- 1
- 2
-
Anonim
a ja lubię prawie wszystkie
the isness jest płytka dla mnie bardzo bogata, różnorodna w przedziwne muzyczne przestrzenie.
"dead cities" pierwsza którą usłyszałam FSOL na zawsze będzie u mnie cudem!Po prostu zakochałam się od pierwszych dzwięków usłyszanych przypadkowo w radio jeszcze pare latek temu we Wrocku. Pozdrawiam to radio jakiekolwiek by ono było. Dziś juz niestety nie pamietam nazwy tej rozgłośni:-(
" Accelerator "jest nieco chemiczny, taki luźny ale też fajny. Jednak te dwie pierwsze płyty które wymieniam oraz Papua Nowa Gwinea- niezwykłe dźwięki i pomysły. Zbieram na auto i odtwarzacz:-) to musi być odjazd słuchać tego w czasie długiej podróży nad morze np....:-) co Wy na to? kiedy słuchacie FSOL? -
Kuba
najchetniej slucha mi sie ISDN wracajac w nocy z melanzu ...albo juz nad ranem tak gdzies 4-5....po prostu nie do opisania jak ta plyta jest genialna.....pzdr -
Anonim
-
Anonim
yep... ja spotkałem wsola w osobie ISDN, jak miałem lat mało a na języku kwadrat z postacią z francuskiej bajki... no i miłość... po maksie miłość, a potem to się zaczeło tarmosić łącza no i sie nazbierało....(wsyćko)
a naj naj to raczej ISDN, ta cała plejada obrabiarek, skrawarek, zegarów, terkotek koralików i takich małych co mają takie wielkie TU....na przedzie ...
a drugie miesjce to ja już nie wiem......
Fuck Coltrane and music and clouds drifting in the sky
fuck the sea and trees and the sky and birds
and alligators and all the animals that roam the earth
fuck marx and mao fuck fidel and nkrumah and
democracy and communism fuck smack and pot
and red ripe tomatoes fuck joseph fuck mary fuck
god jesus and all the disciples fuck fanon nixon
and malcom fuck the revolution fuck freedom fuck
the whole muthafucking thing
all i want now is my woman back
so my soul can sing... -
-
Anonim
-
bel.
No, dead citys w nocy, albo na nocnym spacerze ze sluchawkami na uszach, palac szluga (mieszkam w radomiu, a on po 23 to naprawde dead city). Jeszce zeby bylo cieplo i mokro na tyle, zeby sie swiatla odbijaly na chodniku i ulicy, ech...
-
Anonim
-
KVZ
-
...
-
Psyche^
-
Fuse
najlepiej obserwujac swiat np wluczac sie po miescie ze sluchawkami w uszach -
Fuse
moze to nie jest odpowiednie miejsce ale do tego co napisalem powyzej Orbital tez sie nadaje - I don't know you people... -
Herzog Karacz
Wracając z uczelni/szkoły na koniec tygodnia.
Przynajmniej ja tak lubię czasem. -
Anonim
wleżć wiosną w sam środek lasu, gdzie ma się pewność, że nie ma nikogo w promieniu kilometra, zapalić fajkę marichuany, usiąść pod drzewem i gapić się na liście i ptaki przy lifeforms single :):) -
smakosz
po powrocie z ciezkiej imprezy -> duze glosniki , duzy telewizor i ich film , teachings from the electronic brain
do zassania z fsol.disenchanted -
smakosz
-
Anonim
-
smakosz
-
#############
ISDN zdecydkowanie najlepsza plytka ! a jest ktos w posiadaniu bootlega z koncertu w berlinie - naprawde godnie wypadlo
-
#############
a kiedy ? kawalek slider swietnie sie komponuje w wszelkiego rodzajach powrotach nocnych
- 1
- 2