Fundacja Academia Iuris [105]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Julka-Szpulka

może skrobniemy petycję dotyczącą ograniczenia biurokracji albo obowiązkowego udziału młodszych roczników w dyżurach celem wypisywania formularzy?
    ja już mam serdecznie dość wypisywania niektórych z formularzy... a tylko udzielam porad - koordynatorzy to dopiero mają duuużo papierkowej roboty:(
  • Lipii

oj tak!!
  • Kasq q

hihi Daniel zaprosil speca od formularzy - jesli dolaczy do naszego grona to mysle zebedzie sie dzialo;)
    osobiscie uwielbiam B1 :P
    a Kasia moze nam opowiedziec jak co tydzien wypelnia A1,2 i 3 :D
  • Julka-Szpulka

kurcze... ja nie pamiętam nazw formularzy:)))
    mnie najbardziej przeraża wypełnianie tego podsumowującego dyżur...
    bo ten dotyczący porady jest okx (chyba A1?)
    ale reszta....FUJJJJJJJJJJJJJJJJJ

niech dołączy kolega od formularzy - już my go zasypiemy petycjami:)))
  • W.olo.D

Ten wątek bedzie idealny dla kolegi Saszy, ktory znajduje na liscie moich znajomych; ); ); )
  • Kasq q

wreszcie sie dwoiemy jaki cel jest wypelniania 1 spotkania pod postacia 999+n formularzy :D
  • Julka-Szpulka

Olo: to zaproś Saszę do nas:)
  • Grono.Net

witam wszystkich wolontariuszy:-)
    Kasia z pl. Narutowicza
    wylamie sie i powiem ze ja lubie wypelniac te druczki :-)
  • W.olo.D

Zaprosiłem Sasze i mam nadzieje, ze niedlugo wpadnie.

Wzruszyla mnie Twoja wypowiedź Kasiu; )
  • Julka-Szpulka

Kate! Przenieś się do punktu na Szucha!!! PLEASE:)))
    czekam z niecierpliwością na Saszę...:)
  • W.olo.D

Kate sie nigdzie nie przeniesie, bo jej na to nie pozwole; ); )
  • Julka-Szpulka

u nas będzie jej lepiej:))) będzie miała tyle formularzy do wypełniania, że napewno jej głód zostanie zaspokojony:)
  • W.olo.D

A ile mieliscie nowych spraw w ubieglym miesiacu? U nas marzec byl kiepskawy - 53 nowe sprawy. W lutym odwiedzilo nas kolo 70 nowych osob.
  • Julka-Szpulka

oj nie wiem...:) spytam koordynatorkę, to ci napiszę...
  • Grono.Net

Daniel dzieki:-) wiedzilam ze na Ciebie moge liczyc:-)
    i na pewno nigdzie sie nie wybieram :-)
    mnie sie bardzo na placu Narutowicza podoba
  • Kasq q

:) hihi dolaczam sie do Daniela ze Kasi nie oddamy i wtoruje ze mi sie tez na Narutowicza bardzo podoba :D
  • Julka-Szpulka

szkoda... nam by się przydał ktoś kto lubi wypełniać formularze...:)
    a jakiego typu sprawy dominują na Narutowicza?
  • Kasq q

ciezkie pyatnie - Daniel ktory podsumowuje miesiac powinien anjlepiej wiedziec :)
    czasem jest duzo spraw spadkowych, czasem jest fala spraw o eksmisje, ostatnio chyba dosc czesto pojawialy sie sprawy o alimenty i w ogole rodzinne <hihi pamietacie ta pania od zaprzeczenia oicostwa?;) ), sa sprawy w zwiazku z komornikami i firmami windykacyjnymi...
    naprawde duzo tego sie pojawia i ciezko mi poweidziec co dominuje choc na pewno dominuje gloopota ludzka; D
    mam nadzieje ze Daniel albo Kasia (i inne osoby z Narutowucza ktore sie tu jeszcze neiujawnily) uzupelnia konkretniej moja wypowiedz :)

a u was z jakimi soprawami sie spotykacie?
  • Julka-Szpulka

u nas się głównie zdarzają takie sprawy jak wymieniłaś + duuuużo spółdzielczego i prawa pracy. I często bardzo kosmiczne rzeczy, np. związane z ochroną środowiska czy czymś w tym rodzaju...
  • W.olo.D

Prawie nie ma karnych, a je tak lubie :( :(
| |

grono dla osób udzielających porad w FAI w Warszawie:) miejsce na refleksje, ustalenia i co tylk...

Miejsca grona (0)