-
, .
wszyscy dyskutujecie tu na temat kto jest najlepszy itp ale czy zastanawialiście sie którego z przyjaciół najmiej lubicie? -
kasha
ogólnie najczęściej to fibi...bo takie czasami głupie motywy jej zapodawali.. chociaż i ona miała baaaardzo dobre żarty, świetne sceny... i lubię ją w serii jak juz jest z mike'm -
Anonim
-
z.
phoebe jest rewelacyjnie ogyginalna! monica moze jest dretwa. ale i tak ja lubie... -
-
, .
-
Anonim
niebede zbyt orginalny - phoebe ale gdy jest sama bo z innymi np rossem albo joeyem jest super jako dopełnienie -
ania
jeśli już wybierać z całej 6 to Monica. najmniej zabawna. tak ogólnie. -
, .
-
Anonim
wszystkich kocham każdy jest potrzebny w tym serialu, zabrać jeden element i cała konstrukcja się zawala
nie kochacie cuchnącego kota?:D -
kasha
jak powiedziałam: fibi - at times... ona miewa po prostu sporo więcej gorszych momentów niż lepszych:P -
Grono.Net
oj zdecydowane monika bo jej obsesje nie sa zabawne:P pozatym nie lubie takich ludzi hehe nazywam ich sobie"nelektryzowani neurotycy". choc monika jest taka to dobrze ze jest w tym serialu bo rownowaga musi byc,dzieki innym mamy smiech a dzieki niej troszke powagi:) -
Iga
oj nie moge sie zgodzic, ze pheobe! ona jest rewelacyjna! (tzn i tak nie umywa sie do joeya :p ). ja najmniej lubie monice a zaraz potem chandlera. jednak sa oni cząstką tej zajebistej szóstki i bez nich ten serial nie byłby tak rewelacyjny! -
Anonim
-
z.
-
Paula
-
Agata
hehehehe....najlepsza byla z nia scena jak rachel rodzila i janice znalazla sie w tej samej sali i ross chcial zaslonic uszy nienarodzonemu dziecku zeby tylko nie uslyszalo smiechu janice :P :P :P -
Agata
a co do najslabszego ogniwa...hmm...czasami irytuje mnie ross...te jego dziewczyny....straszne.... -
, .
-
Anonim
-
z.