WarszawskA Imprezownia [15520]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • FraggeR

Otrzymalem duzo zapytan na prv jak wyglada spotkkanie. WIec opowidam, spontanicznie, nietuzinkowo, sympatycznie. Dzis jedno a zarazem pierwsze sie odbylo!!.. co prawda bylo malo osob ale bylo bardzo sympatycznie w kinie i na pivku. Osoby ktore przybyly maja bardzo wielkiego plusa u mnie. Osoby ktore sciemniamy zarazem maja minusa. Po co mowic ze sie przyjdzie jak sie nie przychodzi? bez sensu odrazu sie mowi albo sie jest albo nie!....proste!!. Jesli nie pasuja terminy wiekszosci robimy w innym dniu spotanie. Pozdrawiam
  • Darson Deluxe

a jak ktos ma ruchomy, nienormowany i nieprzewidywalny czas pracy?? :(
  • FraggeR

to sa przypadki nieruchome :D
  • Darson Deluxe

ale mnie sie ruszyl czas pracy do 17:30 o czym pojecia nie mialem :/
  • FraggeR

hehe przeicez mi pilismy piwo bylo przybyc na pole :P dla chcacych nic trudnego :p
  • Karolcia

Ja siedziałam dzis poł dnia z pieskiem u weterynarza...niestety wypadki chodza po ludziach i zwierzetach... a przez to nie przyjechałam do kina :/
  • Anonim

Mysle ze dzis umawialiśmy sie stosunkowo wczesnie ale to ze wzgledu na kino. Nastepnym razem pewnie troche pozniej bedzie wiec mam nadzieje ze praca juz sie nie przesunie do tak 'poznej' godziny :)
  • Darson Deluxe

pracy wogole mialo nie byc :/ a byla :|
  • Anonim

rzuć tą pracę.....bądź Bamboocha :]
  • *Madzior* słit,lip and dżizas

ja rzuciłam i bamboocha jestem; )
    no i mam fantę :P
  • Anonim

Kochani,
    Apeluję więcej spontaniczności!!!
    Ludzie boja się ludzi, zwłaszcza w dużych miastach, więc zróbcie czasem coś po prostu od tak, bez analizowania i kombinowania...
    Pozdrawiam!
  • FraggeR

^
    ||
    Magda ma zajebista rajce :D pivo dla niej :P
  • Sylw

ja nie obiecywalam ze przyjde...

no i za pozno odczytalam od Ciebie info na priv... :(

a tak na prawde.. to bylam w okolicach kina.. ale.. w koncu.. cos innego wyskoczylo...; //
  • FraggeR

hmmm no trudno (: wsmue polowa tak jak ty :P
  • Sylw

a tak w ogole.. to miales byc... wczesniej niz 16.30 podobno...
    i chyba Cie nawet widzialam... ale nie jestem pewna... :p
  • FraggeR

Bylem 36 po chyba poniewaz czekalem na warzwa centrum stacji na kogos ktos ei spoznil... nie bede mowil kto :DDDD i pojechalem troche pozniej :] a co ty sie tam czailas pewnie sie wstydzilas :D
  • Sylw

sie nie czailam.. tylko jak mowie... dzien mialam zapchany.. i mialam isc z wami i zrezygnowac z ziomkow starych.. ale.. bylam tam troche bardziej potrzebna...;// czasem tak bywa.. no i sie ugielam... i musialam zrezygnowac... :(

zaluje.. troche..

moze jakbys siedzial pod kinem wczesniej niz ja tam dotarlam.. to bym po prostu podeszla i juz...

eh. no nie ma co sie tlumaczyc.. po prostu nie dotaralam... :(
  • FraggeR

heheh mailem kiedys taka pacjente robilem spotaknia kobylki na takiej jednej gorce w moim miescie no i ta owa pajentka potrafila jezdzic samochode.......o obserwowac co robimy ... nie wiem czy bala sie podejsc nie wiem :D sie usmialem jak mi powiedziala
  • *Madzior* słit,lip and dżizas

mnie tu jeszcze nie było jak kino organizowaliscie,ale przy najblizszej okazji zjawiamy sie wszyscy zeby sie wspolnie rozerwac; )
  • Sylw

sie nie dziwie..; )

wiesz.. ja chyba jestem mistrzem przypalu... wiec. wszystkiego mozna sie po mnie spodziewac...; //

:)
  • 1
  • 2
| |

=====WarszawskA Imprezownia==== Wszystko co związane ze spotkaniami w Warszawce. Chcesz sie spotk...

Fotki

Miejsca grona (22)