-
Shinju
Zapraszam wszystkich na spotkanie wszystkich gronowiczów organizowane w dniu 6.07.05 (środa) w ogródku gronowym na Polach Mokotowskich
Zajebista atmosfera, bardzo dobrze prowadzone karaoke, możliwość gry w siatkówkę, kiełbaski z grilla, duuuuużo piwa... dla osób nie pijących z różnych względów dostępne są napoje niealkoholowe...
Przyjdźcie... musimy w końcu się zwyczajnie poznać... napewno nie pożałujecie...
Spotykamy się o godzinie 19:30 pod pubem Zielona Gęś przy metrze Pole Mokotowskie i udajemy się do ogródka... czekamy 15 minut na spóźnialskich...
Dla tych którzy pragnęliby dotrzeć sami sporządzona jest mapka:
http://grono.net/user/userphoto.jsp...
Wszystkich serdecznie zapraszam :D
-
Grajkoo
-
Anonim
-
Shinju
-
-
FraggeR
Ja bylem! Powiem ze klimat jest ok miejsce tez jest ok... a pani ktora was zaprasza jest sympatyczna. Pozdrawiam -
Shinju
-
FraggeR
-
Shinju
-
FraggeR
Moze wpadne zalezy ile roboty bede mial w pracy; ] ostnio przejebane w robocie i jeszcze w wakacje pracowac to juz wogle. -
Shinju
-
FraggeR
-
Shinju
-
FraggeR
-
Andre
a wiecie co chyba wpadne co prawda nie wiem jak z kasą :| ale byłem już raz na polach na spotkaniu czatu wp Warszawa tam kiedyś i było całkiem śmiesznie a że mam czas to czemu i tu się nie pokazać jak mam czas :P tylko że ja nikogo nie znaju :P -
Koxaine
Andre a ja cię nawet kojarze z ubieglych wakacji heh;) pzdr:) może sie zjawie jak przekonam kumpelę:) -
Andre
Kamila no ja Ciebie też kojarzę :P hehe
Kurcze ja znany jestem na fotce też jakaś Pani mnie zna SZoK :D miło zaczyna sie ten dzień :) Pozdro i może tam będę się zobaczy; ) -
Shinju
Andre... to żaden problem że nikogo nie kojarzysz... weź kogoś ze sobą to będziesz się pewniej czuł... a tak w ogóle to ja będę pod Gęsią więc możesz próbować odszukać mnie... -
Andre
Shinju oto biega że moi znajomi z Wuwua nie przesiadują zbytnio na gronie :|
więc jeśli miałbym iść to sam dlatego tu jest małe ale :P a Ciebie to też bym pewnie nie poznał ale zobaczę może przyjadę tam do was bo nie mam co robić dziś zbytnio :( -
Shinju
ja się z reguły rzucam w oczy... więc jeżeli będziesz pod Gęsią to powinieneś mnie odnaleźć... -
Andre
hehe a a to ciekawe czemu się rzucasz w oczy :> ale lepiej jak byś się rzucała na ludzi :P hehe ale mi odbija coś powoli :P