-
Anonim
-
Oblubienica Fausta
-
Czekolada
-
FraggeR
ja to mam chyba wyjazd dzis na jakies ognisko bo dostalem zaproszenie :P -
-
Marti
-
Czekolada
a ja na dzileczke do SEROCKA smigam :) ze znjomymi.. Młoda współczuje :( -
Hawaj GdzieNajba
na dzis juz plany mam..a jeszcze coś na jutro musze wykombinowac bo jak nigdzie sie nie rusze przy sobocie to bede marudził cały czas -
Anonim
oo i juz mam wakcje...w ten weekend musze uczcic koniec zapierdalania naukowo:)) -
angie
a ja wlasnie wstaaalam .. odsypialam nocke w pracy :(( hmm teraz posiedze nad praca dypl.. no a potem .. hmmm chyba pifko i bilard z moim facetem .. a moze imprezka :??? jak sie dowiem to wam powiem :P -
Sylw
o ! ja dzis na impreze ide.. chociaz.. najchetniej to bym sie wyspala..;)
a jutro na dzialke jade.. czyli tez impreza i grill .:D hehehe
a uczyc sie powinnam bo w pon egzam z historii USA....; // -
Rafał
Ale niektórym tylko pozazdrościć. Ja mam 'idealną' szkołę wyższą, w której nauka kończy się dopiero za tydzień, no i oczywiście jeszcze 2tygodnie sesji. Teraz każdy robi zaliczenia. W skrócie...
[nie] żyć i [nie] umierać
jedno niepotrzebne skeślić
A może jest jakiś imprezowicz z Wat'u ? -
Anonim
OLECZKA: masz dzialeczke w serocku? ja niedaleko serocka; p ze znajomymi jade w wakacje...bo teraz odpoczywam od szkoly; p
uhhh -
Sylw
czlowieku.. a ty myslisz, ze ja sesji nie mam....? :P no i co z tego.. nie taki diabeł straszny jak go maluja...;D ehhehe (ale glupie jest to powiedzienia; ) )
pozdro :) -
the ugly one
no wlasnie weekend a ja do szkoly na egzaminy 5 dokladnie 3 testy i 2 ustne w jeden dzien pojebalo ich w głowe troche ale co zrobic ale na szczescie to jush ostatnie i od jutra zapanuje skrajan apatologia spoleczna w moim zyciu i totalna korozja hy hy
powodzenia wszystkim zycze na egzaminach rzecz jasna
peace -
FraggeR
no tak sotnio same sesje sa u kazedego.. wsumie chujowa pogoda i nie chce sie nigdzie wychodzic. -
lu
a ja zapraszam dzisiaj do skarpy, zajebista imprazka......tak na koniec weekendu!!:-)