Długa 35 !!! Garwolin [989]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • panna L.

No to założe taki temacik jak ktoś załozyc w klubie KLO.Poprostu chciałabym poznac wasza opinie o szkole,co wam sie w niej podoba,co nie,czy patrzac z perspektywy czasu cieszyscie sie,ze w niej jestescie i takie tam :) pozdrówki dla wszystkich:)))
  • Janek

tak na serio nie zaluje ze tu przyszedlem! LO jest spoko...najfajniesza szkola w powiecie..:D czasem tylko ci nauczyciele wkurzaja(niektorym zdarza to sie nawet czesto..:/) ale tak po za tym to jest git... no i jest super kafejka i wogole... w sumie ta szkola jest fajna tylko te lekcje...:/ :p
  • ola

Temat jako taki, jeszcze nie był, ale dyskusja już podejmowana niejednokrotnie:)
    Zatem powtórzę po raz kolejny - to były wspaniałe 4(jeszcze 4letnie liceum:D) lata, fantastyczna klasa, ogólnie świetni ludzie, ciekawi :> nauczyciele, super, super miejsce:)
    uuu, jak ja lubiłam LO:)
    pzdr!
  • Jaru

Nie zaluje :D Zajebiste 3 lata... Szczerze polecam:) PZDR 4 all
  • Monika

szkoła sama w sobie jeszcze niedawno troche obskurna ale teraz już spoko zwłaszcza po remoncie łazienek, nauczyciele głównie dość egzotyczni ale do wszystkiego mozna przywyknąć, za to najważniejsze mnóstwo naprawde spox ludzi, po pierwszym miesiącu chciałam się przenieść do katolika ale zrezygnowałam ze względu na znajomych, jak narazie po dwóch latach nie żałuje że zostałam:)
  • hamtaro!

egzotyka nauczycieli to sam smaczek tej chwalebnej uczelni: toć bez nich zanudzilibyście się na śmierć!

dla mnie naprawdę porządne doświadczenie! polecam! :D
  • KoPaRa Wredny

nie bo i po co? :)
  • inwigilacja

trzy lata wyjete z życiorysu, nie polecam nikomu , zadnego przygotowania na studia, marnie z imprezami, sporo zdesperowanych dziobaków
  • ღSyℓfʞα ღ

gdyby nie gimnazjum byloby fajniej przez gimnazjum to ta szkola stracila dużo :(
  • KoPaRa Wredny

odezwała sie ta co pamięta jak w L.0 nie było gimnazjum???
  • Jaru

>elastik napisała:
    >trzy lata wyjete z życiorysu, nie polecam nikomu ,
    >zadnego przygotowania na studia, marnie z imprezami, sporo
    >zdesperowanych dziobaków

nie ogarniam postu. bo i nie zgadzam sie z zadna teza. imprezy byly zajebiste, jak ktos potrafil sie zgadac. zreszta sa caly czas, ostatnio w skladzie z LO mielismy 2 w ciagu miesiaca. i nie wiem kto to jest zdesperowany dziobak :/
  • Ordynarny Ham

tu jest zajbiscie zjednej strony nauczyciele maj troche nasrane ale jakby nie parzył najwiekszy luz jest w ogolniaku nie trza sie bac i co najwazniejsze nie trza kurde nosic butow
  • M.A.R.Q.

popieram to co powiedział kolega szkoła zajebista z zajebistym klimatem troche poryci nauczyciele ale idzie sie przyzwyczaić i można ich z czasem olać . Poza tym są wypasiakowane impry a na studniówce jest legalna wóda-zachęcam
  • hamtaro!

ja tam skromnie dodam, że sporo z osób z mojej klasy dostało się na studia. podobnie w sąsiednich i sporo o ile się nie mylę z '84.

trudno? oczywiście, przecież to wyż demograficzny (końcówka) — młodszym było już łatwiej.
  • Jaru

Uwazam, ze jakies 90% absolwentow jest zadowolonych z LO. Ale to tylko moje zdanie...
  • Karola

ta szkoła to całe 3 lata wakacji;) a pod względem nauki to jeśli chcesz sie uczyć to wszedzie sie nauczysz-takie moje zdanie:) nauczyciele, fakt przybici jak kg gwoździ do deski ale przyznam ze czasami nakręcają:D a dotego ten klimat... żadna szkoła tego nie zastąpi:) imprezy spoko tylkko trzeba umieć sie bawić;] wszystkim polecam pzdr 4 all!!! a jeśli ktoś uważa ze to były "3 lata wyjęte z życiorysu" to poprostu nie potrafił wykożystać tego pięknego czasu jakim jest okres liceum:D
  • Marcell

Zagadzam się z koleżanką :) 3 lata luzu;) ludzie gites klimat właśnie jest to "coś" czego brakuje innym szkołom:D i ogólnie Ogólniak jest OK:P A co do nauczycieli to... oni też chcą pofazować tylko na swój sposób :P heheh POZDRO !!!! :))
  • Ordynarny Ham

jeszczeraz ja
    wiec idac do tej szkoły
    -dowiemy sie naczym polega życie słuchajc pani wjechetek
    -platek pokaze nam jak sie rzuca do kosza
    -przezyjecie najlepsza ekcje angielskiego z kolesiiem ktory sie przedstawi my name is john
    -biedziecie biegac uciekajac przed duchna
    -poznacie hazard szkolnej kawiarence
    -nauczycie sie spieprzac z lekcji
    --dowiecie sie jak wyglada wspołczesne nowoczensne panstwo u mitka
    -zasmakujecie paru extremalow np spanie u krysi na lekcji lubwalenie wody na lecji
    -oczywiscie z integrujecie sie
    -no i najwazniejsze popadniecie w alkocholizm
  • Janek

cos ci sie pomylio...bo nikt nie wiem jakie powinno byc wspolczesne i nowoczense panstwo poza mitkiem a on sie chyba ta informacja nie podziele:P(przynajmniej nie z moja klasa) a tak to sie z toba zgadzam...lekcje angielskiego sa lepsze z edem..to jest fazownik..:p ale johnny nie jest gorszy..:D wogole u nas nauczyciele sa fazowi...a co do kawiarenki to jest cos...klimat zajebisty i do tego najlepesze fazy tam sa...wogole LO is the best!!:D
  • Anonim

nie zapominajcie lekcji z ireną p... :pppp
| |

Pamięta ktoś to LO im. M.J. Piłsudskiego? Byłeś/aś uczniem/cą tej szkoły? Opowiedz o tym...

VII LO

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)