-
Karol M.S.
Elo Elo! Temat dla Motocyklistów na plastikach, suszarkach, streetach, taboretach (itd) i wogóle dla wszystkich poruszających się jednośladami... Piszcie o wszystkim (Stunt, kraksy, wtopy, przypały z policją itd), zapodawajcie linki... -
Anonim
tja mój sprzęt to się nadaje.... ale na maladze nieraz są niezłe fazy, np. drift na zakręcie a potem geba :D mam nadzieję, że na wiosne będzie już nowe moto. -
Karol M.S.
nie ma to jak MITO <lol>. Sezon '07 zanosi się obiecująco... Mam nadzieje ze nie porysuje plastika w tym roku... STUNT STUNT i jeszcze raz STUNT to jest podstawa! ELO! -
Jarek
U mnie na wiosne też będzie moto, ale muszę owiewki popoprawiać i dać do regulacji bo mam chyba zapłon przesunięty. -
-
Anonim
Ja mam zamiar kupić Cagive Mito rok jakiś '00... i wtedy zacznie się odwalanie <lol> -
Jarek
A potem będzie się czekało na otwarcie obwodnicy Garwolina żeby przetestować ją na dwóch kółkach :) -
Anonim
Ja to chciałbym zacząć nowy dział motoryzacyjny hi hie :) na początek chyba diversion 600. Spokojny moto, może się nie zabiję...elo -
lakai RMA
To nie przedłuzenie mojego huja mam 3 litry w Audi i po
miescie się nim bujam,
Ja lubie jezdzić robie to naprawde dobrze
a ty w deszcz na piago motorze,
ej ty jedno sladu amatorze
w swoim kasku wygladasz najgorzej,
to do zgryznia kurwa twardy orzech
Pierdolniesz raz to nic ci nie pomoże....
Bez urazy chłopaki :P hehehhehe
-
lakai RMA
-
Karol M.S.
-
Jarek
Lakai Dobra muza? Czy to tylko twój rym? Można autora to bym sobie posłuchał, można to potraktować jako przestrogę przed zbyt ostrą jazdą po mieście. Ja raczej swojego moto już nie zmienię, tylko w jego kasę dołożę. Ewentualnie kiedyś jakiegoś krosika bym popróbował jak kasy będzie przybytek :] Yamaszka Diversion spoko, mi się bardziej xj 600N podoba bo podobna do Bandita (najładniejszy naked z tych średnich wiekiem) ale Diversion ma taki plus że ma szybkę i nie oderwie człowiekowi łepetyny :] Ogólnie nap oczątek polecam jak ktoś nie jest wysoki to bandita 400kę - ma chyba koło 60KM - tyle co xjy, ale mniejsz, a jak ktoś jest wyższy to xja lub bandita 600. -
Karol M.S.
Jarek dobrze mówi... Albo CBr 600... podobno tez dobre moto dla początkujących... -
Jarek
CBR prawie 100KM więc może jako drugi motor jest spoko, noi w nakedach łatwiej się skręca, jest większy skok kierownicy w bok :] -
Ja mam MZ 250 Tropik po ojcu:)) ale jeszcze ja nie jeżdże jest że tak powiem nie nachodzie powoli składam ją i odnawiam bo jest w stanie nie do jazdy ale juz robi wrazenie jako zabytek a jak bedzie juz gotowa to dopiero bedzie wprawiać w zachwyt miłosników starych dwóch kółek :))
-
Karol M.S.
ale CBR 600 jest w miare lekka a ze ma 100KM to w niczym nie przeszkadza... Poprostu mniej gazu i jedziesz...
; p
http://www.stunt.carlos.i.ryan.patr... -
Michał
ja kupilem tzr 2003 ale do remontu tak wiec na wiosne bedzie czym jezdzic -
Karol M.S.
>Michał napisał
>ja kupilem tzr 2003 ale do remontu tak wiec na wiosne bedzie
>czym jezdzic
niech zgadne... TZR repilca R1? Kumpel sie ost mnie pytał gdzie mozna do takiej Tzrki lampe przednia kupic bo jakiemus kulplowi jest potrzebna... Znasz Pavery'ego? -
Jarek
-
Michał
>Pierdolnięt y DAWCA ORGANÓW napisał
>>Michał napisał
>>ja kupilem tzr 2003 ale do remontu tak wiec na wiosne
>bedzie
>>czym jezdzic
>
>niech zgadne... TZR repilca R1? Kumpel sie ost mnie
>pytał gdzie mozna do takiej Tzrki lampe przednia kupic
>bo jakiemus kulplowi jest potrzebna... Znasz Pavery'ego?
nom to jego sie pytalem. Chodze z nim do klasy:D -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Garwolin
- Załóż własne grono tematyczne