hehe i mogliby wódeczke postawić
    fajnie by było oj fajnie
  • << Asia>>

Wszystko w swoim czasie. Balecik będzie.

Nie wiesz, gdzie jest budynek wydziału?? Żartujesz? Taki duuuży budynek, adres: Plac Politechniki 1 - przed nim jest taki fajny duuuży plac z ławeczkami i studentami...
  • Krystian

ja mam jeszcze pytanie, jakie wydzialy sa w GG, bo z tego co czytalem na stronie pw to naliczylem ich 3! a przeciez ten budynek jest duuzy!
  • Małgośka

geodeci górą :D
  • JaQb

W GG są wydzialy: matematyki i nauk informacyjnych, elektryczny i no ten najlepszy GiK; )
  • Cema

Witam przyszylych geodetow! Mi tez udalo sie tu dostac;)
  • Małgośka

witamy Cię :D
  • << Asia>>

>Je_di napisał
    >W GG są wydzialy: matematyki i nauk informacyjnych,
    >elektryczny i no ten najlepszy GiK; )

MiNI i GiK mają tu dziekanaty i chyba wszystkie główne zajęcia. Elektryczny ma dziekanat i jakieś zajęcia na pewno, ale nie wiem ile, bo mają jeszcze gdzieś indziej. I czasem jakieś zajęcia mają inne wydziały, ale to raczej coś w stylu języków itp.
  • ● Domin ●

Elektryczny ma swój budynek, byłem, zwiedzałem. A tak a propos to ja też dołączam do Was. Jupi!!
  • Anonim

i ja:)
  • Bartosz

Doberek, tez jestem z wami ^^ pozdrawiam :P

• JA

Witam wszystkich przyszłych geodetów.
    Miałem być na budownictwie, ale tak się złożyło, że zbrakło 4 punktów i wylądowałem tutaj. I w sumie się cieszę.
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)