WarszawskA Imprezownia [15520]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Shinju

Zapraszam wszystkich na spotkanie wszystkich gronowiczów organizowane w dniu 6.07.05 (środa) w ogródku gronowym na Polach Mokotowskich

Zajebista atmosfera, bardzo dobrze prowadzone karaoke, możliwość gry w siatkówkę, kiełbaski z grilla, duuuuużo piwa... dla osób nie pijących z różnych względów dostępne są napoje niealkoholowe...

Przyjdźcie... musimy w końcu się zwyczajnie poznać... napewno nie pożałujecie...

Spotykamy się o godzinie 19:30 pod pubem Zielona Gęś przy metrze Pole Mokotowskie i udajemy się do ogródka... czekamy 15 minut na spóźnialskich...

Dla tych którzy pragnęliby dotrzeć sami sporządzona jest mapka:
    http://grono.net/user/userphoto.jsp...

Wszystkich serdecznie zapraszam :D
  • Grajkoo

Obecnośc obowiązkowa! :]
  • Anonim

a co to jest "ogródek gronowy" ?
  • Shinju

piwny ogródek "grono.net" na Polach Mokotowskich
  • FraggeR

Ja bylem! Powiem ze klimat jest ok miejsce tez jest ok... a pani ktora was zaprasza jest sympatyczna. Pozdrawiam
  • Shinju

dziekować... miło ... :D
  • FraggeR

Nie ma problemu pozrawiam wystawilem tylko opinie spotkan!
  • Shinju

FraggeR ---> a Ty odwiedzisz nas???
  • FraggeR

Moze wpadne zalezy ile roboty bede mial w pracy; ] ostnio przejebane w robocie i jeszcze w wakacje pracowac to juz wogle.
  • Shinju

postaraj się chociaż na chwilę :D
  • FraggeR

jak bym slyszal suzuki :P
  • Shinju

Suzuki też będzie :P postaraj się... :P
  • FraggeR

ona tam zawsze jest :D
  • Andre

a wiecie co chyba wpadne co prawda nie wiem jak z kasą :| ale byłem już raz na polach na spotkaniu czatu wp Warszawa tam kiedyś i było całkiem śmiesznie a że mam czas to czemu i tu się nie pokazać jak mam czas :P tylko że ja nikogo nie znaju :P
  • Koxaine

Andre a ja cię nawet kojarze z ubieglych wakacji heh;) pzdr:) może sie zjawie jak przekonam kumpelę:)
  • Andre

Kamila no ja Ciebie też kojarzę :P hehe
    Kurcze ja znany jestem na fotce też jakaś Pani mnie zna SZoK :D miło zaczyna sie ten dzień :) Pozdro i może tam będę się zobaczy; )
  • Shinju

Andre... to żaden problem że nikogo nie kojarzysz... weź kogoś ze sobą to będziesz się pewniej czuł... a tak w ogóle to ja będę pod Gęsią więc możesz próbować odszukać mnie...
  • Andre

Shinju oto biega że moi znajomi z Wuwua nie przesiadują zbytnio na gronie :|
    więc jeśli miałbym iść to sam dlatego tu jest małe ale :P a Ciebie to też bym pewnie nie poznał ale zobaczę może przyjadę tam do was bo nie mam co robić dziś zbytnio :(
  • Shinju

ja się z reguły rzucam w oczy... więc jeżeli będziesz pod Gęsią to powinieneś mnie odnaleźć...
  • Andre

hehe a a to ciekawe czemu się rzucasz w oczy :> ale lepiej jak byś się rzucała na ludzi :P hehe ale mi odbija coś powoli :P
| |

=====WarszawskA Imprezownia==== Wszystko co związane ze spotkaniami w Warszawce. Chcesz sie spotk...

Fotki

Miejsca grona (22)