- 1
- 2
-
filcowe smakołyki
Hajx może się komuś przyda:
Mój partner ma mieszkanie w Gdańsku do wynajęcia od zaraz (planuje przeprowadzkę do mnie do wawy).
Mieszkanie o powierzchni 65 m kw., 3 pokoje, kuchnia, łazienka, umeblowane (dla baaardzo chętnych można postarać się o brak umeblowania)
Jest darmowy internet :)
Chętnie wyślemy dokładny opis i zdjęcia mieszkania na maila dla zainteresowanych.
Namiary do Michała:
http://grono.net/users/646557/
Tel. 0-502-576-826
gg: 5750303
mmp1234@vp.pl -
Anonim
hi
szukam pokoju do wynajecia od października, z dostepem do kuchni i lazienki, mile widziany dostep do internetu.
propozycje na priv -
-
Katarzyna
-
-
Aлексaндpa
również szukam mieszkania od października 2 pokoje dla 3 osób,
z góry dziękuje za odp -
Anonim
Hah a ja szukam noclegu na urlop dla czterech osób w sierpniu na tydzień :) I, cholera, nigdzie nie ma miejsc... -
Anonim
szukam samodzielnego pokoju do wynajęcia w Gdańsku: koniec wrzesnia/poczatek października.z góry dzięki za wiad. -
karczoszek
szukam pokoju do wynajęcie od października/ koniec września. okolice akademii medycznej. kontakt na priv -
Lena
I ja szukam. Tylko na SIERPIEŃ. Może ktoś z was musiał zarezerwować mieszkanko na wakacje, nie chcąc w nim w tym okresie zamieszkać.
Interesują mnie oferty do 400zł za miejsce w pokoju...
-
sunny ___
-
Anonim
-
córa
a ja poszukuję mieszkania 3 pok. do 2200zł za wszystko najlepiej, w oliwie, wrzeszczu, zaspie, przymorzu, od końca września/października. -
bogdan z lasu
Dwie studentki ASP i jedna Akademi Medycznej poszukują mieszkania od października lub od końca września. Najlepiej:
centrum
chełm
orunia
wrzeszcz.
Jeśli komuś coś sie obiło o uszy to proszę o kontakt np na maila
agatejszyn88@wp.pl lub gg 7360876.
z góry dziękuję: ] -
sunny ___
...Mam propozycje dla poszukujących. :) otóż poszukujemy z kolezanka wspollokatorek(3) do mieszkania w gdansku wrzeszcz do jednego duzego pokoju (umeblowany, swiezo po remoncie. 3 łóżka, dostęp do internetu , dobra lokalizacja(ul.matejki-blisko politechniki). so?:) -
bogdan z lasu
oj, w jednym pokoju to ja z kumpelami nie damy rady:/ gdzie się pomieszczą nasze sztalugi?; ) -
Kuba
Poszukuję miszkania od końca września najlepiej w okolicac AWFu. Może byc takze miejsce w pokoju, mi to tak naprawde bez roznicy - oby dach nad glowa byl:) Jezeli sie cos komus o uszy obilo to prosze o kontakt na priv. pozdr -
agnieszka_m
hej:)
potrzebuję (a właściwie moja przyjaciółka) pokoju/miejsca w pokoju na gwałt.
chodzi mi o Gdańsk, najlepiej centrum lub w stronę wschodnia gdziekolwiek.
ma ktoś z Was jakieś namiary??? -
A.M.M.
Poszukuję współlokatora(mężczyzny) do dużego, dwuosobowego pokoju (25m) w Gdańsku (Śródmieście). Mieszkanie znajduje się przy ulicy Zakopiańskiej, równoległej do Kartuskiej. Minuta drogi od przystanku tramwajowego (linia 10,12). Dojazd do Akademii Medycznej zajmuje 12 minut, na Politechnikę 16.
Cena to okolice 430zl od osoby w sezonie grzewczym, w pozostałe miesiące okolice 350zl. (w cenie jest wszystko- ciepła woda, gaz, prąd, TV, Internet, czynsz).
Kontakt pod numerem Tel. 508 089 031
-
Anonim
PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!
szukam dwóch dziewczyn do pokoju 3osobowego...Ładny duży przestronny pokój w Gdańsku wrzeszczu. jakieś 7min do SKM.Wolne od 1 grudnia cena za miesiąc od osoby to 370zl( w cenie internet i opłaty). Kaucja 200zl<zwrotna> -
dorota
Studentka dzienna prawa UG szuka kawalerki/pokoju do wynajęcia od 1 września.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Gdańsk
- Załóż własne grono tematyczne