-
Julka-Szpulka
może skrobniemy petycję dotyczącą ograniczenia biurokracji albo obowiązkowego udziału młodszych roczników w dyżurach celem wypisywania formularzy?
ja już mam serdecznie dość wypisywania niektórych z formularzy... a tylko udzielam porad - koordynatorzy to dopiero mają duuużo papierkowej roboty:( -
Lipii
-
Kasq q
hihi Daniel zaprosil speca od formularzy - jesli dolaczy do naszego grona to mysle zebedzie sie dzialo;)
osobiscie uwielbiam B1 :P
a Kasia moze nam opowiedziec jak co tydzien wypelnia A1,2 i 3 :D -
Julka-Szpulka
kurcze... ja nie pamiętam nazw formularzy:)))
mnie najbardziej przeraża wypełnianie tego podsumowującego dyżur...
bo ten dotyczący porady jest okx (chyba A1?)
ale reszta....FUJJJJJJJJJJJJJJJJJ
niech dołączy kolega od formularzy - już my go zasypiemy petycjami:))) -
-
W.olo.D
Ten wątek bedzie idealny dla kolegi Saszy, ktory znajduje na liscie moich znajomych; ); ); ) -
Kasq q
wreszcie sie dwoiemy jaki cel jest wypelniania 1 spotkania pod postacia 999+n formularzy :D -
Julka-Szpulka
-
Grono.Net
witam wszystkich wolontariuszy:-)
Kasia z pl. Narutowicza
wylamie sie i powiem ze ja lubie wypelniac te druczki :-) -
W.olo.D
Zaprosiłem Sasze i mam nadzieje, ze niedlugo wpadnie.
Wzruszyla mnie Twoja wypowiedź Kasiu; ) -
Julka-Szpulka
Kate! Przenieś się do punktu na Szucha!!! PLEASE:)))
czekam z niecierpliwością na Saszę...:) -
W.olo.D
-
Julka-Szpulka
u nas będzie jej lepiej:))) będzie miała tyle formularzy do wypełniania, że napewno jej głód zostanie zaspokojony:) -
W.olo.D
A ile mieliscie nowych spraw w ubieglym miesiacu? U nas marzec byl kiepskawy - 53 nowe sprawy. W lutym odwiedzilo nas kolo 70 nowych osob.
-
Julka-Szpulka
-
Grono.Net
Daniel dzieki:-) wiedzilam ze na Ciebie moge liczyc:-)
i na pewno nigdzie sie nie wybieram :-)
mnie sie bardzo na placu Narutowicza podoba
-
Kasq q
:) hihi dolaczam sie do Daniela ze Kasi nie oddamy i wtoruje ze mi sie tez na Narutowicza bardzo podoba :D -
Julka-Szpulka
szkoda... nam by się przydał ktoś kto lubi wypełniać formularze...:)
a jakiego typu sprawy dominują na Narutowicza? -
Kasq q
ciezkie pyatnie - Daniel ktory podsumowuje miesiac powinien anjlepiej wiedziec :)
czasem jest duzo spraw spadkowych, czasem jest fala spraw o eksmisje, ostatnio chyba dosc czesto pojawialy sie sprawy o alimenty i w ogole rodzinne <hihi pamietacie ta pania od zaprzeczenia oicostwa?;) ), sa sprawy w zwiazku z komornikami i firmami windykacyjnymi...
naprawde duzo tego sie pojawia i ciezko mi poweidziec co dominuje choc na pewno dominuje gloopota ludzka; D
mam nadzieje ze Daniel albo Kasia (i inne osoby z Narutowucza ktore sie tu jeszcze neiujawnily) uzupelnia konkretniej moja wypowiedz :)
a u was z jakimi soprawami sie spotykacie? -
Julka-Szpulka
u nas się głównie zdarzają takie sprawy jak wymieniłaś + duuuużo spółdzielczego i prawa pracy. I często bardzo kosmiczne rzeczy, np. związane z ochroną środowiska czy czymś w tym rodzaju... -
W.olo.D