-
Anonim
hej!
Wie ktoś moze jak wyglada egzamin u niego,co daje, czy mamy sznse go zdać??
PS.piszcie wszystko co Wam przyjdzie do głowy :)
BUZIACZKI -
Siemion
z tego co ja pamiętam... to egzaminu nie było.. poprostu kto miał zaliczone ćwiczenia to od razu wpisy dawał; ]
-
Opus
Dokladnie, trzeba bylo miec zaliczone cw, co prawda niby na 4 lub wiecej, ale ja mialem same troje i mi 3 postawiel. Trzeba za nim lazic i mu truc, to w koncu wpisze :) -
..::Pawełek::..
ale w zeszłym roku egzamin był. niestety ja go nie pisałem bo nie przezyłem starcia z mgr. Parzyńskim. Ale na szczescie wszstko juz pozaliczane. Ja miałem taki kameralny egzamin u Adamczewskiego to pytał sie o zmienna losowa, rownania obserwacyjne(rownanie poprawki) w metodzie warunkowej i posredniczacej. Ale to chyba nie jest to co było tak na normalnym pisemnym egzaminie. -
-
Anonim
na egzaminie były podobno łatwe rzeczy dla tych, którzy coś rozumieli :) pisałem dwa razy i raz odpowiadałem i nic z tego. ale we wrześniu wszyscy podobno zaliczaja, choc nie bylem. -
*~*Anuśka*~*
Egzamin pisemny jest dla wszystkich którzy maja mniej niż 4 z ćwiczń. Adamczewski powiedział dziś ze "beda 3 krotkie zadanka na 5 minut" a potem ewentualnie bedzie dopytywał przy wpisach. A jak komuś nie pojdzie to pomysli co zrobic dalej. Ale znajac zycie i Adamczewskiego, to nawet tego nie bedzie sprawdzal tylko przegladnie tak z grubsza (mam nadzieje) :P ale nie sądze zeby byly jakies problemy z zaliczeniem. -
nix
musisz znać pojęcia z rachunku i ze statystyki i wiedziec które wzory mówią o tym samym..........
to są dla niego najprostrze pytanie więc jesli to wiesz to jestes do przodu -
*~*Anuśka*~*
egzamin był ale pisała go jedynie garstka "wybranych" osob. byli to ludzie którzy nie mieli zaliczonego 1 sem lub mieli same 3 z rachunku. Ja nie pisałam więc nie wiem dokładnie jakie były pytania, ale podobno nie było trudne. Takie podstawowe zagadnienia. 3 pytania.
Powodzenia:)