- 1
- 2
-
Anonim
Witam wszystkich! Pytanko jak w temacie. Gdzie w gdańsku jest jakiś dobry kaletnik? Jako prezent dostałem bardzo fajny skórzany pasek niestety ma za mało dziurek :) -
Anonim
koło hali w Gdańsku, z Wikimapii wynika, że to ulica Lawendowa, jest sklep zoologiczny i rymarz w jednym pomieszczeniu (prawie przy samym podwalu). Sądzę, że tam zrobiliby to bez problemu i za darmo lub symboliczne pieniądze. -
Anonim
Podajcie mi namiary na jakąś tanią kawiarenkę internetową (Wrzeszcz, Oliwa, w ostateczności Stare Miasto). Z góry dziękuje. -
Nino
Na Zabiance przy deptaku niedaleko peronu SKM jest takowa. Co do cen, to nie wiem, ale zbyt droga raczej nie jest. -
-
dorotka
-
Anonim
-
-
JagódkaP.
Polecam pana dr Nowakowskiego :-) Bardzo miły dentysta i jak dla mnie "fachowiec", niestety za wizyte moze Cie skasowac ok.100 zl. albo i wiecej. Przyjmuje niedaleko klubu Jaśkowa 14. -
tudo bem?
gabinet prywatny, umowa z NFZ, leczenie kanalowego oklo 230 zl wyszla, plomba z znieczuleniem chyba 60zl. :-)
0 58 301 07 50
80-890, Gdańsk, Igielnicka 4/1 -
Anonim
>JagódkaP. napisała:
>Polecam pana dr Nowakowskiego :-) Bardzo miły dentysta i
>jak dla mnie "fachowiec", niestety za wizyte moze Cie
>skasowac ok.100 zl. albo i wiecej. Przyjmuje niedaleko klubu
>Jaśkowa 14.
ooo, tez chodziłam, polecam. -
-
Anonim
Polecam Romanicę w Sopocie na Monciaku, profesjonalna kadra (m.in. Gladys- świetnie uczy), jako nieliczni w Trójmieście prowadzą zajęcia na wszystkich poziomach, możliwość zrobienia certyfikatów, jedyny minus to dojazd -
Anonim
tylko i wyłącznie szkoła SPECTRUM w Zieleniaku. Super lektorzy - zwłaszcza p. Inka i p. Alvaro!! Ja się uczę tam drugi rok i jestem bardzo zadowolona :) -
...::TALKA::...
TANI FRYZJER. jestem spoza Gdańska dowiadywałam się u 3 Waszych fryzjerów i wydaje mi się,ze 150zł za uczesanie to trochę przesada :/ -
-
Na wesele. Generalnie mam długie włosy (do połowy pleców) i chciałabym je upiąć w kok na boku głowy (na dole) . cos w stylu latino. a rejon jest mi obojetny. -
http://ikf.com.pl/fryzury-wieczorow... <--- coś w tym stylu :) help me :( -
To raczej taniej nie będzie. Spytaj w Manhattanie ewentualnie, oni za ślubne biorą ok. 100
-
-
tak, zgadza sie. 100zł i nawet jestem już umówiona :) jeszcze raz dziękuję :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Gdańsk
- Załóż własne grono tematyczne