Friends [4018]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • , .

wszyscy dyskutujecie tu na temat kto jest najlepszy itp ale czy zastanawialiście sie którego z przyjaciół najmiej lubicie?
  • kasha

ogólnie najczęściej to fibi...bo takie czasami głupie motywy jej zapodawali.. chociaż i ona miała baaaardzo dobre żarty, świetne sceny... i lubię ją w serii jak juz jest z mike'm
  • Anonim

moniki!!! nie mam sensownych powodów; ) tak jakoś po prostu
  • z.

phoebe jest rewelacyjnie ogyginalna! monica moze jest dretwa. ale i tak ja lubie...
  • , .

phoebe mnie najczęściej irytuje...
  • Anonim

niebede zbyt orginalny - phoebe ale gdy jest sama bo z innymi np rossem albo joeyem jest super jako dopełnienie
  • ania

jeśli już wybierać z całej 6 to Monica. najmniej zabawna. tak ogólnie.
  • , .

ja monice najbardziej lubiłam :P
  • Anonim

wszystkich kocham każdy jest potrzebny w tym serialu, zabrać jeden element i cała konstrukcja się zawala

nie kochacie cuchnącego kota?:D
  • kasha

jak powiedziałam: fibi - at times... ona miewa po prostu sporo więcej gorszych momentów niż lepszych:P
  • Grono.Net

oj zdecydowane monika bo jej obsesje nie sa zabawne:P pozatym nie lubie takich ludzi hehe nazywam ich sobie"nelektryzowani neurotycy". choc monika jest taka to dobrze ze jest w tym serialu bo rownowaga musi byc,dzieki innym mamy smiech a dzieki niej troszke powagi:)
  • Iga

oj nie moge sie zgodzic, ze pheobe! ona jest rewelacyjna! (tzn i tak nie umywa sie do joeya :p ). ja najmniej lubie monice a zaraz potem chandlera. jednak sa oni cząstką tej zajebistej szóstki i bez nich ten serial nie byłby tak rewelacyjny!
  • Anonim

dla mnie najbardziej denerwująca była zawsze Janice...
  • z.

janice byla cool:) jej smiech mnie rozbrajal...:P
  • Paula

Ohhhhhhh Myyyyyy Gooooood :):):):):)
  • Agata

hehehehe....najlepsza byla z nia scena jak rachel rodzila i janice znalazla sie w tej samej sali i ross chcial zaslonic uszy nienarodzonemu dziecku zeby tylko nie uslyszalo smiechu janice :P :P :P
  • Agata

a co do najslabszego ogniwa...hmm...czasami irytuje mnie ross...te jego dziewczyny....straszne....
  • , .

co macie do janice!? Oh - MY - GOOOOOOD! btyło genialne :DD
  • Anonim

Richard był nudny; p
  • z.

ach, co to, to sie zgodze:)
| |

Friends to mój ukochany serial komediowy o sześciorgu przyjaciół, którzy mieszkają w Nowym Yo...

Fotki

Miejsca grona (0)