GARBAGE [147]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olga

Niedługo, bo już 11 kwietnia, wychodzi nowa płyta zespołu. Taaak... Długo na to czekałam, ale się doczekałam! Podobno piosenki można już odszukać w sieci. Ja jednak będę wytrwale czekać na płytę; ) "Bleed like me" będzie czwartą z kolei płytą garbage. W radiu mozemy także słuchać singla "Why do you love me", a w telewizji obejrzeć teledysk :D
  • Anonim

miała okazje wysłuchać singla why do you love me...Coz jestem pod wielkim wrazeniem bo garbage wraca do energicznego i pełnego emocji grania...Polecam!!
  • Isola

Ta piosenka jest świetna!!! Niestety, nie spotkałam jej jeszcze w żadnym radiu...
  • Anonim

Czasami ja puszczają w radio 94 w Warszawie, a nawet mozna było zobaczyć teledysk na mtv
  • Isola

Bez MTV to jak bez ręki czasem :) Miałam kieyś, ale teraz już nie, niestety.

A kiedy dokładnie można się spodziewać tej płyty?
  • Anonim

11 kwietnia...chyba tak choć juzs ama niewiem bo często przesuwają date premiery płyt
  • Olga

Trzeba być dobrej myśli. Nadzieja matką głupich, ale jak każdą matkę kocha się ją i szanuje. Z resztą jak muzyka jest już w sieci, to znaczy, że niedługo płyta się ukaże. Cieszę się, że wracają do dawnego grania :)
  • Isola

Ech, oni są zupełnie niepowtarzalni... To jest ten typ muzyki, którego nie można z żadnym innym pomylić. I to lubię :)
  • Anonim

dokładnie....Jakie sa wasze ulubione kawąłki ich??
    mój to stupid girl i androgyny
  • Isola

Androgyny jest genialne... Ja bardzo lubię Cherry lips i Paranoid, ale też piosenki z filmów: Romeo&Julia i Świat to za mało.
  • Olga

Mnie bardzo spodobał się kawałek "as heaven is wide" kiedyś nie mogłam się oderwać...
  • ~madii~

czesc, uwielbiam shirley, jest wspaniala z wygladu i wokalu :) nowy singiel why do you love me jest zajebisty!!
  • kryształ górski

Ja kiedyś się zakochałem w Vow :) no ale ulubionych oczywiście jest więcej :)

Nie mogę się doczekać nowej płytki :)
  • Grono.Net

hmm nowy singiel jest świetny!!!
    strasznie lubie cały zespól i shirley
    za zajebisty styl :)
  • kryształ górski

No i jak płytka ??
    Wszystkich zwaliła z nóg, czy rozczarowała ???

Przecież to teraz powinno być głośno :))
  • Olga

Witam ponownie, wróciłam z wycieczki do Lwowa ii... zabieram się w słuchiwanie się w nową płytę. Może jednak mi się spodoba :) Czas pokaże.
  • Drążek

Płyta jest zajebista. To dzięki niej od niecałego miesiąca jestem zafascynowany Garbage.

Do niedawna słyszałem ich pojedyńcze piosenki w TV. Jedne uważałem za przyzwoite, inne za wybitne (np. "Stupid Girl"), ale brakowało mi w ich twórczości jakiejś iskierki, która by rozpaliła mój fanatyzm.

No i stało się. Usłyszałem "Why Do You Love Me" na MTV, następnie przesłuchałem resztę albumu i pokochałem Garbage.

Teraz już po zapoznaniu się z całą twórczością zespołu, z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że jest to najlepsza płyta Garbage. Mało tu elektroniki. Kawałki są w większości szybkie, dynamiczne. Odwalili kawał dobrej roboty.
  • kryształ górski

Polecam Supervixen (ten riff od razu w głowę wchodzi)
    Vow i wogóle płytka Garbage i garbage 2.0 są wspaniałe- w całości i po kawałku :)
  • Kamil X

Plyta jest calkiem sympatyczna. Zanotowali znaczna poprawe w stosunku do Beautifulgarbage, ktore bylo calkiem niezle, ale razilo niekontrolowanym kiczem. Od paru tygodni album zmienia sie w moim odtwarzaczu jedynie z AROBTTH Coldplay i CDTD natalie Imbruglii :) Chyba najbardziej spodobalo mi sie Boys Wanna Fight. Podobno drugim singlem ma byc Sex Is Not The Enemy z czego wcale sie nie ciesze, ale niebardzo mnie to obchodzi; )
  • a. ppelsinpiken

a ja szukałam płyty w dwóch/tzrech Empikach i nie było! Może troche za cześnie..jakieś dwa, może trzy tygodnie temu. Może źle szukałam, ale mam taka ochotę ja nabyć, że yhh:d
    A co do ulubionej piosenki? Jej, ja pamiętam, jak Garbage perwszy raz usłyszałam!(ile to lat temu było? eee..5?). I od tamtej pory "stupi Girl" była taka piosenką przewodnią, że sie tak wyrażę.
    Ale to cu dużo mówić:
    lubię zaróno "Only happy when it rains", "Androgyny", "Cherry Lips", "The world is not enought", "Crash", "Cup of Coffe" i wiele innych. Nie ma ulubionej, bo jets to zespół jakich niewiele, który w całości mi sie podoba-i ich muzyka, i sama nazwa, i w ogóle. :D