-
FraggeR
Dobra zeby nie bylo potem, ze ktos nie wiedzial itd.
Multikino 11.06.05 r godz 17.00 IMIELIN
A wiec spotykamy sie wspolnie przez kinem Multiikino....na ławce. Idziemy na film, ktory sie ropoczyna o godzinie 17.00. (Film Roboty dabing)
Dlatego spotykamy sie na lawce od godziny 16.30 .... do 16.45 max poniewaz trzeba klupic jeszcze bilety i usiasc wygodnie w fotelu.
Po kinie jesli bedziemy mieli jeszcze ochote, jesli bedzie dobra klima to jedzie na Pole Mokotowskie na pivko. Taka jest moja propozycja.
Jak sie poznamy? Patrzymy swoje zdjecia.. no i sie poznajemy na miejscu. Jesli chodzi o mnie napisze jeszcze jak bede ubrany..... nie wiem jeszcze jaka bedzie dokladnie pogoda. Zawsze jestem charakterystycznie ubrany. Moge poprostu cos trzymac w reku jako przedmiot rozpoznawczy. -
Shinju
bardzo chętnie wybrałabym się z wami, ale niestety właśnie się dowiedziałam że nie mogę w sobotę... strasznie mi żal... no ale mówi się trudno... życzę wszystkim mile spędzonego czasu... -
Anonim
Wszystkie informacje w jednym poście?? Ale ułatwiłeś ludziom sprawe FraggeR :] -
FraggeR
-
-
FraggeR
-
Anonim
-
FraggeR
no to bedzie bluza z kapruterm biala :P i czapka biala spodnie niebieskie z wytarta biela :D cos w tym rodzaju bialy nigger -
Sylw
kurde.. ja nie wiem czy dam rade z wami pojsc....:( ale bede cos kombinowac.. :)
pozdro :) -
>>--->Uleksa
-
Anonim
-
FraggeR
-
motylek
-
Anonim
-
FraggeR