WarszawskA Imprezownia [15520]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • FraggeR

Dobra zeby nie bylo potem, ze ktos nie wiedzial itd.

Multikino 11.06.05 r godz 17.00 IMIELIN

A wiec spotykamy sie wspolnie przez kinem Multiikino....na ławce. Idziemy na film, ktory sie ropoczyna o godzinie 17.00. (Film Roboty dabing)
    Dlatego spotykamy sie na lawce od godziny 16.30 .... do 16.45 max poniewaz trzeba klupic jeszcze bilety i usiasc wygodnie w fotelu.
    Po kinie jesli bedziemy mieli jeszcze ochote, jesli bedzie dobra klima to jedzie na Pole Mokotowskie na pivko. Taka jest moja propozycja.

Jak sie poznamy? Patrzymy swoje zdjecia.. no i sie poznajemy na miejscu. Jesli chodzi o mnie napisze jeszcze jak bede ubrany..... nie wiem jeszcze jaka bedzie dokladnie pogoda. Zawsze jestem charakterystycznie ubrany. Moge poprostu cos trzymac w reku jako przedmiot rozpoznawczy.
  • Shinju

bardzo chętnie wybrałabym się z wami, ale niestety właśnie się dowiedziałam że nie mogę w sobotę... strasznie mi żal... no ale mówi się trudno... życzę wszystkim mile spędzonego czasu...
  • Anonim

Wszystkie informacje w jednym poście?? Ale ułatwiłeś ludziom sprawe FraggeR :]
  • FraggeR

Potem by gadali bo ja nie wiedzialem, newiedzialam ::P
  • FraggeR

niewiedzialem mialo byc :D
  • Anonim

ma padać deszcz ... :(
    a więc radzę założyć bluzę z kapturem hehe
  • FraggeR

no to bedzie bluza z kapruterm biala :P i czapka biala spodnie niebieskie z wytarta biela :D cos w tym rodzaju bialy nigger
  • Sylw

kurde.. ja nie wiem czy dam rade z wami pojsc....:( ale bede cos kombinowac.. :)

pozdro :)
  • >>--->Uleksa

ja spróbuje wpaść =)
  • Anonim

oooo to ja tez; >
  • FraggeR

Oho nasza sex fotograf sie wykruszyla :D
  • motylek

to ja będę:)
  • Anonim

Zostaną tylko najwytrwalsi :D
  • FraggeR

sie wie sie idzie sie obejrzy sie wypije :D
  • principessa ℓuckystar

i oczywiscie bede JA:P
  • Anonim

to chyba narazie jest nas coś koło 5-6 osób ... mało cosik :)
  • principessa ℓuckystar

ja sie spodziewalam ze 20, 30:/
  • Anonim

wiekszosc kobiet jest
    oh yeah!!! :))))
  • principessa ℓuckystar

nie ma z czego sie cieszyc...
  • FraggeR

a zawsze musimy isc na ilosc icmy w jakosc :D
| |

=====WarszawskA Imprezownia==== Wszystko co związane ze spotkaniami w Warszawce. Chcesz sie spotk...

Fotki

Miejsca grona (22)