-
Małgośka
-
mq
-
tak..moge smialo powiedziec ze dostalem sie na GiK. Kiedy integracja?;-)
-
Małgośka
-
-
martah
-
pienio
dostalem sie na gik:P ale we wroclawiu i w krakowie:D widac tak mialo byc,ciao warszawo,po 2 latach studiowania proponuja mi iś :P podziekuje,raz z rownie zachwycajacej propozycji melu skorzystalem; ) byc moze do zobaczenia na jakims wyjezdzie integracyjnym dla geodetow miedzyuczelnianym, bo takowe sie zdarzaly w historii -
Anonim
zajebiście ja też sie tu dostalem :D a gdzie to wogóle jest ?? znaczy ten budynek wydziału :D pozdrawiam koleżanki :P -
Misia
no i ja dołącze do tego grona :)
powitalne buziaki dla wszystkich :)
a i opić to też by się przydało; D -
Anonim
>powitalne buziaki dla wszystkich :)
>a i opić to też by się przydało; D
oj i juz mi sie tu podoba :D mam nadzieje że starszy rocznik nam przygotuje jakiś balecik aby przełamać lody hehe i mogliby wódeczke postawić
fajnie by było oj fajnie -
<< Asia>>
Wszystko w swoim czasie. Balecik będzie.
Nie wiesz, gdzie jest budynek wydziału?? Żartujesz? Taki duuuży budynek, adres: Plac Politechniki 1 - przed nim jest taki fajny duuuży plac z ławeczkami i studentami... -
ja mam jeszcze pytanie, jakie wydzialy sa w GG, bo z tego co czytalem na stronie pw to naliczylem ich 3! a przeciez ten budynek jest duuzy!
-
Małgośka
-
JaQb
W GG są wydzialy: matematyki i nauk informacyjnych, elektryczny i no ten najlepszy GiK; ) -
Cema
-
Małgośka
-
<< Asia>>
>Je_di napisał
>W GG są wydzialy: matematyki i nauk informacyjnych,
>elektryczny i no ten najlepszy GiK; )
MiNI i GiK mają tu dziekanaty i chyba wszystkie główne zajęcia. Elektryczny ma dziekanat i jakieś zajęcia na pewno, ale nie wiem ile, bo mają jeszcze gdzieś indziej. I czasem jakieś zajęcia mają inne wydziały, ale to raczej coś w stylu języków itp. -
● Domin ●
Elektryczny ma swój budynek, byłem, zwiedzałem. A tak a propos to ja też dołączam do Was. Jupi!! -
Anonim
-
Bartosz
-
JA
Witam wszystkich przyszłych geodetów.
Miałem być na budownictwie, ale tak się złożyło, że zbrakło 4 punktów i wylądowałem tutaj. I w sumie się cieszę.